- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodrayne2
tag
válasz
D-Phrag #4548 üzenetére
Helló!
A hőmérsékletét azt nézted?vagy esetleg a ramod kevés,de lehet a procid inkáb kevés.Néztem egy oldalról pár ilyen gondú probléma megoldást,ami lehet hogy kicsit segít rajtad.Ezeket a kis netbookokat,inkább routerok konfigurálására vagy diagnosztikai dolgokra használják"A baj az ssd meghajtóval van.Az a lassú, de van pár trükk hogy gyorsabb legyen először is a win telepítésénél válasszd a fat32 -t ne ntfs-t.Aztán ha lehet állísd be hogy ne használjon lapozófájlt.A rendszervisszaállítást is kikapcsolhatod.És minden egyebet ami eszedbe jut ami használhatja a lemezt."
-
Sipi1985
csendes tag
válasz
D-Phrag #4498 üzenetére
Hello!
Köszi a válaszokat.azt még elfelejtetem megirni hogy csökkentet módban visszont mindig megy. És kb. 10-15 alkalomból 2x egymás után megy normálisan de nem tudom hogy mi akasztja meg és most hogy reggel óta nem kapcsoltam ki itt netezek meg töltök meg skypeolok ha mondjuk azt megtudnátok mondani hogy kb. mi okoz ilyet ami csökkentet módban nincs vagy hogy 1 Win 7 segit-e a dolgon az jó lenne. A friss driverek megvannak már de az nem jött be.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest