Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acse
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amilo pi 3560-as szörnyem.Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest