Új hozzászólás Aktív témák
-
BB6
csendes tag
Halihó!
Kérdésem a következő,érdemes e TL52-es procit 60-asra lecserélni? Megéri e az ár, teljesítmény arány? Esetleg aki benne van a business-be egy privivel megdobhatna, h mennyibe kerülne a csere, be venné e a TL52-t.
Köszi! -
PuMbA
titán
válasz
suszitibi #1097 üzenetére
Nem az enyémben van ez a Core Duo,én is mostanában akarok cserélni,ezért írtam ide,de közben megtaláltam egy külföldi fórumban,hogy megy xpress 200 chipsettel a proci.
A Celeron M is 27wattot eszik,az a pár W szerintem nem számít,elbírja a gép.
A T2350 és a T2450 két magos processzor,tehát sokkal gyorsabb lenne,olyan progiknál amelyek kihasználják.T1500-as nem nagyon éri meg,kb a Celeron M teljesítményét nyújtja. -
suszitibi
csendes tag
Helo
Nekem is Toshiba L30 van. Celeron M440 CPU, 120GB HDD, 1G Ram, x200 VGA stb. Mi a tapasztalatod eddig? Teljesítmény, melegedés, gyorsaság stb. Szeretnék én is processzort cseréln, a többi egyenlőre megfelel. Amit kinéztem: T1500, T2350, T2450. Ezek 27 és 31 Wattot esznek. Kérlek írj vissza, hogy megérte-e a csere.
Üdv:Süszi -
Rover623
félisten
válasz
operator10 #1091 üzenetére
Egyébként nem gondoltam volna hogy ez a 6w ennyit jelent. Mármint melegedés szempontjából.
Csak az járhat így, aki itt anélkül kérdezget és/vagy cselekszik, hogy elolvasta volna a #1. hsz CPU/processzor szekcióját... -
válasz
operator10 #1091 üzenetére
mind a két nagy ellenlábas (amd & intel) gyárt úgymond "gyengített" és olcsóbb procit is;
amd esetében mondjuk az athlon - sempron / intel esetében pedig a pentium - celeron
egyszerűre véve (mert szükség esetén hátha majd valami profi részletesebben leírja) egy amd mondjuk 3000+ proci a sempron esetében kevesebb frekivel és tárolóval (tárolókkal) rendelkezik - esetleg fsb-vel -, mint a szintén 3000+ athlon. intel esetében egy 2.8 gzh pentium szintén ütősebb, mint egy 2.8 ghz celeron, mivel a pentium tárolója(i) és fsb-je nagyobb értékkel bír...
-
operator10
senior tag
Igen pont erre, a fogyasztás dologra gondoltam. megvolt a csere. Ég és föld a két proci. Féltem oicit majd hogy a Turionnal nagyon zajos lesz a noti, de még pont elviselhető mértékben, kapcsol be a venti. Egyébként nem gondoltam volna hogy ez a 6w ennyit jelent. Mármint melegedés szempontjából. Mákom volt, nem hinném hogy ez a noti többet el tudna viselni
A "gyengítetett-et " hogy érted? nemnagyon vágom a sempron procik családfáját
-
válasz
operator10 #1089 üzenetére
a turion mk-38 azért nem egy "gyengített" sempron...
igaz az mk-38 esetében 31 watt a fogyasztás a jelenlegi sempron 25 watt igényével szemben, de azért a teljesítmény 2.2 ghz kontra "gyengített" 1.8 ghz, szóval szerintem megérné a csere, főleg szinte ingyen -
operator10
senior tag
üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes e cserélni egy MSI670X-ben a 3500+ Sempron procit, egy Turion MK-38-ra? Tehát az a plusz 400mhz amit a Turion tud, meg éri e a cserét. Semmi extrára nem használom a gépet, játék, stb.. Csak szinte ingyen meg tudnám valósítani a csere-berét, ezért kérdezem -
Nikla
tag
válasz
Rover623 #1084 üzenetére
Az igazság az hogy erősen igazad van.. :S de most jobb lenne beböffenteni a kérdést simán? És kamuzni hogy nem találtam semmit?
Na akkor Everest Ultimate.. Milyen info alapján tudnátok akkor segiteni?
Pont a Chipset multkori megnézése inditotta el a multkor a kérdést a fejemben..
Intel 945gm sematikus ábráján van jelölve külön egy sin a vidkártya számára az integrálton túl.. csillagal.. csak szépen nem irták oda hogy mit jelent a csillag.. -
Rover623
félisten
Szerintem pont Ő még nem kérdezte...
De sokan mások már igen...
Fogni kell vmi aktuális "felderítő" programot (pl. Everest, Sandra) és megnézni vele hogy pontosan milyen notiról van szó, milyen VGA van a notiban (meg a chipsetet is jól körbejárni), aztán a kapott infók alapján lehet választ adni a VGA csere kérdésre...jó eséllyel azt hogy nem...Viszont: leginkább ettől megy fel bennem a pumpa...nincs időm/kedvem visszaolvasni, keresni, stb.
Nos, ha vkinek a saját gondja/problémája megoldására nincs kedve/ideje, akkor nem miért legyen...? -
Nikla
tag
Sziasztok, lehet hogy már meg lett válaszolva a dolog de sajnos nincs időm végig nézni a postokat..
Szóval: Milyen progival lehetne megállapitani hogy van e PCIE port videokártyának a gépben?
Mert Leírások amiket találtam (és amit mellé adtak) se kizárni nem zárják ki se megerősiteni nem erősitik meg létét.. jelzik hogy van.. de hogy milyen formában, és arra lehet e video cardot tüzni...
Légyszi segítsetek mert fontos lenne....
Előre is köszönöm! -
Rover623
félisten
válasz
kugli81 #1076 üzenetére
Akinek kell, itt szokott nézelődni...
-
sipoczg
csendes tag
passzív hűtő laptopotba milyen ötlet?
-
kugli81
aktív tag
sziasztok lenne pár core2es procim ha kell valakinek olcson
sony vaioba meg engem érdekelne microdimm..
-
Krystal_s
addikt
üdvi
Egy Sony Vaio notim van , amiben cserélték a bekapcsoló gomb alatt lévő szalagkábelt.Azóta azt vettem észre ,hogyha merülni kezd az aksi ( vagyis nincs hálózati töltőre kötve ), akkor a narancssárga led elkezd villogni és ha már nagyon lemerült akkor nem vált át pirosra mint korábban , hanem a zöld és a narancssárga led együtt villog...a zöld led az alap esetben azt jelenti , hogy be van kapcsolva a gép.
Megkérdeztem az "okos" szerelőt ,de ő ilyenről még nem is hallott.
Szerintetek mitől lehet ,hogy most nem lesz piros a led ? az új kábel tök olyan ,mint amilyen korábban is volt...azt is megnéztem hogy van bekötve és szerintem jól , ezt nem is lehet fordítva .
Főleg az érdekelne ,hogy ez okozhat valami kárt a gépben ?köszi
-
gandras
tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy acer Aspire 5672 notim, ebben a fajtában cserélhető a cpu és a vga, ha igen akkor ti milyen procit javasolnátok ami sokkal erősebb és még jó hozzá a 945PM chipset?
-
Tomfil
csendes tag
válasz
Rover623 #1064 üzenetére
Az Everest home edition szerint
Memory Module Properties
Module Name Hyundai HYMP532S64P6-E3
Serial Number 00001362h
Manufacture Date Week 35 / 2005
Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks)
Module Type Unbuffered
Memory Type DDR2 SDRAM
Memory Speed DDR2-400 (200 MHz)
Module Width 64 bit
Module Voltage SSTL 1.8
Error Detection Method None
Refresh Rate Reduced (7.8 us)
...Biztos, hogy DDR2 400. Megnéztem a gyártó honlapján, az E3: DDR2-400,
egyezik az Everest eredményével is. Egy boltban is azt hitték DDR-400 de nem
ment bele.Köszi a linket.
-
PuMbA
titán
válasz
HUNTER-mobil #1056 üzenetére
RC410M(Radeon Xpress 200M) chipset van benne,de sehol sem találok róla semmit.CelM410-nek 27W, dual-core prociknak 31W(Pentium Dual-Core,ami két Pentium M egyben(533FSB)) vagy 34W a TDP-je(Core Duo,Core 2 Duo(667FSB)).533FSB-t biztos támogat,de hogy 667-et az sem derül ki sehonnan..Csak akkor lehetne megtudni,hogy jó-e bele a proci,ha kipróbálom benne?
-
Shadowfax
addikt
Át. Nagyon egyszerű a dolgod, ahogy az a kézikönyvben le van írva (képekkel) a 63-64. oldalon.
-
mv
aktív tag
Üdv!
Hozzájutottam egy IBM Thinkpad T20-hoz és egy T23-hoz.
A kérdésem az volna, hogy a T20-asból át lehet-e menteni a vinyót a T23-asba?
Ha igen, hogyan kezdjem?
-
Tomfil
csendes tag
Hi!
Acer travelmate 4101 notbookomba szeretnék több ramot rakni.
Most hynix ddr2 400Mhz 2x256MB van benne.
Szeretném 1G-ra növelni de nem találok ddr2 400-as ramot, 533Mhz viszont lenne.Kérdés, hogy működne-e az 533-as hynix?
-
batnor
csendes tag
Üdv mindenkinek !
A múlt héten lettem én is notebok tulaj és lenne két kérdésem
Laptopom:Toshiba Satellite A200-1CR [link]1: Hogyan tom növelni a videókártya memória nagyságát mert az oprendszer(vista) csak 32Mb ir plusz amit a memóriából oszt neki 192Mb?
1/a: Miért van az hogy a játék azt irja ki hogy 70Mb kell neki és csak 63Mb van nekem.Mit tok csinálni?
2:Lehet-e ennek a gépnek a videókarilyát cserélni?
a gépem még garanciális!
Köszönöm előre is válaszotokat!
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
LALA_kiraly #1055 üzenetére
Nem teljesen igy van, a teljesitményfelvételt megnézi, és ha nem sokkal több mint az eredeti, akkor no problem.
-
CarlosMonzón
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #1051 üzenetére
Köszönöm szépen a szakvéleményt!
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
CarlosMonzón #1050 üzenetére
Hát ramot könnyen csapsz hozzá, ha egybe van az 1 gb, ha nem mindkettő csere.
A procit sztem fölösleges cserélni,m ivel egy vagyon lenne, és nem sokkal tudna többet.
A vga-t meg úgy tudom nem lehet cserélni. Ha vmi huncutság folytán mégis, az árából másik notit vennél.
Szóval ram, vagy noti csere... -
CarlosMonzón
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #1049 üzenetére
Az adatok 3D Mark-ról származnak! Akkor DDR, ha ez boldoggá tesz. A lényeg nem ez volt...
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
CarlosMonzón #1048 üzenetére
ddr2 - 333 ?
-
CarlosMonzón
csendes tag
Sziasztok!
Nem meglepő módon laptop fejlesztés témában fordulok hozzátok, révén hogy teljesen dilettáns vagyok a kérdésben. Nézzétek el nekem, ha esetleg már korábban említett típust érintek, ami abból adódhat hogy nem böngésztem át elég tüzetesen a több mint 1000 hozzászólást. Memória, VGA, illetve processzor bővítési lehetőségek érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Asus F3TC: Amd Turion MK 38, 2.2 GHz
Nvidia Geforce Go 7300 PCI-E
1 Gb DDR2 RAM, 333 Mhz -
PuMbA
titán
Mi történt a topic-kal?
-
PuMbA
titán
Hali!
Az aláírásomban szereplő laptopba milyen jobb procit tudnék beletenni? Keresgéltem neten adatokat a chipsetről,de szinte semmit sem írnak.Annyit találtam,hogy az M410 Socket M foglalatot használ [link]
és a Socket M-be belemegy még a Core 2 Duo is [link]
Szerintem ez még az fsb-től is függ,viszont azt sem vágom ,hogy tudja-e a 667mhz-et a noti.Ha valaki tud valamit erről az írjon.Előre is köszönöm a segítséget!
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
fausztg #1042 üzenetére
Ha leveszed a hátsó memória fedlapját, ott lesz két csavar, amit ki kell tekerni. Ha visszafordítod, a billentyű felső soában (esc-f1...) közt lesz pár pöcök, amit ha magad fel húzól kikattan mind. Ha mindent jól csináltál, magad fele fordítva a gépből kiesik a billentyű. A szalag kábelre vigyázz, nehogy sérüljön.
-
fausztg
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem még 1 kis segítség! Az NX7400-as notiban hogyan lehet hozzáférni a másik RAM foglalathoz, amelyik nem a hátlapon van? Szét kell szedni az egész notit? Ha valaki csinált már ilyet, az legyen szíves írja már le röviden?
Köszi!
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita #1040 üzenetére
privi ment
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita #1038 üzenetére
Hi!
ugyanez a konfigom volt, ma estem át a proci bővítésen.
jelenleg egy Turion x2 tl-56-os ketyeg a sempron 3500+ helyett. A két proci teljesítményét össze sem lehet hasonlítani. A hűtéstől én is féltem, de a hozzá értőktől azt a választ kaptam, hogy no para, a HP ugyanazt a hűtőt használja a típuson belül. Meg állítólag a Turion hőtermelése nem lényegesen nagyobb a Sempronénál...
-
Extremdigita
tag
Szia!
Örülök h ráakadtam ezen topicra, és bocsi de nem nyálaztam át részletesen, nem tudom volt e erről szó:
Van egy ilyen notim:
Hewlett-Packard HP Compaq nx6325 (EY352EA#AKC)ez egy
CPUID CPU név Mobile AMD Sempron(tm) Processor 3500+ procival van szerelve.A kérdés az, hogy tudok én e ebbe procit cseréltetni, vagy megérheti e az esetleg nekem? X2 re gondoltam de gondolom a hűtés is más kellene h legyen.
Acid
-
Rover623
félisten
válasz
tölcsér #1036 üzenetére
Ja...
No problemo...Ez a te topicod... -
tölcsér
csendes tag
bocsanat, asszem ez rossz helyre ment...
-
tölcsér
csendes tag
sziasztok! laptopot szeretnek venni, es két gépre szűkült a kör. Melyiket javasolnátok?
1. Asus
F3M-AP090, 15.4" WXGA Color Shine, 1280x800 felbontás, AMD Turion64 MK38
2.2GHz / 1x512Kbyte L2, 1x1GB / 667MHz,
120GB SATA 5400, DVD SuperMulti, chipset: nVidia nForce MCP430, Memória / bővíthetőség: nVidia Geforce Go 6100 / 128MB,
1.3MP webkam., WLAN, USB 4x, IEE1394 1x, Akku(cella): 9, 7200 mAh2.MSI
VR600X-240HU, FreeDos, 15.4" WXGA ACV, 1280x800 felbontás, Intel Dual Core T2080, 1.73GHz / 533MHz / 1MB L2, memória: 2x1GB / 667MHz, 160GB SATA 5400,
ODD: DVDRW SuperMulti, chipset: Intel 943GML+ICH7-M, Memória: Rendszermemória (bővíthetőség: 128MB), WLAN, USB 4x, IEE1394 1x, Akku(cella): 6, 4400 mAhkoszi!
-
Rover623
félisten
-
cimopata
csendes tag
Sziasztok!
Laptopba szeretnék memóriabővítést véghezvini.
Acer garanciás gépezet jelenleg 512 rammal. +1GB már eléggé jól hangzana.
Kérdésem a következő:
Ha vennék jómagam egy ramot és bele is épteném sajátkezűleg, persze szakszerűen, észrevenné-e esetleg késöbb az eladó(Elektropont) hogy már beleturkált valaki?
Azért kérdem mert neaggyisten meghibásodna miután megpiszkáltam.
Valamint, mitgondoltok, ha nem én rakom bele hanem valamilyen kereskedés, mi pénzt számolnának fel egy ilyen manőverért akkor ha ott veszem a memóriát? -
BluEyes
őstag
Módszer 1.
Control Centert nyisd meg, Advanced-et alul nyomd meg. Ekkor a kibővített lista alja fele lesz egy olyan menüpont, amelyik a memória méretét mutatja, ill. itt be is lehet állítani. Reboot után már annyi memóriát foglal a vga, amennyit beállítottál.
Módszer 2.
Everest megnyit, Alaplap-Memória-Összes - itt amennyivel kevesebbet ír a valósnál, annyit foglal a vga. -
BluEyes
őstag
Láttunk-e már olyat, hogy az egyik mag nem megy egy dual prociban, de a másik ettől még működik? (tényleg nem tudok erről semmit) Ha létezhet ilyen, akkor a működő 1 mag gyakorlatilag egy Yonah Celeron 1Mb L2-vel. Kérdezz ennek utána. A chipsetek közötti különbség nem okozhat 30% eltérést.
ui: Nemrég bóklásztam az Asus oldalain, és mintha láttam volna valami patch-szerűséget a kétmagos procikhoz, de nem emlékszem pontosan, hogy tényleg az volt-e. Keresgélj egy kicsit, hátha.
-
BluEyes
őstag
T2080: 1733 MHz 1Mb L2
T2350: 1866MHz 2Mb L2Miből derül ki a számodra, hogy az egyik gyorsabb? Használat közben, bencsmárkban, milyen progikkal? Mert a 2350 értelemszerűen gyorsabb kell legyen, de ezt hétköznapi használat mellett nem szabad észrevenned, mert csak a valóban processzorgyilkos alkalmazásokban van jelentősége (főleg kódolás, tömörítés stb.).
-
Kerio
őstag
Jóó. Akkor ugy mondom, hogy adott két Asus gép. Az egyik az enyém. Intel Pentium Dual-Core van irva rá. Duo T2080.... A másikra pedig Intel Centrino Duo. T2350. És az utóbbi sokkal gyorsabb. Persze a többi cucc ugyanaz benne... Na, akkor mi a különbség?
És az enyémben cserélnék... Nem a centrinosbol.
-
xedos
addikt
Ember normális vagy?
Neked egy Core 2 Dou proci van benne...
Centrino proci nincs... az egy platform neve amelyben intel chipset+wifi és proci van.
Mivel chipsettet nem lehet cserélni -csak alaplappal együtt így a válasz nem.
Szerintem amúgy ne nyűlj hozzá-ha ennyire nem értesz hozzá!!!!! -
Darth_Revan
veterán
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus f5v-ap056 notim. Intel Pentium Dual Core van benne. Ebbe bele tudnék rakni egy Centrino-t? Elvileg jobb a Centrino ugye? SIS chip készletes a notim.
-
Zanik
addikt
Hasonló gépem van (csak 420-as), és már bővítettem a memóriát. Bár a plusz RAM hoz némi javulást (mivel nem 512-128, hanem 1025-128 lesz!), de az X200M nem alkalmas ilyen kaliberű játékok futtatására. Úgyhogy barátkozz meg a gondolattal, hogy ez nem egy gamerlaptop, ellenben nem fogyaszt sokat a vga (de a cpu igen!)
-
Swed
csendes tag
Ja, és a Windows Eseménynaplóban System Error-ként hivatkozik a hibára.... (számomra ez lehet bármi)..
-
Swed
csendes tag
Köszi a válaszokat! Igen, az alap driver-t telepítettem, amit adtak hozzá. Kék halál alatt pedig én azt értem (nem tudom, lehet nem mindenkinél ugyanazt jelenti), hogy pillanatra bevillan a kék képernyő, általában tele fehér függőleges csíkokkal, búg és már indul is újra a gép (mindez 1 pillanat alatt). Egyébként nem melegszik a gép, a hűtés-problémát csak felvetettem. Szóval nem tudom, hogy a RAM bővítés megoldaná-e a dolgot. Esetleg érdemes lenne más, frisebb VGA driver-rel próbálkozni?
-
Darth_Revan
veterán
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam)
-
Swed
csendes tag
válasz
Rover623 #1005 üzenetére
Köszönöm a választ Rover! És szerinted ennyi elég is lenne(?), mármint a RAM-ot bővíteni, (mert én is erre gyanakodtam).. de a Memoria hiányában fordulhat elő az is, hogy a gép kék halált kap és újraindul..? Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék "feleslegesen" memóriát bővíteni, ha esetleg nem is azzal lenne a gond, mert a többi játék, amit futtatnék kisebb igényü, régebbi lenne).
Az 512MB RAM nem lenne elég? Csak azért mert úgy olvastam valahol, hogy jobb ha azonos méretüt teszünk a második foglalatba is. -
Swed
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus (A6Rp ap002) laptopom, ami: Intel Celeron M 440 (1,86 GHz, 533MHz FSB, 1024kB L2 cache) processzorral, 512MB DDR2 533MHZ RAM memóriával, ATI Radeon Xpress 200M 128MB osztott VGA-val van gyárilag felszerelve.
Pár játékot szeretnék rajta futtatni. A hardverigényiben legnagyobb a Splinter Cell: Chaos Theory lenne, ami: alapkövetelményként 1,4GHz Pentium procit, 256MB RAM-ot és 64MB videókártyát igényel.
Az ajánlott rendszerkövetelmény pedig 2GHz proci és 512 RAM lenne.
Ebben kevéssel marad el a gépem... mégis ha behelyezem az eredeti játéklemezt, rögtön 100%-ra ugrik a processzor terhelése és túl sokáig nem bírok vele játszani, mert egy idő után (hol kevesebb, hol több, max. 60 perc) bejön a kék halál és rögtön újraindul a rendszer (Windows XP Professional service pack 2).
Még akkor is ha játék elött kilövök minden futó programot, még a vírusírtót is, hogy a rendszermemóriát ne használja. És természetesen mindig 220V-ról használom a gépet.Igazából kezdő vagyok számítástechnika terén és nem tudom mivel lehetne vagy lehetne-e egyáltalán javítani a helyzeten, hogy normálisan fusson a game. (Egyébként 800x600 felbontáson szépen megy, nagyobbon is, de ott már lassul).
BIOS beállítások a hardverekre vagy XP beállítással lehet-e segíteni?
Túlmelegedés vagy hűtési gondok? Vagy a proci órajele kicsi? (1,86GHz!) Vagy az, hogy Celeron és nem Pentium?
Talán a RAM túl kevés?A válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged