- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus X54H típusú laptop, aminek a töltő csatlakozója (power jack) teljesen tönkrement, konkrétan nem lehet vele tölteni egyáltalán a gépet.
Jelenleg csak akksival működtethető a gép amíg le nem merül.
Megoldásként arra gondoltam, hogy valahogy az akksi csatlakozóját, ahol csatlakozik az alaplaphoz, azt kellene összekötni egy töltővel, és akkor így közvetlenül a hálózati adapterről kapna áramot.
Egy ehhez hasonló kábel kellene, csak nem az akksihoz kellene csatlakoznia, hanem a géphez:Létezik ilyen kábel? Vagy van rá valami más megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS G751JM, 2,5 éves, eredeti Windows 10 Pro 64 bites oprendszerrel.
Időnként amikor mondjuk elindítok egy Youtube videót, majd megállítom, és 1-2mp múlva újra elindítom akkor a hirtelen sokkal hangosabban szólnak a hangszórók, felugrik a hangerő, pedig a youtube hangerő és a wondows hangerő csúszka sem lett felhúzva, és a felhangosodás után is ugyan ott maradt mindkét csúszka. Ha a windows hangerő csúszkáját valamelyik irányba eltolom akármekkora mértékkel, a hangszórók hangereje visszaugrik a normális (a hangosodás előtti) szintre. A hiba sokszor akkor is jelentkezik amikor egy új Youtube videót nyitok meg. A gépben összesen 3 hangszóró van, egy nagy mély alul, és két kisebb a kijelző alatt két oldalt.
Utánanéztem a hibának, több hasonló leírást találtam:[link]
A hangszóró tulajdonságainál kikapcsoltam mindenféle hang effektet, javítást, de a probléma továbbra is fennállt. Realtek High Definition Audio driver van tepeítve, ezt letöröltem, újratelepítettem, de ez sem oldotta meg a problémát.Hogyan lehetne ezeket a random hangosodásokat megszüntetni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS G751JM, 2,5 éves van benne egy SSD amin a Windows is van, illetve egy 1TB-os HDD, ami időnként leáll magától, ha pl. kb. 30 másodpercig nem csinálok semmit a gépen, vagy játék közben, sokszor hallom hogy leáll a HDD forgása, ekkor egyet szokott csipogni is a gép, majd ha meg akarok nyitni mondjuk egy képet ami a HDD-n van akkor, csipog kettőt a gép és utána hallom ahogy felpörög a HDD és utána meg is nyílik a kép.
Mitől van ez? hogy lehetne ezt az automatikus leállást kikapcsolni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott az alábbi laptop:
ASUS X54H
Vásárlás: 2012.08.11.
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M 1GBA laptop képernyője autocad, használata közben egy pillanatra teljesen szürke lett, majd elsötétedett és azóta semmilyen jelet nem ad, teljesen sötét, ha rávilágítok lámpával akkor sem látszódik semmilyen halvány fény sem. A kontroll ledek működnek, a vinchester dolgozik, minden működik csak képet nem ad. Így HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel a gépet, így a TV-n volt kép, a gép bekapcsolásakor mindig hibát írt ki: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys
Újratelepítettem a windows-t de továbbra sem adott semmikor sem életjelet a kijelző, letöröltem az AMD drivert DDU-val, így a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba nem jelentkezett induláskor. A videokártya illesztőprogramjával korábban is voltak problémák, új verzió telepítése után többször volt fekete képernyő, de ott csak akkor lett sötét a kép miután a windows betöltött, és ha rávilágítottam lámpával, akkor halvány fény látszódott.
De most egyáltalán nem ad életjelet a kijelző, szerintem valami a videokártyával lehet, mert ez a fekete képernyő és a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba egyszerre jelentkezett, az utóbbi meg megszűnt ha töröltem a videokártya drivert.Szerintetek mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged