- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok de ezt a kiemelt topikot találtam a témához közel és elég sürgős lenne a válasz!
Adott egy Samsung Rv509 laptop. A "hibaleírás" hogy lassú. így került hozzám.
Újratelepítés stb. nem oldotta meg a gondot, így tesztelgetni kezdtem és a HD Tune jelzett két SMART hibát is, egyrészről a "kalibrálási újrapróbálkozások száma" illetve "adatátviteli hibák száma" pontokon.
A két hiba közös pontja a gyenge tápegység mint lehetséges hibaforrás - csak ugye ez laptop.
Utána vettem észre hogy nem a gyári adaptert(19V, 3.16A) adták hozzá hanem egy gyengébb másikat (19V, 2.1A).
Ha leveszem a töltőről a probléma továbbra is fent áll, a kérdésem az lenne hogy ez a gyengébb adapter okozhatott olyan hibát az akkumlátorban hogy a hálózatról leválasztva se kapjon elég energiát a gép?Remélem érthető voltam!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest