- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz
HUNTER-mobil #1542 üzenetére
Az, hogy egy notebook VGA-nak dedikált RAM-ja van, az még nem azt jelenti, hogy cserélhető is. Az MXM notebook vga-k cserélhetők.
-
Darth_Revan
veterán
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Darth_Revan
veterán
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest