- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Hunter2 #5152 üzenetére
Ha nem ad képet a gép, akkor az általában VGA hiba lesz, próbáld meg első körben egy külső monitorral is, ha ott sincs kép akkor sanszos hogy VGA hiba, de elméletileg újragolyózni lehet, szal lehet javítani, vannak itt a ph-n akik csinálnak ilyet!
szerk:
persze lehet más hiba is, de elsősorban a VGA-ra gyanakszom! -
Smile8822
senior tag
válasz
Hunter2 #4380 üzenetére
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy tegnap vettem egy Fujitsu Amilo Mini Ui 3520 Netbook-ot és néhány billentyű nem megy csak úgy ha külső billentyűt csatlakoztatok!
Mitől lehet ? Az a baj hogy nem tudom milyen volt az előélete! Egyáltalán javítható lehet ?
köszönöm! -
-
syl5
őstag
válasz
Hunter2 #4262 üzenetére
Bízom a legjobbakban.
Hát igen úgy a logikus, hogy a magas hőmérséklet miatt érintkezik rendesen és azért jó a kép, de szerencsére 2-3 óra pihi után is szépen volt kép, majd egy újabb 1-1,5 órás pihi után is. Remélem holnap reggelre, amikor 8-10 órát kikapcsolt állapotban lesz nem lesz geb@sz.
(#4263) vranyek
Rendszer visszaállítás az új driver telepítése előtti időpontra. -
Iznogoud
csendes tag
válasz
Hunter2 #4191 üzenetére
A típusa is stimmel az eredetivel AS07B41.
Itt vettem, de nincs róla semmi írva, hogy utángyártott lenne.
http://ahapc.hu/#termek/acer_aspire_5310_5315_5920_series_as07b41_5200mah_6_cella_notebooklaptop_akku
Az utángyártottal egyébként mi a probléma? Nem jó benne a chip?
Honnan tudom meg, hogy eredeti? -
sestertius
őstag
válasz
Hunter2 #4174 üzenetére
Megtaláltam, még pontos széria számot is.
A driverek más ablakból jöttek le, de szerintem ugyan azok - mert sajna az eredmény is:"Error: this is an empty SoftPaq."
Ugye ezt követően kitömörítem, de eredmény.... továbbra is nulla. Elkezd a telepítést, aztán nem történik semmi... hm...
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Hunter2 #4117 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak nem nagyon látszik rajta semmi, látszólag épnek tűnik. De ez persze nem azt jelenti, hogy attól még működik is.
Egyenlőre tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, én is alaplapra gyanakodok, hogy ott szállt el vmi, még körbekérdezősködök egyet.
Múlkor kültem egy vevőt neked -
-
Reechee88
csendes tag
válasz
Hunter2 #4029 üzenetére
Értem és köszi! Eleinte csak a háttérvilágítás ment el. Ahogy szétszedtem, úgy jött ez a fehérség. A touchpad is ekkor ment tönkre. Nem szeretnék erre már költeni szinte semmit. Ha nagyon olcsón meg lehetne csinálni, akkor bátyámnak megcsináltatnám. Csak tudni kell pontosan mi a gondja. Aztán lehet érdekelne az alkatrész!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest