- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Hasonló gépem van (csak 420-as), és már bővítettem a memóriát. Bár a plusz RAM hoz némi javulást (mivel nem 512-128, hanem 1025-128 lesz!), de az X200M nem alkalmas ilyen kaliberű játékok futtatására. Úgyhogy barátkozz meg a gondolattal, hogy ez nem egy gamerlaptop, ellenben nem fogyaszt sokat a vga (de a cpu igen!)
-
Darth_Revan
veterán
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest