- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ne viccelj már, majd viszek egy Hoogardent
Eltávolítás után betettem abba a slatba amelyikben az eredeti wifi kártya is volt, de minden változatlan.
Ezt a slot-ot kipróbálta az E620-ból kiszerelt Atheros AR5007EG-vel. Az prímán működik benne, még a hardveres kapcosló is tudja ki be kapcsolgatni.
Mondjuk ezen nem vagyok annyira meglepődve eleve, mert az eredetileg az MSI-ben lévő AzurWave AW-GE780 szerintem kb ugyanarra az Atheros chipre épül, ráadásul mindkét gép ugyanarra az RS690 alaplapi chipsetre épül és kork is nagyjából hasonló.
Mindjárt kipróbálom, hogy mi történik, ha bármelyik Atheros kártyát átteszem az eredetileg TV tunernek fenntartott PCI-E slotba. Ott is funkciónál vajon a fizikai wifi ki/be kapcsoló gomb. Várakozásaim szerint nem...
Na itt borult össze a rendszer, először fel se akarta telepyteni a kártyát a tuneres PCI_E slotban, majd végül nagy nehezen sikerült, de hálózatot ugyanúgy nem talált az Atheros se mint a 7260.
Adok még egy occsó esélyt a 7260-nak és újrahúzom úgy a win-t, hogy abban a slotban van, amelyikben eredetileg is volt a wifi kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest