- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #52369 üzenetére
Igazából pár jó cím továbbra sem fog eljutni a Nintendo -hoz. Akkor sem, ha például egy One/PS4 szintű konzolt csinálnak.
Szóval én továbbra sem tudom elképzelni, hogy a Switch önállóan elegendő lenne. Nyilván van olyan, akit a kínálat teljes mértékben be tud húzni és sok 100 órára lefoglalja magát vele. Főleg, ha mostanában vette a konzolt, van mit bepótolnia.
Nekem a PS is kevés. Nem azért, mert óriási szabadidőm van. Hanem azért, mert a legtöbb exkluzív játéka nem érdekel.
Szerk.:
Mondjuk ha jön az új konzol, akkor sanszos lesz valamikor Path of Exile 2 is Nintendo -n. -
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #52365 üzenetére
Mondjuk ha lenne Diablo 4 vagy Baldur's Gate 3 Switch -en, akkor nálam is többet lobogna a piros zászló. Sajnos én már nagyon érzékelem, hogy kevés ez a hardver.
Persze ettől függetlenül is vannak remek címek, és nem véletlenül ad el ennyi konzolt a Nintendo. A Zelda TotK számomra továbbra is az év játéka.
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #52221 üzenetére
A Vita anyaghasználatban agyonverte a Switchet (én a játékfelhozatalt is csíptem, emlékszem a P4G miatt vettem meg). De ez már történelem.
Ezért jó valami nornális tokot venni rá, mert akkor nem érzed ezt a gagyi hatást. Meg szerintem szörnyen kényelmetlen csak úgy magában kézben tartani, nem túl ergonómikus.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
tboy93 #52193 üzenetére
Én ezt a fóliát vettem rá, mm-re passzol, nincs kivágás sehol.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
tboy93 #52096 üzenetére
ahamm
hát ez gyári, nem is akarnám mókerolni, azért is vettem V2-t.na akkor neki kell esni még egyszer, ám legyen
más: szokott lenni Nintendo Online akció, black friday, bármi? PSN-en megszoktam, hogy viszonylag jól lehet operálni egy alap előfizetéssel, akciókkal, de itt Nintendoéknál elég húzós ára van mindennek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #51886 üzenetére
Kontrollert lehetett venni más színűt is (pluszban persze), de az a szomorú, hogy csak most jön majd belőle "egyedi" kinézetű a Spider Man 2 képében (ami amúgy faszán néz ki, de biztos nem cserélek). Mondjuk a PS5 amúgy is ronda, mint a lóharapás, nem a kinézete miatt szeretem.
-
-
ρσгτσ
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #51819 üzenetére
A legújabb Kirby-t rendesen megpakolták tartalommal, annak ellenére, hogy remake szerintem az egyik legjobb a gyereknek: [link]
Forgotten Land is jó, bár ott még kihívás nekik 3D-ben mozogni. Ami még jó gyerekeknek az a Paw Patrol játékok, vagy PJ Masks. Viszont ezekért sokat ne adj, mert néhány óra alatt végig lehet őket pörgetni. Bár a gyerekeknél azért magasabb az újrajátszási faktor. -
válasz
tboy93 #51811 üzenetére
Yoshi's Crafted World, ami alapból sem igazán nehéz, de még ahhoz képest is van könnyített mód, plusz az elmített, Kirby-k amik jók lehetnek.
Mario Party-t felejtsd el
, de alapból szerintem a Mario játékok nem könnyüek.
Esetleg a Mario Kart, abban vannak bekapcsolható segítségek (pl. kormányzás rásegítés). -
penge111
addikt
válasz
tboy93 #51803 üzenetére
Nagyon jól csináljátok! Nagyon ritka ez a nevelés manapság. Nem akarok itt okoskodik, mert mindenki máshogy látja a nevelését a gyermekének. 18 évet voltam pedagógus, egy elit, modern oktatási, nevelési módszereket alkalmazó 8 osztályos gimiben. Fejlesztő pedagógia végzettséget is szereztem. 2 éve már, hogy kiszálltam, és teljesen más területen dolgozok. Azért nem kell nagy észlénynek lenni ahhoz, hogy mennyire romboló hatása van ennek hosszú távon azokra a gyerekekre akiknek már nagyon kis korukban mobilt, tabletet, konzolt stb. nyomnak a kezébe, nem kontrollálva ezen eszközök használati idejét. Pár apróság, néhány éve jelenkezett a tanítványaim jelentős részénél, és folyamatasan nő az ilyen gyerekek száma: finom motorikus képességeik nagyon visszamaradott, ez azt jelenti, hogy pl rengeteg gyerkőcnek borzalmas az írásképe, ügyetlen, nehezen gombolja be a ruháit, köti be a cipőfüzőjét,nem tud pl egy kémcsövet sem megtartani az ujjai között stb.Mivel mindent készen kaptak: mese, játékok stb technikai eszközökön való nézése, ezért a fantáziájuk, képzelőerejük rendkivül alacsony. Számomra a legnagyobb gond, hogy a fent említett gyerkőcök zöme figyelemzavaros, nagyon nehéz lekötni akár 5 percre is a figyelmüket. Mivel a tik-tok, yotube short videók stb kb 1-2 perces, azt várják el, hogy a tanórán is kb. 2 percenként új feladat, érdekesség történjen. Ezt képtelenség egy tanárnak megoldani... Rengeteg oldalt meg lehetne tölteni, milyen problémákat okoz a technika kütyük túlzott hasznàlata (elhízás, depresszió, antiszociális magatartás stb.) de nem szeretnék itt okoskodni, lehet rosszul látom, láttam a dolgokat. Természetesen a mindennek két oldala van, vannak előnyei is a fenti "rossz" dolgoknak, jó a probléma megoldó képességűk, szignifikásan magasabb az idegen nyelvű tudásuk, könnyen boldogulnak a technológiai kihívásokkal stb. Én véleményem szerint inkább több a fent taglalt dolognak a hátránya, mint az előnye.
-
perge666
veterán
válasz
tboy93 #51808 üzenetére
Nálunk a gyerkőcnek van saját telefonja / 7 éves lesz nemsokára,lány / szokott rajta mesézni meg játszani van hogy napi 2-3 órát is,de még sincs vele semmi probléma mármint a magatartásával.Nagyon sokat rajzol,babázik,vannak kreatív ötletei,a babáinak készít ruhákat,babaházat,nagyon jó a képzelőereje,van hogy meséket találunk ki egymásnak és néha csak pislogok hogy milyen jókat mond.
Hálistennek nagy udvarunk van,csináltam neki fából játszóházat csúszdával,hintával,van medencéje,nagyon sokat van kint,szoktunk quadozni,motorozni,sétálni a kertbe,erdőbe.
Van 2 macskája akikkel nagyon sokat foglalkozik.
Nagyon értelmes,okos gyerkőc,sehol nem szokott vele gond lenni.
Ithon néha van egy kis hiszti,de olyan gyerek nincs amelyk nem hisztizik nagyritkán valamin,de ha valamit mondunk neki akkor az általában úgy is van.
Engedékenyek vagyunk vele,elvégre nem egy állatot nevelünk,meg nem egy kiképző táborban van,de tudja ő is hogy hol a határ.
Neki vettem idén februárban a Switchet,de sokáig nem köti le,szerintem elhamarkodtam.
Azt viszont imádja nézni amikor én játszok.Picit hosszúra sikerült,de szerintem sok dolgon múlik hogy a gyerkőc milyen lesz.
-
-
penge111
addikt
válasz
tboy93 #51310 üzenetére
Metroid Prime-mal van tapasztalatom. Valami eszméletlen jó játék.
Tegnap végeztem a Donkey Konggal. Nem egy Mario Odyssey, de ez is tetszett. Semmi extra nincs, amit még nem láttam volna máshol. Szép, színes, jópofa ellenfelekkel, bossharcokkal. Irányítás teljesen fluid, az alapjáték szerintem egyáltalán nem nehéz, a megnyitható pályák már jóval keményebbek. 10 órás kellemes kikapcsolódást nyújtott.
Most a Live a Live jrpg pörög, sok jrpg-vel játszottam már, de ilyennel még nem találkoztam. Baromira tetszik idáig...
-
No.01
addikt
válasz
tboy93 #51163 üzenetére
Ahhh... Akkor sajna jol ertelmeztem a Switch online dolgot. Ez igy szvsz egy kihagyott ziccer, kar erte...
Meglatom mikent dont vegul, de pont kezi konzolt keres, de olyat amin a jatekok inkabb az egyszerubb, de nagyszerubb vonalat kepviselik nem a nehol elotanulmanyokat is megkovetelo tulkomplikaltakat... -
Scarletiel
őstag
válasz
tboy93 #51132 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy csináljátok, de nekem kell egy óra vagy kettő amit erre szentelhetek, belemerülhessek. Most ha egy Xenoblade-et vagy Zeldát előkapnék 30 percre másnapra azt se tudnám mit csináltam benne eddig és még a játék se tudna beszippantani. Mondjuk aláírom, sokszor nehéz azt az 1-2 óra nyugalmat megtalálni főleg ha nem ez a fő hobbi vonal és/vagy vannak kicsi gyerekek is.
-
Scarletiel
őstag
válasz
tboy93 #51127 üzenetére
Gondolom azért van ez, mert jobban melegedne meg az akku idő is jelentősen csökkenne és akkor már nem lenne értelme rámondani, hogy bárhol előkaphatod játszani. 1-1,5 óra játékidő kb semmire sem elég szerintem. Mondjuk van aki képes elővenni 10 percre is majd eltenni másnapig.
-
Peaceliker
addikt
válasz
tboy93 #51125 üzenetére
jobb, igen, már V2-é is. De nyilván OLED-re érdemes váltani
Ami segít (ez OLED-re is fontos, azért az sem egy atom fényéerő bajnok), hogy nem üveg védőt rak rá az ember, hanem fóliát, az kevésbé tükröződik.
Illetve auto fényerő off+max fényerő erősebb, mint amit autoban kihajt (mármint OLED tuti)Más:
D2R-ben tényleg nem scrollozható a minimap? Google nem volt a barátom. Régi sima PC-s d2-ben lehetett tekergetni...act 3 ban nagy segítség volt sokszor
-
ρσгτσ
addikt
-
-
penge111
addikt
válasz
tboy93 #50976 üzenetére
Ismersz én imádom a jrpg/srpg/rpg műfajt. Xenoblade trilogia+zeldák+Octopath 1-2, Triganle Strategy, Fire Emblem részek, Live a Live stb. Omg ezek években mérhetők, ezért is játszok egyelőre a rövidebb címekkel 100+ játék van a listámon, amit switchen akarok kijátszani, rengeteg indi címmel
-
penge111
addikt
válasz
tboy93 #50969 üzenetére
Elsőre 246 hold, így gyorsba meglett a 250 és vele együtt az
na ez az ilyen szintű kihívások hiányoztak. Néha ha csak 20-30 percem van akkor persze tovább gyűjtögetek. Nekem brutális listám van, ami érdekel switchen, ezért nem tudok ettől több időt ráfordítani. Sajnálom a Ps5-öt eladni, de el kell engednem évekig nem lesz bekapcsolva. Annak ellenére, hogy jöttek, jönnek rá címek amik már engem is mozgatnak. (Dio 4, FF 16., Dragons Dogma 2, Baldurs Gate 3 stb.) Megvárnak, olcsóbbak is lesznek, és ki is lesznek patch ügyileg pofozva.új pálya, -
Sanraith
aktív tag
válasz
tboy93 #50834 üzenetére
Én is nagyon ajánlom mindkét Ori-t, van bennük nehezebb és könnyebb mód is.
A Hollow Knightot nagyon akartam szeretni, de végül otthagytam az olyan lehetetlen döntések miatt, minthogy elbuksz minden pénzt, ha nem tudod felszedni a hullád. (A Celesteből viszont végigvittem az A kazikat és néhány B kazit) -
ggeleven
őstag
válasz
tboy93 #50834 üzenetére
Szerintem zseniális játékok, de van pár rész, aminek én is vagy tízszer futottam neki, mire megcsináltam (koránt sem biztos, hogy minden szükséges vagy könnyítő képességem megvolt éppen). Képi világát, hangulatát imádom és a feladatok is változatosak. Szerintem az egyik legjobb platfromer széria, részemről különösen ajánlott plecsni megy rájuk.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Steam Deck Oled 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest