- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Nekem van egy (számomra nagyon) fontos érvem az IBM mellett:
Még a 13''os kijelző mellett is teljes értékű ins/del/home/... billentyűket raktak a gépbe. A faterom Compaq-ján vhogy ezek nem fértek el, csak a billentyűzet szélén(ott is csak 5, talán az ins az amit vmi idétlen helyre az alt :F mellé tettek), pedig az 14''os. És ez még a jobbik megoldás, a hideg kiráz, ha ránézek egy olyan billentyűzetre ahol a pgup/pgdown hoz Fn billentyűt kell nyomkodni. -
HEBI
senior tag
A TOSHIBA Sat. Pro-hoz nekem 6000 HUF körül volt a magyar bill másfél éve (a gyári német volt). Ez gyakorlatilag kb. 20 darab billentyűt jelenet, amit a gép szétszedése nélkül simán ki lehetett cserélni, egy speciális fogó segítségével ami járt a billentyűkhöz. Otthon is elvégezhető a gari elvesztése nélkül (van mellé leírás is), de a szervízben ahol vettem, ingyen felrakták.
Szerintem egyik gépet sem kell szétszedni, csak azt a néhány billentyűt kicserélni!
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
-
taltos
senior tag
Értem, de ha a válaszodat dekódolni is szeretném, akkor arra jutok, hogy nagyon nem érdemes venni ennyiért.
De akkor hol van kb. az a határ, aminél a legolcsóbban lehet valami jobbat kapni (nem annyira játékra, inkább filmézés, net, programozás).
Kb 100?
Ennél már szebb a kinézet? (az esztétika azért fontos lenne, meg a halkság is... :) )
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
A kicsréléssel lehet megpróbálkoznék magam, bár nem tudom mennyire kell ilyenkor szétszedni, meg mennyire érinti a garit, de ha nagyon macera, akkor inkább lehet veszek egy drágább, de magyar/angol billes cuccot.
PS.: De akkor lehet magyar billentyűzetet venni, nem úgy kell szerezni, hogy vkinek van egy nem működő notija és abból kiműtöm? :) -
shev7
veterán
Azt tudtam, hogy fele annyi cache van benne, és belegondolva igazad van a speed step miatt, lehet hogy nem nyújt több + üzemidőt.
A két noti amit most láttam az AlbaCompnál:
Intel Celeron M 1.3GHz / 512kb cache
256MB DDR
30 GB HDD
14.1'' TFT (1024x768 felbontás)
DVD-ROM/CD-RW combo drive + DVD player és CD-RW szoftver
233.000 Ft+ÁFA
Intel Pentium M 1.5 GHz
256MB DDR
30 GB HDD
15.1'' TFT (1024x768 felbontás)
DVD-ROM/CD-RW combo drive + DVD player és CD-RW szoftver
289.000 Ft+ÁFA
bruttóban kb 70ezer a különbség, de lehet, hogy az 1,5ös Pentiummal szerelt modelből lehetne faragni, ha csak 14'' a kijelző.
A celeronos mellett szól még az áron kívül az hogy 25 dekával könnyebb :)
Egyébként van rá 2 év gari felárért 3 év. Ezek mien vételnek tűnnek? -
HEBI
senior tag
Mobil Pentium 4-esek közül az alacsonyabb órajelű celeronok is jó választások szerintem egy notebookba (ellentétben a sima és mobil P4-ekkel) nagyon keveset fogyasztanak és az irodai munkához elegendő teljesítményt nyújtanak. Pl.: édesapám ASUS laptopjában egy mobil P4 1.7 cerka van és 3 órát lehet vele DVD-t nézni, az áráról meg ne is beszéljünk. Ár/teljesítményben nagyon ott vannak.
Celeron-M-mel meg még nem találkoztam, de ott még komolyabb teljesítmény lehet mögötte, de sajnos ez még újdonság, tehát drága
[Szerkesztve] -
bcs
aktív tag
majd egy-két hónap múlva megmondom :D
amúgy nálunk 3 év garival vannak, de kell is. hetente átlag egy megy szervízbe. a szervíz meg nagy szar (albacomp, remélem a negatív reklámot ki lehet írni...), nem egyszer volt, hogy heteket ültek a gépen, aztán visszaküldték ugyanúgy... -
shev7
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest