- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem-8
tag
Kérnék Pest-en jó noti bontókat, mert keresek 512/333 DDR-t és P4 400 FSB procit az ACER Travelmate 240-be (mekkora a max?). Továbbá gyárilag létezik bele wifi, utólag mindegy milyet rakok bele? Még nem szedtem szét, de ahogy nézelődtem létezik MiniPCI foglalat. Ebben van?
-
Nekem-8
tag
Van egy régi Acer Travelmate 240-es gép. Ebben szeretnék pár dolgot frissíteni: Keresek 512Mega/333Mhz-s DDR modult, a jelenlegi 2,4 cerkát cserélném valami jó Intel MobilePentium 4-re...érdeklődnék ki tud jó bontót, ahol nagy eséllyel kapok, esetleg beszámítják a régi cuccokat...
Továbbá nincs a gépben gyárilag Floppy és Wifi, de elvileg lehet benne, mert a support oldalon a ''driver''-eknél ott van. Utólagosan milyen Wifi-t lehet betenni, csak gyárit? Vagy bármilyen noti Wifi belemegy? Mit vizsgáljak meg ezügyben? Köszönten a HELP-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest