- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ne viccelj már, majd viszek egy Hoogardent
Eltávolítás után betettem abba a slatba amelyikben az eredeti wifi kártya is volt, de minden változatlan.
Ezt a slot-ot kipróbálta az E620-ból kiszerelt Atheros AR5007EG-vel. Az prímán működik benne, még a hardveres kapcosló is tudja ki be kapcsolgatni.
Mondjuk ezen nem vagyok annyira meglepődve eleve, mert az eredetileg az MSI-ben lévő AzurWave AW-GE780 szerintem kb ugyanarra az Atheros chipre épül, ráadásul mindkét gép ugyanarra az RS690 alaplapi chipsetre épül és kork is nagyjából hasonló.
Mindjárt kipróbálom, hogy mi történik, ha bármelyik Atheros kártyát átteszem az eredetileg TV tunernek fenntartott PCI-E slotba. Ott is funkciónál vajon a fizikai wifi ki/be kapcsoló gomb. Várakozásaim szerint nem...
Na itt borult össze a rendszer, először fel se akarta telepyteni a kártyát a tuneres PCI_E slotban, majd végül nagy nehezen sikerült, de hálózatot ugyanúgy nem talált az Atheros se mint a 7260.
Adok még egy occsó esélyt a 7260-nak és újrahúzom úgy a win-t, hogy abban a slotban van, amelyikben eredetileg is volt a wifi kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest