Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 3692-es laptopom, ami sajnos megfirkant. Olyat produkál, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Nem tudom, a hiba okát, már szinte minden felmerült okként. A vinyó jó (kiszedtem külső rackbe), az alaplap is bírja, a memtest sem mutatott hibát. Legutóbb több órát kibírt, egy windows telepítés pont belefért, aztén megint ez...
Azóta szétszedtem, és a billentyűzet alatt két lapos kábel csatlakozik az alaplapba... Na ezeket sikerült kihúznom, és nem tudom visszadugni. Mondjuk nem rosszabb biztos nem lett
A kérdésem, hogy van-e valamilyen átalakító, hogy a dvd írót az asztali gépben használjam. Egyáltalán milyen csatlakozóval csatlakozik az iró a laptophoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest