- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 65W töltő eladó
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest