Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
pastarics #1477 üzenetére
igy van, en is az vagyok, de most sokkal boldogabb vagyok a bena kijelzos, mono csengohangos ''gagyi'' 8910i-vel, mint a multimedia-bajnok 6230i-vel. Jobb erzes ranezni, megfogni, hasznalni.
D600 is sokkal virtuozabb formatervet kapott mint a 6230i, noha a menuje miatt vszinuleg lesznek nehezsegeid Nokia utan, es talalkozol majd egy-ket bosszanto problemaval, amit eddig nem volt. De ha annyira tetszik, akkor sokkal jobb erzes lesz majd a D600at elohuzni a zsebedbol...
Szerintem ez ''izlesek es pofonok''-dolog. En rajottem, hogy 6230i mindenben kivalo, csak eppen havonta ketto fenykepet csinaltam, haromhavonta ket videot, mp3 lejatszot meg helyettesitettem egy ''hivatasos mp3 playerrel''. Akkor meg minek? PTT es presence szolgaltatasok haszontalanok, a szep kijelzonek meg az akku keszenleti ideje itta meg a levet. Leszolni nem akarom, mert tenyleg jo telcsi, de az vegyen ilyet, aki mindent ki is hasznal rajta. Nekem eleg a WAP, MMS, szervezofunkciok - es csengohang helyett inkabb hasznalom a mono ring-ringet, mint hogy hulyesegeket toltsek le horribilis osszegekert... (ez most 6230i-re nem vonatkozik, ott mp3-at kivaloan lehet hasznalni csengesnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest