- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint46
csendes tag
Sziasztok!
Egy lenovo T61p típusú notebook birtokosa vagyok , ami nvida quadro fx 570m VGA-t tartalmaz . Kb 1,5 éves a gépem , junius elején kezdődtek el a problémák( notebook-s topicba is írtam ) ugyanis egy nap fekete képernyő fogadott 1 hosszu majd 2 rövid sípolással . A lenovo laptop természetesen IBM hibakódokat használ , amiből már persze ki lehetett találni hogy melyik hardver a hunyó . Utánanéztem , a lenovo hivatalos forumán több ember is panaszkodott ( megjegyzem hasonló ) problémákra , amit nem lehet orvosolni , ki kell cserélni a VGA-t ( amihez alaplap csere is kell , mivel egybe vannak ) . Végül aztán ki is lett cserélve , de most mikor el szeretnék indítani egy játékot , 2-3 percig hibátlanul megy , majd egyszercsak leáll a gép . Ezután ki kell húznom az aksit , majd vissza ( csak így engedi ujraindítani a masinát ) és jópárszor lefuttattam már a PC doktort , de ott is elszállt . Próbáltam 1 db memóriamodullal ( 1 gigás , 2 gigással is ) de nem jártam szerencsével . A legújabb nvidia driver van fent , de azon tűnődöm hogy régebbit kellene-e felraknom , vagy BIOS-t frissíteni . Nagy kár lenne érte , ugyanis semmilyen 3D-s cuccot ( játék , tervezőprogram, Autocad ) nem tud futtatni , viszont filmnézésre meg internetezésre kiváló.
Nem nagyon tudom elképzelni hogy mi lehet a problémája , lehet egyszerűen csak szériahibás , de nem hinném hogy 2x is kifognék ilyen videokartyat. Az is lehet hogy az egyik alaplapi feszültségvezető forrasztásnál lehet a gond , de tényleg nincs már ötletem . Abban a reményben írtam ebbe a topicba , hogy talán van itt 1-2 olyan " szak " - ember aki tudna valamit javasolni , tanácsolni . Előre is köszSzerk.: A VGA alaphőmérséklete ( 35 fokos szobában ) 70 fok körül mozog , lehet hogy a ventivel van a gond , de tisztának biztos hogy tiszta ( ez esetben a porra gondoltam ) , mert 2 hete lett szétszerelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple iPhone 17 - alap
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest