Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott az alábbi laptop:
ASUS X54H
Vásárlás: 2012.08.11.
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M 1GBA laptop képernyője autocad, használata közben egy pillanatra teljesen szürke lett, majd elsötétedett és azóta semmilyen jelet nem ad, teljesen sötét, ha rávilágítok lámpával akkor sem látszódik semmilyen halvány fény sem. A kontroll ledek működnek, a vinchester dolgozik, minden működik csak képet nem ad. Így HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel a gépet, így a TV-n volt kép, a gép bekapcsolásakor mindig hibát írt ki: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys
Újratelepítettem a windows-t de továbbra sem adott semmikor sem életjelet a kijelző, letöröltem az AMD drivert DDU-val, így a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba nem jelentkezett induláskor. A videokártya illesztőprogramjával korábban is voltak problémák, új verzió telepítése után többször volt fekete képernyő, de ott csak akkor lett sötét a kép miután a windows betöltött, és ha rávilágítottam lámpával, akkor halvány fény látszódott.
De most egyáltalán nem ad életjelet a kijelző, szerintem valami a videokártyával lehet, mert ez a fekete képernyő és a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba egyszerre jelentkezett, az utóbbi meg megszűnt ha töröltem a videokártya drivert.Szerintetek mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest