Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! LCD cserével kapcsolatban lenne pár problémám! A régi laptopomon betört a kijelző ami ilyen CCFL tipusú. A laptop tipusa igaz nem biztos hogy lényeges: Acer Aspire 5738z . A minap hozzájutottam egy BGA hibás HP laptophoz és nézem hogy ugyanolyan kijelző van benne. Ezalatt azt értem hogy méretre (tipusra CCFL)csatlakozó tipusára felbontásra megegyezik . Szépen be is ment a helyére de sajnos nem kapcsol be rajta a világitás. Kép az van mert az létszik de világitás nincs. Ami bekapcsolná a világitást kis panel annak a laptop felől lévő bemeneti csatlakozója nem egyezik meg a bontott gépben lévővel eggyel több 'tüske' van rajta mert gondoltam azt is cserélem. Tudok tenni valamit vagy halott ötlet egy más tipusszámu kijelzőre kicserélni a mostanit?
Ákos
Vagy csak magát az lcd panelt nem lehet e cserélni ugy hogy az elektronikát átrakom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Wars Outlaws teszt
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx