- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Sony Vaio Fit SVF1521D2EB ebben lehet procit cserélni vajon, az 1,8as i3 3217U nem tűnik túl erősnek a gt740hez ... más linket nem találtam sajnos, a sonynál se valamiért
-
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89 #8640 üzenetére
A frissítés nem is megy szóval kár volt kikapcsolni, ment privát
szerk: Nálam legalábbis, de lehet rossz helyröl szereztem be
ja és csak x86osban találtam , egyéb gondom nincs is vele, tetszik nekem is -
Diniboy
aktív tag
Ja tényleg a Chromeot is alig sikerült felrakni , már nem is tudom hogy sikerült, mindenestre ha más alternativa nincs egy próbát megér a Tiny . Hirtelen ezt találtam róla, nem tudom itt jó e a link:
http://www.buildpcs.com/threads/tiny-7-the-best-windows-os-for-and-old-computer.377/ -
Diniboy
aktív tag
válasz
anonymus89 #8637 üzenetére
Azt azért ne halgassuk el hogy a tiny-n elég sokat kell mókolni, legalábbis nálam így volt mire megy a cuc
Pl az oprendszer még mindig nem magyar , valamiért nem tudom beállitani, alapból nincs .net , pl a curse kliensemet mai napig nem tudtam felrakni mert valami Windowsbase version 3.0 nincs a gépen a Global Assembly cache unitban, amikkel még soha életemben nem találkoztam , pedig már egy pár éve használok pc-t.... leginkább azoknak ajánlanám akik nem riadnak vissza némi ügyeskedéstől... Cserébe a windows mappám 4,75 Gb
-
Diniboy
aktív tag
Hlleo, kicseréltem a hdd-t a laptopomban ssdre, arra gondolva hogy ha meglesz az új laptop, abba is jó lesz majd (valószínű nem az ssd-s kategórából fogok választani, meg miért fizessek ha ki tudom cserélni én is ) .
A kérdésem, ha veszek a mostaniba (Asus x59sl) egy hdd caddy-t a dvd iró helyére az jó lesz az újabb laptopokba is vagy kell vennem majd megint egy másik típusút. Ez esetben lehet inkább egy külső usb házat vennék, csak kicsit kényelmetlen lenne mindig külön cipelni még azt is + nekem néhanapján nagyon gyorsan kell elpakolni a gépet (boss warning) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne : kép1 kép2 nem tudom mennyire lehet ez alapján megmondani (sajnos az 1hszben nem lehet már megnyitni a képeket úgyhogy nem tudom ez most melyik típusú)
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8342 üzenetére
-
Diniboy
aktív tag
Hello egy Asus X59SL AP 411 laptopot fel lehet valahogy javítani? Kezd nagyon gyenge lenni a 2ghzes core 2 duo, meg az ati 3470es... 1 ssd már tervben van de ha lehetne máshogy segíteni rajta olcsón, esetleg használt alkatrészekkel akkor nem vennék másikat. Vagy egyszerűbb és olcsóbb lenne lecserélni az egész gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest