- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
A meghajtók eltávolítása után, ha be tudsz lépni a BIOS-ba, ki kellene kapcsolni a Secure Boot-ot. A pendrive-ról való indítás így se garantált, kérdés, a pendrive-os telepítőid Legacy (MBR) vagy UEFI (GPT) formátumúak. A Boot Mode állítgatásával van esély, hogy megeszi valahogy.
Én is sokat szívok Samu notik telepítésével, rendszeresen inkább lemezről telepítem őket, mert azt hajlandó megenni (esetedben, ha jól olvastam, ez a verzió kilőve)
-
gregory91
senior tag
Iktasd ki a meghajtókat a gépből a pendrive-ot meg dugd a USB 2.0-sba.Ha elindul a telepítő akkor tedd bele az SDD-t és próbáld újra bootolni a pendrive-ról.De ha visszateszed a régi ssd/hdd-t és bekapcsolás után megnyomod hosszan a kikapcs gombot(vagy ha rendesen elindul a windows akkor kapcsold ki belőle a gyorsindítást) akkor "visszakapod" a BIOS-t.
A ok egyszerű: egyfajta a "hipernálást" kapsz ilyenkor ebből kifolyólag olyan mintha hipernált állapotból jönnél vissza,(vajon mitől lehet gyors a indulás?),ha áramtalanítasz vagy (inkább) hosszan nyomva kikapcsolod akkor ez eltűnik és tulajdonképpen 0-ról kezdted az egészet.Fura módon így "vissza is kapod a géped".Hasonlót már tapasztaltam már egyik haver gépén, pontosan ugyanígy. -
gt007
tag
Szia!
Érdekes hibát produkál a géped. Én mindenképpen megpróbálnék BIOS-t frissíteni!
Véleményem szerint, bár ne legyen igazam, lehet, hogy a chipesttel van probléma. Miután a Win-t elkezded telepíteni, az felmásolja a gépre a telepítő fájlokat, köztük, drivereket is. Lehet, felismeri a chipsetet,és pont ez a baj. Talán utána már nem működik, mert avval van a gond.
Elvileg ilyen esetben már dos alatt sem kellene működnie, de nem lehetetlen.
Az is chipset hibára utal, amit a pendrive-al művelt, hiszen mindent az vezérel, az USB-t is.
Talán a melegedéstől lelazult a chip, talán más hiba. Ha így van, csak szervizben tudják orvosolni, de nem biztos, hogy megéri.
A live CD-vel lehet, hogy működni fog, mert véleményem szerint nem telepít drivereket, csak nagyon alapvetőeket, de rendes telepítésnél,ez nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest