Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coyote2000

őstag

válasz pastarics #1477 üzenetére

igy van, en is az vagyok, de most sokkal boldogabb vagyok a bena kijelzos, mono csengohangos ''gagyi'' 8910i-vel, mint a multimedia-bajnok 6230i-vel. Jobb erzes ranezni, megfogni, hasznalni.
    D600 is sokkal virtuozabb formatervet kapott mint a 6230i, noha a menuje miatt vszinuleg lesznek nehezsegeid Nokia utan, es talalkozol majd egy-ket bosszanto problemaval, amit eddig nem volt. De ha annyira tetszik, akkor sokkal jobb erzes lesz majd a D600at elohuzni a zsebedbol...
    Szerintem ez ''izlesek es pofonok''-dolog. En rajottem, hogy 6230i mindenben kivalo, csak eppen havonta ketto fenykepet csinaltam, haromhavonta ket videot, mp3 lejatszot meg helyettesitettem egy ''hivatasos mp3 playerrel''. Akkor meg minek? PTT es presence szolgaltatasok haszontalanok, a szep kijelzonek meg az akku keszenleti ideje itta meg a levet. Leszolni nem akarom, mert tenyleg jo telcsi, de az vegyen ilyet, aki mindent ki is hasznal rajta. Nekem eleg a WAP, MMS, szervezofunkciok - es csengohang helyett inkabb hasznalom a mono ring-ringet, mint hogy hulyesegeket toltsek le horribilis osszegekert... (ez most 6230i-re nem vonatkozik, ott mp3-at kivaloan lehet hasznalni csengesnek)

Új hozzászólás Aktív témák