- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Hunter2 #5152 üzenetére
Ha nem ad képet a gép, akkor az általában VGA hiba lesz, próbáld meg első körben egy külső monitorral is, ha ott sincs kép akkor sanszos hogy VGA hiba, de elméletileg újragolyózni lehet, szal lehet javítani, vannak itt a ph-n akik csinálnak ilyet!
szerk:
persze lehet más hiba is, de elsősorban a VGA-ra gyanakszom! -
Smile8822
senior tag
válasz
Hunter2 #4380 üzenetére
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy tegnap vettem egy Fujitsu Amilo Mini Ui 3520 Netbook-ot és néhány billentyű nem megy csak úgy ha külső billentyűt csatlakoztatok!
Mitől lehet ? Az a baj hogy nem tudom milyen volt az előélete! Egyáltalán javítható lehet ?
köszönöm! -
-
syl5
őstag
válasz
Hunter2 #4262 üzenetére
Bízom a legjobbakban.
Hát igen úgy a logikus, hogy a magas hőmérséklet miatt érintkezik rendesen és azért jó a kép, de szerencsére 2-3 óra pihi után is szépen volt kép, majd egy újabb 1-1,5 órás pihi után is. Remélem holnap reggelre, amikor 8-10 órát kikapcsolt állapotban lesz nem lesz geb@sz.
(#4263) vranyek
Rendszer visszaállítás az új driver telepítése előtti időpontra. -
Iznogoud
csendes tag
válasz
Hunter2 #4191 üzenetére
A típusa is stimmel az eredetivel AS07B41.
Itt vettem, de nincs róla semmi írva, hogy utángyártott lenne.
http://ahapc.hu/#termek/acer_aspire_5310_5315_5920_series_as07b41_5200mah_6_cella_notebooklaptop_akku
Az utángyártottal egyébként mi a probléma? Nem jó benne a chip?
Honnan tudom meg, hogy eredeti? -
sestertius
őstag
válasz
Hunter2 #4174 üzenetére
Megtaláltam, még pontos széria számot is.
A driverek más ablakból jöttek le, de szerintem ugyan azok - mert sajna az eredmény is:"Error: this is an empty SoftPaq."
Ugye ezt követően kitömörítem, de eredmény.... továbbra is nulla. Elkezd a telepítést, aztán nem történik semmi... hm...
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Hunter2 #4117 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak nem nagyon látszik rajta semmi, látszólag épnek tűnik. De ez persze nem azt jelenti, hogy attól még működik is.
Egyenlőre tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, én is alaplapra gyanakodok, hogy ott szállt el vmi, még körbekérdezősködök egyet.
Múlkor kültem egy vevőt neked -
-
Reechee88
csendes tag
válasz
Hunter2 #4029 üzenetére
Értem és köszi! Eleinte csak a háttérvilágítás ment el. Ahogy szétszedtem, úgy jött ez a fehérség. A touchpad is ekkor ment tönkre. Nem szeretnék erre már költeni szinte semmit. Ha nagyon olcsón meg lehetne csinálni, akkor bátyámnak megcsináltatnám. Csak tudni kell pontosan mi a gondja. Aztán lehet érdekelne az alkatrész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest