- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sestertius
őstag
Üdv! Ha Legacy-t állítok be, azzal kapcsolom ki az UEFI-t, szóval ez adott. Ez tehát kikapcsolva, Secure Boot Disabled, AHCI beállítva. A sorrend látható, gond nélkül állítható és választható bármi, ha be van kapcsolva a gép. De ezen bios beállítások mellett sem indul be a gép, ha csatlakoztatom az ssd-t. Már úgy is próbáltam, hogy lehúztam a HDD-t, és csak az ssd volt csatlakoztatva - az eredmény ugyanaz, se kép, se hang...
Ezt vettem, a 256 GB-osat:Ez a gépem, win 10 64 bit-el:
Kompatibilitási gondra gyanakszok.... de akkor hogyan és mi alapján válasszak másik ssd-t???
-
sestertius
őstag
Üdv!
Alienware M15, 2015-ös, WD Black PCIe M.2 SSD-vel akartam volna bővíteni... azonban belerakva a gép nem indul, egyik slot-ban sem. Ha kiveszem, minden megy rendben. Kompatibilitási gond lehet vagy bios-ban kell valamit okoskodni hozzá? A bios a legfrissebb rajta... de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit... köszönet a segítségért!ui.: az alienware oldalán ennyi van a spec. listában ezzel kapcsolatban:
Storage
Interface - SATA 6 Gbps
Drives supported - One hard drive and two M.2 Solid State Drives (SSD)
Hard drive - One 2.5‑inch drive
SSD -Two M.2 drives -
sestertius
őstag
Üdv! Szeretném megtudni, hogy szerviz nélkül itthon milyen lehetőségeim volnának ahhoz, hogy rájöjjek, a vga halt meg a laptopban vagy a kijelző? Nem ad képet, a gép hallhatóan indul, megy... a külső monitorra történő csatlakoztatás sem hoz eredményt, kép akkor sincs, egyik lehetőségnél sem... tudom, gyakori hiba, csak van-e rá mód, hogy kiderüljön, mert akkor rendelek, cserélek és annyi. Köszönet!
-
sestertius
őstag
válasz
Hunter2 #4174 üzenetére
Megtaláltam, még pontos széria számot is.
A driverek más ablakból jöttek le, de szerintem ugyan azok - mert sajna az eredmény is:"Error: this is an empty SoftPaq."
Ugye ezt követően kitömörítem, de eredmény.... továbbra is nulla. Elkezd a telepítést, aztán nem történik semmi... hm...
-
sestertius
őstag
Üdv!
Van nálam egy őskövület Compaq 800-as noti. Annyi lenne a gondom vele, hogy a honlapról leszedett driverek nem települnek fel rá. Egyáltalán semmi - ami fel is ment, az sem jó - eszközkezelő szerint.
Lehet, hogy rossz típushoz szedtem le a dolgokat /pontos típust hogy őszinte legyek a noti alján található információk alapján sem tudtam megállapítani... /, de igazából az érdekelne, esetleg van valakinek ilyennel tapasztalata - valami különleges telepítés -, vagy netán beszerezhető hozzá driver lemez?Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest