Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb 
Pyttawrx