- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Megbolondulni látszik a telefonom. Hangpostára irányítottam, majd pár óra múlva megszüntettem az átirányítást. Viszont takarék üzemmódban továbbra is ott csoszog az átirányítást jelző telefonkagyló nyíllal az óra és a kulcs társaságában. Ha kioldom a billentyűzárat, akkor nem látszik az átirányítás, és a szolgáltatótól lekérdezve is inaktív a státusza. Többszöri ki-be kapcsolás után is maradt a furcsaság.
Ami érdekes, hogy korábban már több tucatszor volt hangpostára irányítva, és nem jelentkezett ez az anomália. -
Derrrick
tag
Soha nem volt még rádiós telefonom, de érdekelne hogy mennyire használható ez a funkciója általában ezeknek a készülékeknek? Valakinek van tapasztalata?
-
-
Görgőőő
tag
válasz
Coyote2000 #1294 üzenetére
Najó de csak mer te akarod... Akkor legalább azt mondd meg, hogy az elején, vagy a végén kezdjem
(jóvan csak vicc) akkor elkezdem átkutatni a fórumot
Azér köszike!!!
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #1293 üzenetére
Én a 6230i-t választanám ezek miatt: 1,3mp kamera,rádió,mp3 lejátszás/bővíthető memória,szebb kijelző,korlátlan videófelvétel lehetősége! Habár aki telefonálni szeretne,és nincsenek extra igényei annak tuti vétel a 6020!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1290 üzenetére
Az eddigi 1292 hozzászólásból legalább 600 foglalkozik azzal, hogy miket tud a 6230i, milyen MMC-ket lehet venni, hol és mennyiért, és hogy mit érdemes venni hozzá egyáltalán az MMC-n kivül.
Nehogymár megismételjük a fél topikot!
Görgőő légyszi vedd a fáradtságot, és olvasd vissza a topikot. Szerintem minden kérdésedre választ kapsz, mert nem maradt már szinte semmi, ami ne lenne egyértelmű a telefonnal kapcsolatban...
A ''6230i vs 6020'' újdonság volt, de menjünk már vissza odáig, hogy ''milyen a kijelzője meg a kamerája, meg ilyenek...''
Azt hiszem, a többség egyetért velem. -
válasz
Jégkokó #1292 üzenetére
Igazán nem akarom szétoffolni a topikot, de a 6230(i) annak jobb választás, aki kihasználja a készülék multimédiás többletszolgáltatásait.
Amiért Kalandor úgy vélekedett, ahogy, az azért lehetett, mert ő -val.sz.leg- nem használná ki a 6230(i) azon paramétereit, amiben az jobb a 6020-nál -tehát inkább ''csak'' a hagyományos dolgokra használja a telcsijeit.
Ennyi... Majd jön, és megerősít (vagy megcáfol). -
Jégkokó
veterán
válasz
Digital #1291 üzenetére
Hát igen szerintem is fényévekkel jobb a 6230i a 6020 nál, mert ugye bővíthető memória BT USB adatátvitel, meg a telefont lehet pen drive ként is használni, mert még a 6230 as t se lehetett.De szerintem kell hogy legyen téma ahhoz is , mert ez a témás dolog már nem annyira ujdonság.De lehet hogy tévedek
-
Görgőőő
tag
Hááát megfontolandó... Amúgy (apám révén) van 1 egyházi előfizu ami ilyen 2 éves hűségnyilatkozatos szar és ezzel vettem a 6020-asomat is mer a 3100-som beleesett 1 tóba
. Dehát így lett 1 6020-asom de mivel minnyá vége a 2 évnek akkor sztem lehet h meglehetne kapni a 6230i-t 40000-ért az meg elég jó ár sztem. Emiatt kérdeztem, hogy megéri-e szóval válaszod miatt sztem megveszem
Azér köszi!!!
Hamár itt tartunk... GPS-t lehet erre a telóra rakni vagy nemtom, hogy milyen szóval lehet megaszondani (me hülye sry)? Meg (bakker bem jár a fejem kb fél órája írom ezt a szart)
a mmc-k mennyibe kerülnek?? Hamér veszek akor tudni szeretném, hogy mi mibe kerül (sztem logikus...).
Ha eszembe jut valami akkor írom
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1283 üzenetére
Ez az egyeni igenyeidtol fugg. Nekem 6020 nem kene, mert nem elegendo a tudasa. 6230i-t hasznalom mp3 lejatszo helyett, mert sokkal szebben szol, mint barmelyik lejatszo 25ezer alatt. Fenykepezoje nem erdekel, de a szervezofunkciok, a bovitheto memoria meg a BT, infra, USB kapcsolat miatt mellette dontottem. Mondjuk a videofelvetel is jol jott parszor...
Sokat nezegettem a telefonokat, es hosszu huzavona utan valasztottam 6230i-t. Jo dontes volt. 6020 nem is ebbe a kategoriaba tartozik...
Viszont, ha az arakat is nezzuk, akkor ha jol tudom, 6230i majdnem 2x annyiba kerul - ezert jol meg kell gondolni, kinek mire van szuksege. Bar sztem 6230i ketszer szebb is a 6020-nal
[Szerkesztve] -
Görgőőő
tag
Hali all!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e 6020-amat lecserélni 6230i-re??
(lusta vok elolvasni azt az 1000 commentet szal inkább válaszoljatok)
-
Digital
addikt
Cserélnék gyári fekete elő+hátlapot (hátlap hátulján T-Mobile-os) szintén gyári szürke elő+hátlapra! T-Mobile felirat nem gond! Az enyém karcmentes,szép állapotú!
Kellene még memóriakari 32mb-os,de jöhet nagyobb is! -
Jégkokó
veterán
Valószínűleg igen, persze csak ha garanciális még a telefon.Akkor minden további probléma nélkül javítják, pár ennek a telefonnak a kijelzője az egyik legnagyobb előnye, mert ha behal egy pixel, akkor azt lehet hogy észre se fogod venni,mert van helyette vagy 100 millió másik.Meg itt rengeteg pixel van akkora helyre bezsúfolva akkora helyre mint a sima
6230 ban
-
Sytex
tag
Most vettem észre hogy ha sötét a háttér (mondjuk bekapcsolom a kamerát és befogom a lencsét) akkor a kijelző bal oldalán fél centi hosszon csikok futnak. Olyan kb mikor egy kamerával a TV-t veszed, csak itt nagyon vékonyak a vonalak. Szerintetek ha beviszem a Nokiának garanciába, elhajtanaK?
[Szerkesztve] -
aton-hawk
tag
Értem...akkor marad a pda-nal a filmnézés
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #1270 üzenetére
Meg én ugy tudom, hogy mpg4 et is megeszi, legalábbis a használati utasításában ez van leírva.De még nem próbáltam csak a 3gp t
-
PunkZoltán
csendes tag
cső
megtudjátok mondani nekem hogy lejátszik e avit ? -
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a telónál ha filmet játszol le, akkor miként lehet teljes képernyőre tenni? Esetleg szoftverfrissítés?
Előre is thx. -
-
Digital
addikt
Meglett Sogi 6230i-je,egy jó haver,és egy vipera segítségével
-
Ford2000
csendes tag
Nos, összeteszteltem a 6230i-t egy SE HBH-600-as BT headset-el.
Jópofa, átjön az mp3, átjön az mp3 csengőhang, és még a hangvezérlés is működik.
De a billentyűlezárás állandóan beleprittyeg a fülembe.
Azért választottam SE headset-et, mert nem szeretném megtartani a 6230i-t, ha el tudom adni jól, vagy elcserelni mas telóra.
Nagyon kevés nekem ez a két napos működés úgy, hogy éjjelre már inkább ki is kapcsolom. -
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #1259 üzenetére
Ez szerintem elég furcsa , mert a telefon elviekben 2 mega alkalmaázt lehet rá tenni, és ugy ha teszek rá 3 at ami nem éri el a 2 megát akkor minek kell olyan kevés helynek lennie
-
Jégkokó
veterán
Meg azt nem értem, hogy telepítek a telefonra egy java alkalmazást ,és ha csak 100kilobájt és a szabad heléy pedig több mint 1 mega akkor miért csökken le sokkal többel a hely?
-
Coyote2000
őstag
6230i tartozekokat keresek: Bővebben: link
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #1253 üzenetére
Igen ezt tudtam, hogy a telefon alapból a saját memóriájába menti a képeket, de én ugy állítotam be hogy a kártyára mentse, de ugy irta ki ezt a hülye szöveget.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Jégkokó #1252 üzenetére
A problemad egyszeru:
a hatalmas meretu memokartyadra tenyleg rafer meg majdnem 1000 kep, a ahogy telefonod ki is szamolta. Viszont a kamerad alapertelmezes szerint a Galeria/Fotok mappaba menti a kepeket, ami a telefon 32MB-os memoriajaban van. A kamera beallitasainal allitsd at a memokartyara a mentes helyet, ha at lehet.
tipp: Kamera / Opciok / Kep tarolasa / <alapertelmezett> helyett adj meg egy uj mappat a memokarin. -
Jégkokó
veterán
Az elöbb akartam eggyet fotózni, és ere 928 szabad képnél ki írja a telefon hogy betelt a memória, na mondjom ez is tök jó, pedig mp3 lazán rámegy szóval nem igazán értem ezt
-
ChoSimba
tag
Tegnap készítettem 3 képet éjjeli üzemmódban (max felbontás mellett). Szgépen visszanézve feltűnt, hogy van néhány pixel ami mindegyik képen ugyan olyan világos. Tehát mintha pixelhibás lenne a kamera. Darabra kb 30. Megnéznétek, hogy nektek is ilyen-e ? Nem annyira zavaró, mert a képek amúgy is zajosak
-
Tapsi Hapsi
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1249 üzenetére
Club Nokia tag vagyok.
Ellenben, ha tényleg hibás a készülék, akkor első körben cserélje ki nekem a T-Mobil hiszen még 3 napon belül vagyok.
Nem szeretném, ha a zsír új készülékem rögtön szervízben kezdené.
Ha később lenne vele valami gond akkor köszi a tanácsot élni fogok Club Nokia nyújtotta lehetőséggel.
De röhej, hogy két napja van nálam a tel és még nem nagyon tudtam használni.
Azt hiszem ma délután kicseréltetem, ha tehetem. Tegnap még le tudtak rázni, ma már nehezebb lesz. -
Coyote2000
őstag
válasz
Tapsi Hapsi #1248 üzenetére
Nekem is 3.40 soft fut rajta, problemamentes. Sztem hardverhiba lehet.
1 jotanacs: tremobil szervizet felejtsd el! Lepj be a Club Nokiaba a neten, es vidd el a telcsidet a legkozelebbi Nokia szervizpontba. Ott - mivel tag vagy - max 48 oran belul megcsinaljak. Megbizhatoak es jo fejek altalaban. Tremobil ezzel szemben 2-3 hetre is megszabadithat a telcsidtol, es akkor sem csinalja meg.... -
Tapsi Hapsi
csendes tag
Kicsit nyűgös vagyok.
Két napja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Illetve csak lennék boldog, ha nem ''resetelne'' állandóan a telefon.
Megfoghatatlan időnként, és a menü bármely pontján, vagy hívásindítás közben, elsötétül a kijelző. 2-3 másodperc múlva visszatér, jelzi a töltöttségi szintet,megkeresi a hálózatot, majd mintha mise történt volna, az alapképernyőre visszaáll.
Tegnap visszavittem a T-hez. Ahol azt tanácsolták, hogy töltsem még, mert ez elő szokott fodulni, ha az aksi nem érte el a teljes töltöttséget. Megfogadtam. Megint töltöttem, de ma reggel megint eljátszotta velem.
Tegnap a T-nél persze nem produkálta a hibát, így nem cserélték ki. Mert ugye három napon belül csere lenne.
3.40 soft van rajta.
Valakinek hasonló tapasztalat, vagy tanács? -
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #1245 üzenetére
A neve valami Takems MMC , legalábbis a dobozára meg a kártyára ez van ráírva.Nekem jól működik eddig nem volt vele semmi komolyabb probléma vele
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tapsi Hapsi #1243 üzenetére
Hát amióta benne van az 512 es kártyám , azóta nem nagyon szedtem szét a telefon.Vagyis nem igazán zavar az hogy a kártya nem vehető ki folyamatosan mint eggyes N szériás nokiáknál
-
Tapsi Hapsi
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1242 üzenetére
Akkor ami ajánlott az az 512MB.
Nagy kár, hogy ilyen macera cserélni benne a kártyát.
Ésszerűbb megoldást is kitalálhattak volna.
Mondjuk így biztos, hogy előtte kikapcsolod a telefont, mielőtt kártyát cserélsz -
Coyote2000
őstag
válasz
Tapsi Hapsi #1241 üzenetére
papir szerint 512 MB, gyakorlatilag 1GB-tal is elboldogul. Annal nagyobb kartyaval nem tudom, hogy probalta-e mar valaki. Lehet, hogy olvasna a 2GB-t is, de vszinu csak nagyon lassan tudna kezelni...
-
pastarics
tag
válasz
Tapsi Hapsi #1239 üzenetére
Nokia Theme Studio
-
Tapsi Hapsi
csendes tag
Sziasztok!
Milyen progival lehet a telefonra témákat gyártani? -
Coyote2000
őstag
válasz
Jégkokó #1236 üzenetére
Nem egeszen: 3310/3330-ban a Cseveges max 80 karakteres SMS-valtasokbol allt, ami nem erte meg az arat, es az egyetlen elonye az volt, hogy a korabbi hozzaszolasok a kepernyon maradtak.
N6230i-ben mar az MSN Messengerhez hasonlo csevegesrol van szo, ami sajnos nem elerheto (egyelore). Sony Ericssonokban is megjelent mar, nagyjabol a Push to Talk-kal egyidoben szuletett. Tulajdonkeppen a Jelenlet (Presence) szolgaltatas resze (vagy kiegeszitese).
Szerintem van jovoje, csak kerdes, hogy mikor es milyen aron vezetik be. Mondjuk ilyen aron a PTT is buktara van itelve.. -
Jégkokó
veterán
Ja vagy ugy,ezt mondjuk nem tudtam,mert ilyen csevegős izé volt a régi 3330 as omban is
-
-
TexT-BoY
addikt
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy a telefonban az a csevegés funkció hogy érhető el, mert nekem semmit nem akar csinálni ott és azt irja ki hogy kérjem a beállításokat a szolgáltatótol.Meg a szinkronizálás menűpontot se tudom használni, mert ott is ezt irja ki a telefon
-
ChoSimba
tag
Logo eltüntetése:
Smartgsm progival szoktam (ez PDA-n fut), ezzel csinálok egy tök üres logót és elküldöm a telefonra. Érdekes hogy csak úgy tudom, hogy küld egy sms-t, pedig infrán kapcsolódik a telóhoz. Tehát PDA -> infra -> teló -> sms -> vissza telóra.
Logikus
Viszont így bárkinek tudok küldeni üres logót. Most mondanám hogy küldj egy számot, de tuti kapnék ezret mert másnak is kell
(Azért küldj egy számot mélben, küldök egy üres logótD)
-
Coyote2000
őstag
válasz
Jégkokó #1224 üzenetére
Egyaltalan nincs igazad!
Azert hivjak az OPERATOR LOGO-t operator logonak, mert szolgaltato-fuggo (gy.k.: operator=szolgaltato). Ha atallsz egy masik halozatra, akkor a logo eltunik, es a halozat nevet irja ki. Aztan ha ujra visszaallsz az eredetire, akkor megint a logo-t fogod latni.
Akarhanyszor kulfoldon voltam es hazajottem, ez igy tortent. Probald ki te is, ha nem hiszed. -
Ford2000
csendes tag
Mennyiert lehet megszabadulni szerintetek mostanaban a 6230i-tol?
Vodafuggo, garis, meg uj, meg ezust. -
Jégkokó
veterán
Azt nem értem, hogy miért jó az, hogy eltüntetni a telefonról a szolgáltató nevét, mert ha elmegy a téreő,akkor elsőnek azt fogod látni, hogy nincs ott semmi és a telefon eszetlenűl keresi a hálózatot.Meg ha az ember külföldön van, akkor se mind1 hogy melyik hálózatot hasóználja, mert lényegesen olcsóbb lehet ha egy partnaer hálózatot használ és nem a legdrágábbat
-
Coyote2000
őstag
Sajnos csak ilyen logot tudsz ratolteni, viszont waprol le lehet tolteni normalisakat is.
Anno 7250i-mnel mukodott az, hogy Photoshopban csinaltam egy kepet (tokmindegy milyen), es addig kevertem az attributumait, hogy a telefon mar nem tudta ertelmezni. A fajlnev alapjan persze ra tudtam tolteni, el is fogadta, csak valamilyen formatumbeli kulonbseg miatt nem tudta megjeleniteni.
Helyette nem jelent meg semmi, amikor bekapcsoltam logokent. Es ez pont jo volt, mert a T-Mobile H felirat is eltunt, es vegre nem zavart bele a hatterbe. 6230i-n meg nem volt idom kikiserletezni, hogy melyik az a formatum, amibe mar beletorik a bicskaja... -
Coyote2000
őstag
válasz
Digital #1205 üzenetére
Akkor elmondom, hogy a munkahelyemen ezekkel az ''oltonyos fazonokkal'' dolgozom (sot magam egy lennek kozuluk), es azert az ertekezletek szuneteiben, targyalasok kozben azert le-le szoktam figyelni egy-ket ubermobilt. (Teny, hogy a mobil olyan jelentosegu az uzleti eletben, mint 10 evvel ezelott a karora vagy az oltony is (az meg ma is az). Valahogy en sem tudnek komolyan venni egy olyan 30 eves managert, aki pl. egy Siemens A50-nel rohangal
)
Megfigyeltem, hogy a legtobb emberkenek Sony Ericssonja van. Ez lehet a Pxxx-es PDA, vagy a K750... Akar hiszitek, akar nem, a legtobb embernel K700i-t latok. (Valoban elegans, es okos telefon) A sorban utana kovetkezik a 6230, aztan a 6230i, 6680, majd holgyeknel a felsobb kategoria kinyithato csodai meg egy-ket 8910i vagy 8800. Abban igazatok van, D500-at en sem lattam meg senkinel, es csak egy-ket titkarnonel latok elvetve egy-egy alsobb kategorias Samsung kagylot. Samsung helyett inkabb Motorola V3 RAZR a kelendo - szerintem az okos nok okos telefont valasztanak, nem csak szepet.
Szoval ezekben a korokben a Nokiat megveri a Sony Ericsson, meg T610-es is tobb van, mint pl 6230i. Mondjuk azon is mulik a dolog, hogy kinek a cege milyen telefont adott...
Mindenesetre a Samsung elmegy a sunyiba, kozepiskolas cicababak meg gyurosfiuk telefonja az osszes also kategorias, a felso kategoriasok meg sohasem hoditjak meg az uzleti eletet, ha nem valnak konnyen kezelhetove es megbizhatova... -
erdoke
titán
Újabb kérdés:
Erre a telóra hagyományos (értsd: transzparens hátterű) operátor logót nem lehet feltenni? Akárhogy bűvészkedtem, mindig egy fehér téglalapban jelenik meg a logó, ami ugye kitakarja a hátteret. Nekem csak egy pár betű kellene, vagy inkább semmi a T-Mobile H helyett. -
Ford2000
csendes tag
Amugy meg 65ert viheto a telo. Nagyon jo, meg minden, de nekem felesleges.
-
Jégkokó
veterán
válasz
pastarics #1213 üzenetére
Jaja tényleg igy van, szerintem valamit elnéztél, mert 25ezerért nem hinném, hogy oda adná neked bárki is, még a mutyi gsm ben is 65 ezer vagy ez fölött van az ára használtan, és újjonnan meg 80 ezer be kerűl kb
Megjegyzem nekem ugy volt 45 ezer a telefon, ugy hogy apám munkahelye álltal előfizetéssel ilyen céges kedvezménnyel lettennyi az ára
[Szerkesztve] -
-
Ford2000
csendes tag
Hi!
Nem ez volt tervbe véve, de lett egy N6230i-m, s ha mar olcso volt (25e) úgy tűnik, megtartom.
A problémám a következő:
Megszoktam a T610-nél, hogy összekapcsolom az Outlookal, és onnantól a telefonomban is benne vannak a telefonszámaim, cégnévvel, stb.
A PC Suite egyrészről nem viszi át a cégneveket, másrészt az összes nevem fordítva van.
Ha nincs kedvem outlookbol kiimportálni a neveket excelbe, ott megcserélni a vezetéknév és az utónév mezőket, majd az egyikhez hozzácsatolni a cégneveket, s a végén beállítani a mezők hosszúságát úgy, hogy a vezetéknév+utónév kisebb legyen 50-nél, akkor mi mást tudok csinálni? -
Jégkokó
veterán
Jaja a samsung sose tudott jó telefonokat gyárta és ez most sem változott meg, még hogy a D500 asa üzletembereknek lett tervezve , hát kész röhely, még eggyet se látam olyan telefonnal a kezében, szerintem a 6230i inkább üzleti mobil mint az.
-
Digital
addikt
válasz
Coyote2000 #1201 üzenetére
Hú ha ezt AS meghallja...
Amúgy én is így vagyok a dologgal,a koreai telefonok zenélnek,villognak,tisztára mint egy tamagocsi!
-
Tapsi Hapsi
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1201 üzenetére
Végeredményben én is oda jutottam, hogy Nokia.
Köszönöm a tanácsokat. -
Coyote2000
őstag
válasz
Tapsi Hapsi #1198 üzenetére
Keresd meg a topikot, amit nyitottam. Pont e ketton gondolkoztam en is.
Ugy dontottem, hogy megveszem mindkettot, es a xarabbikat eladom.
DE eloszor a 6230i-t vettem meg, es nagyon megszerettem. 2 hettel kesobb a kezembe vettem az E720-at, de a Nokia mellett tok gagyinak tunt. Szepnek szep, de nehezebb kezelni, es a 6230i a nem-symbianos telcsik kozott az egyik legjobb! D600-at meg egyszeruen nem ajanlom, ismerosok velemenye alapjan. Nem er annyit, amennyibe kerul.
Ha megbizhato es okos telefon kell, akkor csak a 6230i! Ha viszont latvanyos, szep telcsi kell, akkor E720. Bar a Nokia sem egy ronda, de a Samsung mar inkabb divatos kiegeszito, mint telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest