Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali sziasztok egy ismerősöm átdobott egy öreg
Packard Bell Easynote LJ65-öt, hogy hozzam mán' rendbe meg amit lehet azt ki belőle...Hátlapot már találtam hozzá, a korábbi tulaj egy kretén volt konkrétan kivágta a házat a ventinél, mert hangos volt

Venti hangja mint egy rossz traktormotoré, de azt is találtam már bele, a fennmaradó problémákkal fordulnék hozzátok, melyek a következőek:
1. Ezen vidi alapján akartam szétszedni [link] , de a billentyúzet fölötti a zsanér részt fedő műanyag csík nemigazán akar feljönni.
Merjem ezt húzni vagy valami még szorítja? A gép hátuljánál kicsavartam a csavarokat elvileg csak nem tudom merjem-e erősebben húzni lefelé....2. A gép hardvere Core 2 Duo T6600 és a csipszet AIDA64 szerint: Intel Cantiga PM45, FSB-re meg ezeket írja: 533,667,800,1066.
Lehet esetleg bele valami értelmesebb procit tenni, vagy semmi értelme???
A tulaj csak TV okosítónak használná, kb csak filmeket kéne lejátszon. Lehet csak az én igényeim mások, de nekem bántóan lassúnak hat még frissen telepített rendszerrel is.3. Lehetséges lenne esetleg SSD-t tenni ebbe is vagy annyira régi a gép hogy nem vagy nem érné meg?
4. Összesen 4Gb ram van benne 2x2-es elrendezésben, van értelme 8Gb-ra bővíteni?
Ha semmi értelme az is érdekel, mert akkor csak kipucolom meg felpasztázom neki.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Guild Wars 2 (GW2)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx