- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tévedsz, van hogy belül is van matrica. Az én Asus-omban (amiben a gari lejárta után cseréltem procit!) a CPU hűtést rögzítő egyik csavaron volt matrica (lásd itt). A másik megoldás, hogy festékkel jelölik meg a csavarokat, amin egyből észrevehető hogy hozzányúltak-e csavarhúzóval.
-
Azért vigyázzunk, nem elég hogy a foglalat stimmeljen, a chipset-nek is tudnia kell kezelni a procit. Érdemes utána nézni mindig, hogy az adott típusú notit milyen procikkal szerelték, illetve hogy a benne lévő chipset mit támogat. Az Asus pl. csak Core Solo-kal szerelte az A6Rp-t, a chipset támogatottsági listáján viszont szerepeltek a Merom magos Core 2 Duo-k.
-
rainman371
csendes tag
-
-v-
addikt
Köszi
Nekem nem kapacitás miatt hanem sebesség miatt kell, a mostani 160-on is elférek, laptopon nem nagyon tárolok semmit, viszont emiatt a 250-es Scorpio Black-en is gondolkozom, csak nem tudom az sebességben hogy viszonyul a 320-ashoz,
nem pontosan tudom melyikben hány/mekkora tányér van, ezt nem vágod véletlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mini-ITX
- Formula-1
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Goddess of Victory:Nikke
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest