- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok Lenovo Thinkpad T430-as laptopot használok munkára, remek kis laptop de a régebbi Thinkpad sorozatoknál csak akkor ment a ventilátor ha tényleg igénybe volt véve a laptop, ennél pedig megy egyfolytában erre tudtok megoldást!?
-
-
-
-
válasz
BénaNyurga #6963 üzenetére
hát igen
holnap fel is hívom öket
-
válasz
BénaNyurga #6961 üzenetére
ASUS G55WV ebben produkálja a hibát van még rá garancia is ezt elvileg gariban kellene cserélnie az ASUS-nak
-
válasz
BénaNyurga #6959 üzenetére
köszi vezérlő hiba az nagyon nem jó hír ha így lenne remélem csak a HDD haldoklik
-
-
-
hallottam már nem egyszer ezt a hangot sajnos be lehet kenegetni egy ideig óráig menni fog, de végleges megoldásként csak a csere fogja meghozni a kívánt hatást!
-
-
sziasztok ehhez toshiba satellite c660 10m a laptophoz keresek VGA Drivert tudnátok nekem ebben segíteni?
Xp-hez kellene esetleg egy Linknek örülnék! -
-
-
Sziasztok van itt nálam egy 2530P elitebook az aksi jó a töltő jó, mégsem tölti az aksit de ha kiveszem az aksit akkor töltőről megy a laptop gond nélkül van ötletetek rá?
-
-
Sziasztok Fujitsu Lifebook p7230-hez keresek Audio Drivert XP-hez tudnátok nekem ebben segíteni?
-
Sziasztok
Dell e4300 -hez keresek kijelzőt ha valakinek van az dobjon egy pÜ-t
-
Sziasztok lenne egy Dell E6400-as laptop az lenne a kérdésem,hogy a mikrofont ami benne van,hogyan keltem életre?
tudom van egy olyan opcio a win7-ben,hogy hangrögzítő de ott nem veszi fel a hangot valami driver problémára gondolok tudtok nekem ebben segíteni? -
Sziasztok van nekem egy Fujitsu Espeimo D9500-as laptopon,a gond az lenne vele hogy alig van neki hangja,hiába tettem fel a Drivert is alig hallani!
Ez típus hiba vagy valami meg kell hozzá? -
Sziasztok lenne nekem egy HP6910p laptopom
Van egy kis gond/furcsaság a laptoppal. A hűtése kicsit furcsa, mintha pulzálva forogna a ventilátor. Forog alapjáraton, aztán egy pillanatra megemeli a fordulatát, utána egyből vissza is csökken. Ahogy figyeltem, mintha akkor csinálná ezt, ha a hdd ír vagy olvas, de nem a hdd, hangosabb annál. Interneten nem találtam semmit róla, hogy lenne valakinek ilyen gondja vele. A BIOS-t frissítettem a legújabbra, hátha az a gond, de semmi nem változott. A ventilátorbeállításokat is kipróbáltam a BIOS-ban, egy XP-t is felraktam a Win7 helyett, de ugyanúgy csinálja. -
Sziasztok Toshiba Satelit Pro A200 hoz keresek wifi drivert XP-re tudtok nekem ebben segíteni?
-
fel lett téve rá hidd el
-
Sziasztok lenne nekem egy Asus K50IJ laptopom a problémám vele az hogy a kamera fordított képet mutat kamerázásnál ez mitől lehet?
-
Sziasztok alienware_m17x
tipusú laptophoz keresek hűtőt aki tud az írjon nekem! -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az mitől lehet hogyha be dugom a vezeték nélküli egér USB adó részét, a laptopba akkor amikor be kellene neki bootolni az elején megáll, és nem indul el ha kihúzom attól kezdve működik!
-
Sziasztok itt is megkérdezem hátha találkoztatok már ezzel a problémával
Lenne egy lenovo Z570 es laptopom
az lenne a gondom vele hogy ujra raktam a rendszert rajta de a mikor befejezte a telepítést nem Bootol be a win 7 ez mitől lehet a Biosban már beállítottam,hogy a HDD-röl Bootoljon!
-
a CPU-t is újra pasztáztam már
-
Sziasztok nektek volt már olyan laptopotok amit ha töltőre dugtatok nagyon melegedett?
a töltő jó kipróbáltam másikkal is ugyanez a jelenség!
T60-ról lenne szó!
-
sziasztok az mitöl van hgy bizonyos hátereknél hullmzik a kép?
a kijelző hibája?fehér alapnél egyáltalán nem látszik! -
-
Sziasztok lenne egy HPnw6310 es laptopom nem tudom ràrakni az xp-t mert telepités közben olvasàsi hibàra hivatkozva megàl a telepités!Mi lehet a probléma?
-
-
-
-
Sziasztok tudna nekem abban segiteni valaki hogy van nekem egy Toshiba M400 Tabletem Ubuntu rendszer van rajta ezt szeretném lecserélni Win 7 re de telepités közben kiírja hogy nincsen benne hátértároló ez miért van tudna nekem segiteni valaki ebben?Valami driver kell hozzá igaz?
-
-
válasz
LaptopSystem #4003 üzenetére
Bios frissitésben tud nekem valaki segiteni?
-
Sziasztok szeretnék segitséget kérni tőletek van nekem egy MSI GX660-as Notebookom az lenne a kérdésem hogy szeretnék bele tenni egy nagyobb procit a Core I7 720 XM re gondoltam most ami benne van az egy I5 450-es proci de mikor bele raktuk a I7 est el sem indult vele a gép a proci 100% müködik mivel egy Samsungba volt előtte szerintetek mi lehet a gond?elvileg olvasataim szerint támogatnia kellene neki nem értem
-
senki
-
Sziasztok van nekem egy Sony VGN-fz21e laptopom újra raktam rajta a rendszert Win7 került rá ismét az is volt rajta eddig is a gondom az hogy amikor letöltöm és telepiteni szeretném a 8400 Mgt VGA driverét azt irja ki a rendszer kompatibilitás ellenőrzésnél hogy A grafikus illesztő program nem talált kompatibilis Grafikus Hardvert!!az elött rajta volt a Driver müködött is Everest is látja benne a Kártyát erre tudtok nekem valami megoldást javasolni!!
Köszönöm! -
sajnos semmi ilyet nem találtam!
-
-
-
-
sziasztok van egy ilyen laptopom Alienware M5500i-R3 minden bekapcsoláskor 30 darabot sipol utána elindul ezt lehet valahogy orvosolni?
-
Köszönöm a segitséget sikerült orvosolni a problémát!
-
itt a pontos tipus elöbb lemaradt sony viao vgn-fz21e
-
egy linknek is örülnék ahonnét le tudnám tölteni
-
sziasztok lenne egy kérdésem van egy ilyen Sony viao vgnfz21 laptopom fel raktam rá a Win7 oprendszert az lenne a kérdésem hogy honnét szedem le hozzá a wifi Drivert mert nem igazán találom segitséget köszönöm
-
senki?
-
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa! -
jo lenne ha holnap meglenne tudom nagy kérés de hátha
-
SOS lenne
-
Laptop szerelöt keresek!A problémám a következö lenne van egy Pacard Bell laptopom amiben mind a két USB port belseje ki van törve ezt kellene nekem cserélni ki tudna benne segiteni nekem?PÜ-t irjatok légyszi
-
lehet ha ujra rakom jo lesz na azt még megprobálom)
-
senki(
-
mindegyiken probáltam mást elfogad de a pendrivot nem miért van ez?Telepités előtt jo volt)
-
Sziasztok lenne egy kérdésem ujra raktam a windowst a laptopomon de nem ismeri fel a pendrivot ki irja hogy az eszközt nem lehet felismerni miért van ez tudtok nekem valami okoságot ezzel kapcsolatban?
ja Windows 7 et raktam fel ugye ez elvileg megkeresi az összes drivert a laptophoz! -
Sziasztok lenne egy kérdésem ujra raktam a windowst a laptopomon de nem ismeri fel a pendrivot ki irja hogy az eszközt nem lehet felismerni miért van ez tudtok nekem valami okoságot ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Linux haladóknak
- Netflix
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest