- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
jahatpersze #7633 üzenetére
Ja most látom, hogy a wifi címe viszont biztos, hogy ugyanaz. A wifi kártya is rá van integrálva az alaplapra?
-
jahatpersze
aktív tag
Hello!
Hétfőn du. bevittem a 2 éves DELL N5010-es notebookomat a szakszervízbe (T-Systems), mert túlmelegedett + AMD driver véletlenszerűen leállt. Garanciálisan megcsinálták csütörtökre. Azt mondták és írták a munkalapra, hogy alaplapot cseréltek. A MAC címem eléggé ugyanaz, mint régen, de ez nem biztos. a BIOS verziója most a legújabb A15-ös, a régi A09-es volt. A Service Tag-em már nem szerepel a BIOS-ban, csak "None" van helyette. Most sokkal jobban hűt, és nem melegszik túl, de van egy kis gyanúm, hogy ennyi idő alatt ők nem cseréltek benne alaplapot csak BIOS-t frissítettek. Szerintetek is hazudtak?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
KillHates #7421 üzenetére
Elkezdtem tesztelni egyéb hardvereket, és BootCD-ről indítva a MemTest közben a gép annyira felmelegszik, hogy már 30%-nál lekapcsol. Ezt csinálta kétszer is, plusz két másik memória tesztelőnél eddig sem jutott. Így már a szervízeseknek meg tudom mondani, mit csináljanak, hogy előjöjjön a hiba egyik változata. Win7 alól 87°C-ot tudtam kihajtani a CPU-ból, a gyártó szerint 90 a max. Ezis túlmelegszik. Az alaplapinál csak 85-öt értem el.
Azt fogom nekik mondani, hogy túlmelegszik és lekapcsolgat lefagy az egész, ha ingyen nem csinálják meg akkor hozzád fordulok majd. Gondolom sűrűn szoktál járni Bp-re? -
jahatpersze
aktív tag
válasz
KillHates #7404 üzenetére
Szia!
3DMark-al meghajtottam egy kicsit a gépet és 97°C-ig ment fel a GPU hőmérséklete, jól sejtem, hogy ez sok? Mert ezen már vizet forralhatnék 3%-os hibahatárral. Viszont semmi hiba nem jött elő, nem fagyott le se a driver se a gép. Általában kis munkáknál fagy le véletlenszerűen. Ha így beviszem a szervízbe és ők bevizsgálják, a hiba nem fog előjönni és ki kell fizetnem a szervíz díjat + nincs megoldva a probléma. Fogalmam sincs hogy jöjjek ki jól a helyzetből. Erre van valami ötleted?
Köszi még egyszer és BÚÉK! -
jahatpersze
aktív tag
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2 éves DELL N5010-es notim, mostanában pár naponta véletleszerűen lefagy a gép (legutóbb pittyegett is egyet), majd a Windows kiírja, hogy az AMD Driver működése leállt, utána helyreáll minden. Már raktam fel friss (jogtiszta, MSDN) Win7 Pro x64-et, de 2 hét után megint előjött. Drivereket a dell.com-ról szedem le, és csak azokat használom amiket a DELL ajánl hozzá. Az AMD Driver 2010-es verziójú. A BIOS verziója a gyári A09-es. A Win mindig up to date. A DirectX Runtime 2010 June van még fent és legutóbb a Firefox 17.01-ben kattintva állt le a Driver egy pittyenés kíséretében. Van még egy jogtiszta Avira IS 2013 a gépemen.
Most más nem jut eszembe, aminek köze lehet a problémához. Elsősorban hardveres hibára gyanakszom. Tudtok nekem valami segítséget adni, hogy mi lehet a baj. Akár azt, hogy mivel milyen teszteket végezzek el rajta? Van még 1 év garim rá. Köszönöm a segítséget!
A VGA: Ati Mobility Radeon HD5650 -
jahatpersze
aktív tag
válasz
Dell XPS #5707 üzenetére
Szia!
Úgy lett, ahogy mondtad, sajnos már el sem tudom indítani.
írja ki, nem jelenik meg az ASUS logo. Gondolom az alaplap kuka. Abban segítenél, hogy mit lehet egy ilyen öreg géppel csinálni? Mit lehet benne hasznosítani? Nyílván szervízelni nem nagyon éri meg. Amit tudok a tesztek alapján, hogy: HDD 97%-os, Memória tesztje OK. Köszi a segítséget!
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ASUS X51R laptop, amelyen ki kellett cserélni az adapter csatlakozóját, és akármilyen ciki is, de véletlenül fordítva kötöttem be. Kb. 2-3mp-re volt rajta, mert nem indult el vele a gép, és gyorsan lekaptam. Egy kicsit megfüstölt a laptop, és égett NYÁK szaga volt. Most megy a gép aksiról, tápról, nem vettem még észre, hogy valami rosszul működne, de nem tudom, hogy mi ment tönkre az incidens miatt. Van ilyen zárlat védelem a laptopokon? Mi mehetett tönkre benne, amiről nem tudok, vagy egyáltalán mit kell ilyenkor letesztelni, kicserélni?
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy DELL Inspiron N5010 notebookom egy ATI Mobility Radeon HD5650 kártyával. Pár napja telepítettem újra a rendszert Windows 7 Pro 64 bites verzióval, természetesen tisztaszoftvert használtam! A telepítő az egyetemi hálóról származik, és minden driver a legújabb ami a DELL oldalon található. Ezen a gépen most egyszer leállt a videókártya drivere, amit a rendszer újraindított, illetve kétszer teljesen kifagyott a gépem.
Nem tudom, hogy ennyi adatból mire lehet következtetni, de tudnátok javasolni valamit, hogy mit milyen szoftverrel teszteljek le, vagy minek nézzek utána, hogy mi lehet a gond? Bármilyen javaslatot szívesen fogadok! -
jahatpersze
aktív tag
válasz
Evilangel #3978 üzenetére
Csak a filmeket nem látom rajta. De a youtube-ot igen. Windows XP SP3 winver 6.1-es . 512MB RAM-hoz nem tudok Win7-et felrakni. Furcsa módon eddig még mentek rajta a filmek , aztán lecserélték a UPC dobozt és talán azóta nem mennek. De ez nem biztos. Délután megnézem, hogy megy-e SMPlayerrel.
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
ASUS X51R notebookot (5 éves) összekötöttem a 2 éves LG HD ready-s LCD TV-vel VGA kábellel. Amit csinálok a számítógépen megjelenik a TV-n. De amikor filmet játszok le a laptopon csak egy fekete képernyőt ad a TV, míg a laptopon látszik és megy a film. A TV-n eközben hátul egy piros LED világít.
Próbáltam Windows media playerrel, VLC media playerrel, más fajta avi-kkal, kábel megigazítással, TV kalibrálással de semmi. Kérlek segítsetek. Elromlott a TV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest