Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980
üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx