- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 3692-es laptopom, ami sajnos megfirkant. Olyat produkál, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Nem tudom, a hiba okát, már szinte minden felmerült okként. A vinyó jó (kiszedtem külső rackbe), az alaplap is bírja, a memtest sem mutatott hibát. Legutóbb több órát kibírt, egy windows telepítés pont belefért, aztén megint ez...
Azóta szétszedtem, és a billentyűzet alatt két lapos kábel csatlakozik az alaplapba... Na ezeket sikerült kihúznom, és nem tudom visszadugni. Mondjuk nem rosszabb biztos nem lett
A kérdésem, hogy van-e valamilyen átalakító, hogy a dvd írót az asztali gépben használjam. Egyáltalán milyen csatlakozóval csatlakozik az iró a laptophoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest