- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Egy Tosiba R700 ban szeretném kicserélni a jelenlegi i3 2310 processzort.
A mostani felépítés: i3 2310,2x2GB DDR3 1333Mhz,Hitachi HTS723232A7A364 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Chipset: Sandy Bridge HM65
Mi hozna érdembeli változást ugy hogy a hűtése még normálisan megoldható a gyári rendszerrel?
Lehet buta kérdés de cserélhető ugy a proci hogy az integrált VGA is változzon mondjuk Intel HD 4500 ra?
Csak azért merült fel bennem mert ugye a prociba van integrálva..........
Esetleg pár tipust is tudtok írni ami ár érték függvényében még megéri?Köszönöm : Ákos
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! LCD cserével kapcsolatban lenne pár problémám! A régi laptopomon betört a kijelző ami ilyen CCFL tipusú. A laptop tipusa igaz nem biztos hogy lényeges: Acer Aspire 5738z . A minap hozzájutottam egy BGA hibás HP laptophoz és nézem hogy ugyanolyan kijelző van benne. Ezalatt azt értem hogy méretre (tipusra CCFL)csatlakozó tipusára felbontásra megegyezik . Szépen be is ment a helyére de sajnos nem kapcsol be rajta a világitás. Kép az van mert az létszik de világitás nincs. Ami bekapcsolná a világitást kis panel annak a laptop felől lévő bemeneti csatlakozója nem egyezik meg a bontott gépben lévővel eggyel több 'tüske' van rajta mert gondoltam azt is cserélem. Tudok tenni valamit vagy halott ötlet egy más tipusszámu kijelzőre kicserélni a mostanit?
Ákos
Vagy csak magát az lcd panelt nem lehet e cserélni ugy hogy az elektronikát átrakom?
-
akoska23
aktív tag
válasz
king.mp #11471 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés tehetek bele nagyobb felbontásu kijelzőt az 1440x900 helyett?
És még 1 kérdés:
Amit linkeltél annak a száma: N170C2-L02 )találtam is ilyet a Hardveraprón
Nekem az AIDA ilyen számot ad: Modell LTN170X2-L02Nem sok a különbség de mégis van eltérés a számokban. Vagy az nem érdekes?
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehetne megtudni pontosan milyen kijelző van a laptopomba (gyári szám,csatlakozás tipusa) szétszedés nélkül? Már kicsit felhősödik és néznék bele másikat de nem akarom szétbontani ahhoz hogy biztosra menjek. Egy Samsung R710 ről van szó!
Üdv Ákos
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. A Packard Bell-es topikban elég sok segítséget kaptam viszont biztosra kellene mennem mert nem olcsó mulatság ha a második,harmadik proci se jó a gépbe.
Van egy Packard Bell EasyNote MZ35 Laptopom és a benne lévő Celeron M 410 procit cserélném benne.
A CPU Z kép:Elvileg odáig eljutottunk hogy az M410-zel ezek a kompatibilis CPU-k
Kerestem egy párat itt a PH!-n csak nem tudom melyiket fogadná a legnagyobb bizonyossággal ezek közül:
T2080
T1300
T2400
vagy innen van ami még szóba jöhet.Nem akarok vaktában vásárolgatni és majdnem minden esetben nem is tudom személyesen átvenni kipróbálni meg pláne nem.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest