Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalmika27
üzenetére
Hát nem nagyon használtál mondatvégi/közbeni írásjeleket, de ha jól értem, a noti saját kijelzője nem működik, csak külső kijelzővel lehet használni.
Viszont már cserélve lett a kijelző, a kábel jó, és a gombokat is próbáltad.
FN + F6: ki/be kapcsolja a kijelzőt.
FN + F5: váltogat a külső kijelző, és a belső kijelző közt.BIOS-ban meg nincs ilyen opció, úgy néztem.
Hmm.. szép tutorial van a szereléshez a manualban..Hát nincs ötletem, esetleg próbáld meg itt:
itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
Vagy aki a kijelzőt cserélte, az nem mondott esetleg valamit? Csak jobban ért hozzá. Ennyi erővel az is lehet, a kijelző nem is rossz. Inverter pl. jól működik?
Nem nagyon tudok hozzászólni, én asszem nem tudok segíteni
ebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.Esetleg az aprók közt vannak akik kijelzőcserével foglalkoznak, őket ha megkérdezed, talán tudnak javasolni valami használható kiindulási pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.
Pyttawrx