- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Bár nem szorosan idejőtődő problémával jövök, de rem. lesz aki tud segíteni. Jelenség: Firefox v9.01 elindítás után pár másodperccel beáll, azaz kifagy. Op. rendszer: Win7, YourUninstaller-rel teljesen leszedtem és újratettem, mégse javult meg utána. Tipp? Esetleg ütközés (pl. Avast Antivirus v6.01367)? De eddig ment zökkenésmentesen.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Bloodrayne2 #4549 üzenetére
Köszi a segítséget. Nos tény, hogy ezzel nem kell játszani, 3-4 alkalmazást együtt futtatni, de egy sima netezős történetet vinni kell. A mai okostelók sem kapnak több power-t, mégis lehet sokmindenre használni, akkor ezzel meg még jobban is kellene. De szerintem is a SSD lesz a gond. Nos letiltottam mindent, most talán kicsit fluentebb lesz a működés.
-
D-Phrag
senior tag
Egy ASUS EeePC 900-as lapitopival van olyan problémám, hogy újrarakott XP után is lassulás, "befagyás" tapasztalható működés közben. Mintha dolgozna a proci pluszba valamin, mikor mondjuk elindítok egy alkalmazást vagy hasonló esetek.
Tipp esetleg mi az oka? Legutolsó bios van rajt. Mi segíthet? Lehet hogy a 900MHz-es proci ennyire kevés? -
D-Phrag
senior tag
válasz
rank1986 #4469 üzenetére
Szevasz. Nos a megoldást, hiba okát nem tudom, de nekem is egy Pavilion-om van, igaz dv5, de szerintem ez lényegtelen, mivel nekem is szintúgy ilyen jelenségek voltak egy ideig régebben. Tehát kifagy, de minden előzmény nélkül és komolyabb indok hiányában.
Nos nem tudom mi oldotta meg nálam, mert már egy jó ideje nem tapasztalom (ja és újraraktam a Win7-et is azóta), de gyanítom, hogy valamelyik hardver hibás illesztőprogramja a ludas. Szerintem eszközkezelőben nézd meg nincs e a hiányzó illesztőprogi, ha nincs meg amúgy is célszerű, hogy akkor szerintem rakd újra a drivereket és lehetőleg minél frissebbet tegyél fel. -
D-Phrag
senior tag
Sziasztok!
Egy retro laptop problémája miatt írok, nevezetesen ACER Travelmate 244LC típusban az akku megadta magát. Ami alapból nem zavar, viszont mostanábabn minden indításkor alaphelyzetbe állnak a BIOS beállításai (pl. rendszer dátum). Ez a CMOS elemre utal szerintem. Kérdés, hogy mi a teendő? Csere? Milyen típusú elem kell bele szerintetek? Azt tudom, hogy nehéz szétszedni vagyis bonyolult és előtte jó lenne megbizonyosodni a típusról. Más alternatív megoldást tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged