- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok de ezt a kiemelt topikot találtam a témához közel és elég sürgős lenne a válasz!
Adott egy Samsung Rv509 laptop. A "hibaleírás" hogy lassú. így került hozzám.
Újratelepítés stb. nem oldotta meg a gondot, így tesztelgetni kezdtem és a HD Tune jelzett két SMART hibát is, egyrészről a "kalibrálási újrapróbálkozások száma" illetve "adatátviteli hibák száma" pontokon.
A két hiba közös pontja a gyenge tápegység mint lehetséges hibaforrás - csak ugye ez laptop.
Utána vettem észre hogy nem a gyári adaptert(19V, 3.16A) adták hozzá hanem egy gyengébb másikat (19V, 2.1A).
Ha leveszem a töltőről a probléma továbbra is fent áll, a kérdésem az lenne hogy ez a gyengébb adapter okozhatott olyan hibát az akkumlátorban hogy a hálózatról leválasztva se kapjon elég energiát a gép?Remélem érthető voltam!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest