- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
Az én kérdésemre senki nem tudja a választ?
MSI EX600RX-051HU
Milyen procikat rakhatok bele? Most DC van benne akkor gondolom nagyobb DC-re lehet csak cserélni C2D-re nem?
És mi a helyzet a VGA cserével ennél a laptopnál...?
Ha tudtok akkor légysz válaszoljatok...
-
HellGreg
őstag
cső,
szerintetek lehet vga-t cserélni laptopban nagyobbra?
konkrétan gf 7000m-et?
köszi
egyébként ASUS-ról van szó
-
vbbb
őstag
Sziasztok!
Kollégám ThikPad r61i notebookja szét lesz kapva (kényszerből), és arra gondolt kicsit megtuningolná a hangszórókat. Hallott már ilyesmiről valaki? Hol lehet spéci mini hangszórókat kapni?
-
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX600RX-051HU tipusú notim...
Ebbe ugye egy T2370-es 1,73 GHZ-s proci van...
A kérdésem az lenne, hogy ha ezt cserélni szeretném majd 1x akkor milyenre lehet gondolom csak dual core lehet core2 meg ilyenek nem...?
És mi a helyzet a VGA cserével ennél a notinál?
Köszi a válaszokat előre is...
Üdv.: Peti
-
Gazs
tag
hellosztok! Van egy ismerősömnek egy msi MS-1632 laptopja és olyat csinál h néha megy a hang , néha nem. Újratelepitettem a hangot meg minden, de tök olyan mintha nem ismerné fel a hangkártyát : S valaki segítsen pls! előre is köszönöm
-
szergo
csendes tag
Hello!
Van egy ASUS X50Rseries laptopom, és proci vagy videókártya cserén gondolkozok. Tudnátok segíteni hogy ez mennyire lehetséges? Előre is köszi!ASUS X50R-AP341A
Intel(R) Core(TM) Duo CPU T2250 @ 1.73Ghz L2 gyorsítótár 2Mb
ATI Radeon Xpress 1100 256Mb
2GB RAM
160GB HDD -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Van egy Compaq Armada m700 típusú laptopom, Everest szerint 700MHz-es Mobile Pentium III procival. A kérdésem az hogy lehet-e cserélni a laptop prociját erősebbre, és ha igen, mi a legerősebb proci, ami belemegy?Azt tudom, hogy gyárilag árulták ezt a laptopot 1GHz-es P3 mobil procival is, szóval valószínűleg az alaplap bírja. Azt nem tudom, hogy egy ilyen cserét el lehet-e végezni házilag, vagy csak szervizben, esetleg ott sem, mert a procit pl beleforrasztották. Ha cserélhető, nem tudom, hogy milyen proci megy bele, milyen paraméterekre kell figyelnem azon kívül, hgy mobil P3-as... Egyáltalán lehet-e kapni ilyen régi procikat valahol, akár a HP-nél, akár pl itt.
-
Rover623
félisten
válasz
FerenczyK #1887 üzenetére
Eltévesztetted a topicot...
Apróhirdetések ott balra... -
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fusi 1538as Pa laptopom.
alaplap tönkre ment benne, 100e lenne a javítása. Ha esetleg valakit érdekelne alkatrésznek eladnám.Amd x2 TL-50es van benne asszem, 2magos 1,6ghz-s 2x512-es DDR, 120Gb-s WestelDigital vinyó, Nvidia Gforce 7400 vidikártya, lcd-je 5hónapja újra cserélve, 6cellás aku, hibátlan még 2óráig bírta vele, vigyáztam rá, csak 1ik pill ról a másikra meghalt a gép.
kikapcsoltam, és 1óra múlva nem akart bekapcsolni.ferenczy.karoly@gmail.com-ra írjatok, ha érdekel. köszi
helyileg Veszprémben vagyok.
-
ltz400
csendes tag
válasz
dogofpavlov #1884 üzenetére
Nem lesz semmi baja!Nekem ASUS F3L-em van.1 Gb volt benne és raktam bele még 1 Gb-ot.Nekem viszont az a bajom hogy 667 MHz en kéne mennie de csak 533-on megy.Nem lehetne valahogy átállítani?
-
Rover623
félisten
válasz
dogofpavlov #1884 üzenetére
csak az nem hagy nyugodni, hogy tutira működik-e. nem okozhat-e gondot az, hogy a gépben 512Mb a gyári memória és én egy 1Gb-os modult szeretnék, illetve nem e lehet gond az időzítésekből (pontosabban abból, hogy különböző lehet a két modulban).
#1 hsz. RAM/Memória -
dogofpavlov
csendes tag
helú!
én is a memóriát szeretném bővíteni a laptopomban (ASUS A3Ac).
ami a lényeg: a Kingston oldalán találtam is megfelelő memóriát, kapni is lakhelyem közelében, van is egy üres slot a gépben, elsőre minden jónak tűnik. csak az nem hagy nyugodni, hogy tutira működik-e. nem okozhat-e gondot az, hogy a gépben 512Mb a gyári memória és én egy 1Gb-os modult szeretnék, illetve nem e lehet gond az időzítésekből (pontosabban abból, hogy különböző lehet a két modulban).előre is köszönet a válaszokért
-
Feenyx
aktív tag
Hali!
Memóriát szeretnék bővíteni és ehhez szeretném a segítségeteket kérni! Egy toshiba a200-23J ről lenne szó. Alapból 1GB 667 Mhz-es ddr2-es memória van benne. Az nem lenne gond ha egy 2Gb-os 667Mhz ddr2-es ramot raknék mellé? Nemgond hogy ekkora eltérés lenne méretben? Vagy inkább még egy 1GB-at vegyek mellé? És még azt szeretném kérdezni csak kíváncsiságból hogy elbírna-e esetleg egy nagyon procit? Mostegy t2370 van benne.
-
xcbiker
addikt
-
SLY19xx
csendes tag
sziasztok! nekem lenne egy albacomp eco traveller V4 notebook-om
alaplapot szeretnék benne cserélni... az lenne a kérdésem hogy tudom megnézni hogy pontosan milyen méretű alaplapok jó hozzá...egyébként az egyik üzletben láttam egy ugyan ilyen notebookot (kinézetre) csak jobb videókártya (8400GT) volt benne..
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
-
mobster
csendes tag
Úgysem vagyok az a játékos fajta. Tanulásra meg netre bőven elég. max veszek bele egy nagyobb winyót aztán ennyi. szerinted egyébként mennyit ér ez a gép egy év nemzetközi garival? Mert tudom hogy mennyi a új ára, de nem vagyok vele tisztába, hogy a laptopok mennyire tartják az árukat, ez most egy éves.
-
Tim82
félisten
-
mobster
csendes tag
Köszi Tim 82. Sokkal okosabb lettem. Ha nem ennyiért vettem volna nem gondolkodnék az upgrade-en, de eladni meg nem akarom. Szerintem használom még egy ideig, aztán lecserélem, ha ilyen bizonytalan némely alkatrész cseréje.
üdv! -
mobster
csendes tag
és ha javítom 1800-ra? Akkor mi a vélemény?
-
Tim82
félisten
válasz
mobster #1868 üzenetére
Belerakni belerakhatsz, csak utána nem indul el.
Félretéve a tréfát: asztali és mobil (laptop) processzorok nem cserekompatibilisek, nem azonos a foglalatuk. Valószínűleg csak valamivel magasabb órajelű, szintén Sempron-os mobil proci illene a gépedbe, horror áron - nem éri meg a ráfordított energiát és költségeket. (Nem néztem utána, de azt hiszem, a bővítésként számbajövő Turion 64/Turion 64 TL-2 más chipset-et használ.)
Azt se felejtsd el, hogy a laptopok hűtését általában kifejezetten arra a processzorra tervezték, ami gyárilag belekerült - nem kiszámítható, mennyivel forrósodik fel a gép egy nagyobb órajelű processzor esetén.
A VGA nem bővíthető a régebbi laptopoknál (az újabbaknál is nehézkes, ez kb. a mini PCI-Express foglalat óta lehetséges, de a Te gépedben nem olyan van, ). A mini PCI-foglalat arra volna, hogy wifi-kártyát, modemet, bluetooth-t stb. tudjál belerakni a gépedbe, amennyiben hiányzik.
Nagyjából vinyót és RAM-ot tudsz bővíteni a gépedben, processzort nem érdemes, vidkarit nem lehet.
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
-
galca
csendes tag
Sziasztok! Egy kb két éves asus A6000 gépbe szeretnék venni egy új vinyót. Szerintetek ebben sata típusú van ? F3-as szériához vannak drivereim, azzal felmegy rá az xp...???
Köszi -
zsoca929
aktív tag
Hali!
MSI M677-ben cserélhető a vga??
Ha igen akkor mekkora a legerősebb ami bele lehet tenni?
8600gt, vagy Radeon 2600...ra gondolok -
Lavocskin
csendes tag
A laptop tipusa Fujitsu Siemens LI1718
-
Lavocskin
csendes tag
-
Punto8
csendes tag
Hali! Olvasgattam és nem találtam!
Érdekelne, hogy az adott Amilo L 7300-x notimba a benne lévő 1.3-as proci helyett ha jól láttam socket 478-as foglalatú, milyen menne bele max, amit a benne lévő hűtő meg is hűtene! A másik a Ram! Jelenleg egy 256-os 166Mhz-s van benne! E helyett mi lenne ami bele menne? Gondolok itt max. órajalre és max. nagyságra is! Mégegy lenne, hogy a videó karija integrált-e, vagy nem és mit lehetne bele tenni és tudna-e valaki ilyet!
Köszönöm előre is a választ!
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
-
zsoca929
aktív tag
Hali!
Két kérdésem van...
Az első:
Acer 4102WLMI notira az van írva,h X700mobility PCI EXPRESS ...
Ez azt jelenti,h ebben lehet cserélni a vga-t???Ebben is MXM van????
A másik:
MSI M677-ben tudom,h lehet cserélni,de azt nem ,hogy milyen megy bele,,,MXM-ből melyik tipus,és mekkora az a vga amit bele lehet tenni....????
REmélem tudtok segiteni... -
harry3
őstag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy ebben a notebookban lehetséges-e a processzor(Core2Duo-ra), illetve a videokártya csere?
Asus A9RP 5B009(ugyan az, mint a 5B002): Most Intel Celeron M 440 van benne, ATI Radeon Xpress 200M Chipset.
Bluetooth-t és Wlant lehet-e bele tenni? -
4d
aktív tag
Sziasztok!
Noti kijelző csere ügyben kérném a segítségeteket:
Vettünk egy Dell 1525-ös notit törött kijelzővel (15,4"). Sikerült szerezni cserekijelzőt (persze nem gyári, az eredete ismeretlen) viszont nincs kép! Halvány szürkésfehéren világit a kép, de ennyi..
Mi lehet a gond?? Kijelző kompatibilitás probléma? Inverter hiba tud ilyet okozni? Ha valaki találkozott már ilyen jelenséggel lécci értesítsen!!Köszi
-
ngabor2
nagyúr
ki szeretném cserélni a notimban a hálókártyát olyanra, amin van bluetooth is... csak sehol nem találok. valaki tudna begyűjtési helyet mondani? ja, a lényeg: mini pcie slotos.
meg keresnél égre-földre mini pcie slotot. ezt legfeljebb döglött notiban találnék, de olyat se találok.
-
xcbiker
addikt
válasz
Szegi93 #1848 üzenetére
www.omegadrivers.net - innen szedd le a legújabbat!
-
Szegi93
csendes tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom frissíteni a videókártyám driverét a notim: Fuitsu Siemens amilo pi1536 ATI mobility radeon x1400-as videókarival. Az ATI oldaláról leszedtemm a legfrissebb 8.6-os verziót a Fujitsu Siemens támogatja az illesztőprogramot az oprendszerrel sincs semmi baj de nem lehrt telepíteni
Kérem aki tud segíteni segítsen. -
zsoca929
aktív tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne:
Intel 915PM chipsetes notiba amiben gyárilag 533mhz Dothan (Pentium M735)magos proci van,bele lehet tenni egy Core Solo T1350-et(Yonah,533fsb)???
Ez is 533-as ésddr2-es ramokat fogad.... ezért gondoltam,h meglehet oldani??!!!
Remélem tudtok segiteni! -
engusz
veterán
HP Paviliozon ZD8000-hez keresek szalag (átvezető?) kábelt az alaplap és a power panel közé. Ha jól mértem, akkor 7mm széles és 12 eres kellene. Valaki tud ebben segíteni? Elhagytam a kis dögöt.
-
helkis
veterán
válasz
Balint133 #1837 üzenetére
megkérdezni nem kerül semmibe, ha a "mindent a vevőért" elvet valják, akkor nem reménytelen szvsz..
szerk: itt találtam franca bill-t dell-hez (22k), biztos van magyar is, kérdezz rá náluk..
-
bbazsy
őstag
hali
winyot kellene cserélnem egy z61m -es thinkpadben, mit ajánlotok?
én hitachi-wd között nem igazán tudok dönteni, mik a tapasztalatok ? 3 év gar mind2.5400 nekem bőven elég, legyen csendes és hűvös
-
Balint133
aktív tag
válasz
tupacamaru #1838 üzenetére
énis ezt tartom valószínűnek..
Neten sajnos sehol nemtaláltam ilyet h mennyiért csinálnának meg
na majd próbálok még keresni...
-
INMOTEP
őstag
válasz
tupacamaru #1831 üzenetére
itt irnak valamit az agp röl az elején de nem vagyok szakértő lehet nem jó bele szerintem szét kellene bontanom a gépem de én meg nem merek a kijelzőhöz hozzányúlni mivel elvileg azt is le kellene szerelni ehez szakértö kellene
-
kisninja
őstag
válasz
tupacamaru #1831 üzenetére
x600 asom volt biztosan expresses.
-
INMOTEP
őstag
valaki nem tudna nekem segíteni ki kellene deríteni hogy néz ki a notimban az ATI Mobility M9P, AGP 4X, 64MB DDR Video RAM azért kellene a kép mert az ismerősömnek volna egy ATI Mobility Radeon X600 128MB os kártyája ami igy néz ki
és hátha jó volna bele amugy az enyémnek semmi hibája nincs csak sokat számitana nekem 128 mb : ) megbontani nem szeretném mert nem értek hozzá és nem akarom elrontani se
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, lehet offtéma lesz, a fórum elején olvastam h elviekben lehet cserélni billentyűzetet notebookokban, apumtól fogok kapni egy Dell XPS M1530-as notit, de ő Californiában lakik, kicsit félek az angol kiosztástól, és nemtudom menynibe fájna ez a csere, szval a kérdésem: lehet e cserélni ebben a típusban és ha igen akkr egy magyar kiosztást kb mennyiért lehet venni?
-
ML320
senior tag
válasz
gardener #1826 üzenetére
Egyrészt jellemzően 5400-es a fordulat. Másrészt S-ATA 150-es.
Bár keresik a 2,5" vinyókat, főleg barebone PC-kbe, ahol a halk üzemmód a fontosabb a sebességnél.
Kérdés, hogy mire használnád. Néhol nincs különbség, de ha a feladatnál fontos a HDD sebessége, akkor biza hátrányos a noti vinyó. -
gardener
senior tag
Egy sata notebook vinyónak ugyanolyan a csatlakozója, mint egy sima asztali gép sata csatlakozója? Tehát simán rádughatom a sata notevinyót a gépre?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Szerintetek milyen notira tudnám elcserélni a gépemet (konfig az adatoknál)?
Előre is köszi!
-
Reinhardt
őstag
válasz
Reinhardt #1820 üzenetére
A link ahogy nézem már halott, szóval a lényeg:
CPU: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5500, 1666 MHz (10 x 167)
Alaplap: Toshiba Satellite P200
Alaplapi lapkakészlet: Intel Crestline-PM PM965
Rendszermemória: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
BIOS típusa: Phoenix (02/12/08)
Videokártya: ATI Mobility Radeon HD 2400 (256 MB) PCI Express 1.0x16 @x16
Képernyő: LG Philips LP171WP4-TLB4 [17.1" LCD]
Lemezes meghajtó: TOSHIBA MK2035GSS (200 GB, 5400 RPM, SATA)
Hálózat: Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
DMI BIOS gyártó TOSHIBA
DMI BIOS verzió V2.30
DMI rendszer gyártó TOSHIBA
DMI rendszer termék Satellite P200
DMI rendszer verzió PSPB6E-03G02TEN -
Reinhardt
őstag
Hello!
Kint vagyok Londonban, vettem egy notebook-ot (Toshiba Satellite P200 PSPB6E. Igaz nem pont az mint a linken, nincs benne HD DVD, más a Wifi, és csak 2400-as Ati van benne)
Véletlenül hozzám került egy
Intel Core 2 Duo T7700 / 2.40GHz (SLA43, Micro-FCPGA, E1 stepping, 65 nm, 35W),
és egy
Intel Core 2 Duo T9300/ 2.50GHz (SLAQG, Micro-FCPGA, C0 stepping, 45 nm, 35W).
Kompatibilis -e a gépem valamelyikkel? Ki tudnám -e cserélni ha igen? Csavarhúzóm az vanÉs ha már így belejöttem, a videókártyára is ráférne egy csere, csak az sajnos nics, ha egyáltalán cserélhető.
-
INMOTEP
őstag
ez a sok gond
-
INMOTEP
őstag
igen de nem voltam vele tiszában hogy foglalat ként 1 gb vagy max 1 gb na már mind1 most elég nagy gond előtt álok az Ecs g 732 esemhez amit "belinkeltem" nincs benne hdd keret végül is az kellene ami a képen van
Még ezeké a szériáké jó bele ECS A928, G730, G731, G732, G732E, G736 vagy
Gericom Masterpiecede ha valaki esetleg tudna maga csatlakozót az is elég volna a képen nem látni de tűk álnak ki a csatlakozóból és az megy a notebookba ! most nekem ez nagyon fontos volna vagy esetleg van más megoldás hogy winyót kössek a notira ?
-
csusza`
senior tag
Persze, ezzel tisztában voltam én is. A gariztatás miatt hagyom benne az 1GB-t, egyébként simán beletoltam volna 4GB-ot. Az volt a kérdés, hogy ugye ezek már kezelik DUALCHANNELben a memóriákat, de csak akkor ha két egyforma méretű van benne. Ezért volt kérdés, hogy akkor msot inkább 2*1GB vagy 1+2GB modulok. Egyébként igen én is Kingstont már megrendeltem bele...
-
ML320
senior tag
válasz
csusza` #1810 üzenetére
[link] - még kell egy kis infó
A jó hír, hogy bővíthető akár 4GB-ig, viszont az csak Vista 64bit-en lesz kezelhető. Normál állapotban 3GB a maximum. Nonema, vagy márkás, rád van bízva. Én személy szerint Kingston párti vagyok, szívtam már inkompatibilitás miatt...
Elméletileg 1GB modul lehet benne, tehát nem kell semmit sem kivenned a gépből.
A következő kérdés már csak az, hogy 2 vagy 3GB-re akarsz váltani. SZVSZ 2GB is elég, de nem tudom, milyen progikat akarsz használni, azok mennyire örülnek a többletnek.
Az a mondás is örökérvényű, hogy RAM-ból sosem elég -
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel a 965GM chipset támogatja a dual-memória kezelést, ezért hogy járnék jobban? Alapból van egy 1 GB 667-es memó a gépemben, és mellé szeretnék rakni egy 2 gigásat... Vagy jobb, ha inkább még egy 1 GB-osat teszek mellé? Úgy gyorsabb lenne? Vagy a notiknál mindegy ez? Mennyire lenne észrevehető teljesítményben a dolog?
-
helkis
veterán
üdv! affelöl érdeklődnék, hogy egy MSI GX700-PX200HU notiba mi a legnagyobb proci amit bele lehet tenni (most egy T7250-van benne), ill hogy a 86M-GT 512Mb DDR2 -videóchip késöbb cserélhető-e? előre is köszi!
-
INMOTEP
őstag
valaki lökjön már meg egy servise manulal
-
BSZABY298
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy van egy Acer Aspire 3050-es tipusú laptopom és most vettem bele egy beépithető bluetoothot.A hely hogy hol csatlakoztasam az alaplaphoz megvan.De viszont hogy magát az eszközt hogy kell az alaplaphoz fogatni elvileg valahova pattintani kellene de hova
????Ha valaki tudna valami segitséget vagy egy szervízkönyvet megköszöném.
-
nemdavid
tag
válasz
nemdavid #1784 üzenetére
Előző hozzászólásomban HDD kérdést tettem fel, amire kaptam is választ, ám közben elbizonytalanodtam, melyik HDD típust is válasszam. Ugyanis olvastam, hogy a Samsung Noti HDD-k nem a legjobbak (melegednek, teljesítményük sem a legjobb).
A gépem szinte mindig hálózati üzemben fut, így a teljesítmény elsődleges szempont lett! Ezért szívesen venném, ha véleményeket olvashatnék, melyik belső Noti HDD-t ajánlanátok megvételre.
Szempontok:
- Gyorsaság
- Legalább 160GB
- ATA csatlakozó (NEM sata!!!)
- azért ne legyen a legdrágább modellKöszi,
Dvid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged