Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acse
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amilo pi 3560-as szörnyem.
Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél. 
Pyttawrx