- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott az alábbi laptop:
ASUS X54H
Vásárlás: 2012.08.11.
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M 1GBA laptop képernyője autocad, használata közben egy pillanatra teljesen szürke lett, majd elsötétedett és azóta semmilyen jelet nem ad, teljesen sötét, ha rávilágítok lámpával akkor sem látszódik semmilyen halvány fény sem. A kontroll ledek működnek, a vinchester dolgozik, minden működik csak képet nem ad. Így HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel a gépet, így a TV-n volt kép, a gép bekapcsolásakor mindig hibát írt ki: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys
Újratelepítettem a windows-t de továbbra sem adott semmikor sem életjelet a kijelző, letöröltem az AMD drivert DDU-val, így a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba nem jelentkezett induláskor. A videokártya illesztőprogramjával korábban is voltak problémák, új verzió telepítése után többször volt fekete képernyő, de ott csak akkor lett sötét a kép miután a windows betöltött, és ha rávilágítottam lámpával, akkor halvány fény látszódott.
De most egyáltalán nem ad életjelet a kijelző, szerintem valami a videokártyával lehet, mert ez a fekete képernyő és a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba egyszerre jelentkezett, az utóbbi meg megszűnt ha töröltem a videokártya drivert.Szerintetek mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx