- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tévedsz, van hogy belül is van matrica. Az én Asus-omban (amiben a gari lejárta után cseréltem procit!) a CPU hűtést rögzítő egyik csavaron volt matrica (lásd itt). A másik megoldás, hogy festékkel jelölik meg a csavarokat, amin egyből észrevehető hogy hozzányúltak-e csavarhúzóval.
-
Azért vigyázzunk, nem elég hogy a foglalat stimmeljen, a chipset-nek is tudnia kell kezelni a procit. Érdemes utána nézni mindig, hogy az adott típusú notit milyen procikkal szerelték, illetve hogy a benne lévő chipset mit támogat. Az Asus pl. csak Core Solo-kal szerelte az A6Rp-t, a chipset támogatottsági listáján viszont szerepeltek a Merom magos Core 2 Duo-k.
-
rainman371
csendes tag
-
-v-
addikt
Köszi
Nekem nem kapacitás miatt hanem sebesség miatt kell, a mostani 160-on is elférek, laptopon nem nagyon tárolok semmit, viszont emiatt a 250-es Scorpio Black-en is gondolkozom, csak nem tudom az sebességben hogy viszonyul a 320-ashoz,
nem pontosan tudom melyikben hány/mekkora tányér van, ezt nem vágod véletlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Windows 7
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Lexus, Toyota topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest