- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz
HUNTER-mobil #1542 üzenetére
Az, hogy egy notebook VGA-nak dedikált RAM-ja van, az még nem azt jelenti, hogy cserélhető is. Az MXM notebook vga-k cserélhetők.
-
Darth_Revan
veterán
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Darth_Revan
veterán
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest