Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikkokawa
tag
Ja ez akkoriban csúcs laptopként vette bátyám... ment 2 év 1 hónapot és utána behalt a VGA-ja...a szervíz meg 120at kért volna
És akkor nagyon nehéz volt bele jó VGA-t találni...
Bratyóm elutazott, laptop maradt én meg most elkezdtem vele foglalkozni azt raktam bele egy kompatibilis erősebb kártyát és működik...
Eddig 20 k-ból van 1 laptopom
8k- ért látok 2x1 gigás ramokat, csak eddig nem tudtam h költsek e rá..
Az alaplap csak 2 gigát tud kezelni azthiszem ha csak nincs vlmi bios frissítés de az ilyenekhez én nem értek..
De ha azt mondod, hogy ennél a dual channel úgysem ér semmit, akkor nem elég nekem vennem 1 GRAM-ot azt lenne 1,5-em és kész?
Mert azért vennék 2x1et, hogy működjön dualba..de ha sokat nem ér...?Stratova: Jó, de fölösleges a 800mhzes kingmax ram ha úgyis 533-ként kezeli nem?Gyorsabb nem lesz ahogy írták..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor nagyon nehéz volt bele jó VGA-t találni...
Pyttawrx