- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Zolibacsi88 #28049 üzenetére
saját eredeti töltő, nem akarok játszani(xD), csak megfigyelném, mert furcsa volt hogy reggel is 20%on volt
és igen 100% volt.tippelném hogy a wifi kapcsolat miatt, de mintha régen nem így merült volna. megnézem majd repülő üzemmódban is.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #28032 üzenetére
Az elején szakadtam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #27988 üzenetére
Szívesen...
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27988 üzenetére
Most olvastam elöször. Làtszik hogy pöstiparaszt vagyok.
-
dunc
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #27941 üzenetére
Köszönöm.
-
Milán13
tag
válasz
Zolibacsi88 #27897 üzenetére
Köszönöm. Persze, nem is a kristálygömbre gondoltam, hanem, hogy van-e megerősített pletyka például egy erősebb variánsról.
-
Norb79
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27867 üzenetére
Fenntartom a tévedés jogát!
Számomra azonban ez nem életszerű, de beismerem töredelmesen, hogy a rajt után majd egy évvel szálltam be a switch világába, szóval a nagyon kezdeti időkről nincsenek emlékeim, pláne pontos statisztikáim, szóval akár lehetett is így, ahogy írjátok.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27867 üzenetére
Switch rajtra gondolok, és nyílvàn ott a Switch Zelda-t szàmoltàk és nem adtàk hozza az U-s eladàsokat is.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27847 üzenetére
Màr volt egy felhős szerződésük az MS-sel. Én nagyon remékem hogy GamePass + xCloud lesz Switch-re, mert akkor tuti veszek mégegyet. Tökéletes kombó lenne az SX mellé.
Érdekes, hogy lehet a felvetésemre normàlisan is vàlaszolni. -
Rony949
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27833 üzenetére
Amit én szeretnék Switchre:
-Persona 5 Royal
-Vanquish
-Nier/Drakengard széria
-Xenoblade Chronicles X
-Assassin's Creed 2
-Kb. összes fő Zelda játék
-Legalább egy tisztességes PES rész. A FIFA, ahogy én látom, eddig csak szar portot kapott, plusz amúgy se szeretem az EA focis játékát.Amit szeretnék, de 99% hogy nem fog megtörténni:
-Metal Gear széria (FucKonami)
-Silent Hill széria (FucKonami)
-GTA 3/Vice City/San Andreas (Rockstar nem nagyon törődik a Switchel. Kaptunk egy LA Noir-t, de kétlem hogy a legtöbben ezt a játékot várták volna)
-Manhunt 1-2 (Ez is király lenne, de ez se fog megtörténni)szerk.: Oh, még egy Bully is kikúrt jó lenne.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #27833 üzenetére
Tényleg kell erre a gépre GTA V?
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27818 üzenetére
Microsoft.com-ra van nekem egy beàllítva, ha ott belépek mindig rezeg, hogy nyomjak aprove-ot. Itt valamiért nem, csak simàn beléptet. Lehet leszedem a G appjàt, egy +1 app nem oszt, nem szoroz.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27814 üzenetére
Megadtam neki az authentikàtor kódot, de mikor bejelentkezek, simàn beléptet, nem jön értesítés telóra, hogy hagyjam jóvá. Mondjuk ez Chrome-ban volt, a Nintendo.com oldalon.
-
hszilard666
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27784 üzenetére
Sajnálom hogy nem egyszerre jelenik meg mindenhova.
2x kell megvennem ezért. Mindegy, nagyobb bajom sose legyen.
-
mike1334
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27759 üzenetére
Elég cink hozzáállás
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27766 üzenetére
Nem gond, akkor marad a 2 Crash + Spyro. Remèlem ez a nègyes (Odyssey, Crash trio, CTR, Spyro trio) mind "kazettás" ès nem kell feltelepítenem. Azèrt választottam az Odyssey-t, mert a Super Mario 64-et szerettem az "openworld" jellege miatt.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #27763 üzenetére
1.5 hónap múlva megyek haza, és asszony biztos elkunyizza, és mivel ebben a pàrkapcsolatban nàla van az összes csocs meg pna, így nehéz lesz nemet mondani.
Lesz majd még egy Mario Party (ha jàtszható Lite-tal), meg a 2 crash jàték + a Spyro.A szürke kiadàst vettem ami kék/magenta.
Nintendo-val soha nem volt semmi gondom, de ha lesz, úgy is megírom. Mondjuk az utolsó Nintendo amin jàtszottam a 64 volt.
-
adalbert1
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27743 üzenetére
Ennyi pozitív vélemény után megvettem én is a Doom 3-at gyorsan, amíg akciós
- szerencsére volt annyi pontom, hogy fizetni ne kelljen érte.
Ezzel a Doom-mal mikor kijött, nem játszottam, mert mint ahogy DM-Fan is írja, valami brutális gépigénye volt, emlékeim szerint volt olyan ismerős aki azért vett valamilyen akkoriban méregdrágának számító videokártyát, hogy tudjon vele játszani.
Pár évvel később próbáltam PC-n, de valahogy nekem mindig jobban tetszett a korábbi részek darálós játékmenete, mint a horror, most teszek vele még egy próbát, hogy más szemmel fogom-e szemlélni. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
A fix - fegyvert kézbentartva egyidejűleg is bekapcsolható - flashlight-ot már anno a 2012. év végén megjelent Doom 3 BFG Edition-ba betették, részben rajongói nyomásra, mert anno a PC-verzióhoz is sorra jöttek ki az olyan házi mod-ok, amelyek biztosították annak használatát fegyvert kézbentartva is. Érdekes tendencia mert, mert szerintem is koncepciózusan tervezték úgy a játékot Carmack-ék anno, hogy vagy fegyver van a kezedben, vagy flashlight - bár, valljuk meg őszintén, ez valóban kicsit öncélú megoldás (mondhatni szívatni akarták ezzel a player-t, illetve ahogy írod is - parafaktor-növelés), pláne egy távoli jövőben játszódó játéknál: mé', 2145-ben már annyira hülyék a seregben, hogy nincs szereléksín a fegyveren, vagy nem megoldható a shoulder lamp? Érdekes, hogy az 1 évvel később megjelent Quake 4-ben alap volt, hogy szereléksínen volt a flashlight. A Doom 3-ban rohadt gyorsan lemerülő flashlight-ról már nem is beszélnék, ami szintén kicsit valóságtól elrugaszkodott: basszus bekapcsolom a 3 db góliát elemmel működő, LED-izzós MagLite-omat és napokon keresztül világít, nem 1-2 percig.
Na mindegy is. Egyébként anno ez a BFG Edition nagyon kellemes kis pakk volt: PS3-ra vettem meg a megjelenéskor, 2012. év végén és bizony abban is benne volt a Doom 1 és 2 is, plusz a Doom 3 - az említett ráncfelvarrások mellett - 3D-támogatást is kapott. Rögtön végig is toltam 65"-os plazmán 3D-ben és iszonyat élményt nyújtott - úgy is, mondjuk nem kicsit volt fárasztó órákon át aktív 3D-szemüvegben tolni.
Tavaly nyáron pedig megjelenés napján behúztam mindhárom részt Switch-re. Az első két rész sajnos sok hibától szenved, abszolút nem PC-hű port, viszont a BFG-Edition-ből is ismert Doom 3 annyira tökéletes Switch port lett, hogy az elképesztő. Végigtoltam mindhárom részt handheld-módban, meg a DLC-ket is, nagyon addiktív. A Doom 1 és 2 hibáit már foltozgatták patch-ekkel, de sajnos még mindig nem tökéletesek. Sebaj, örüljünk, hogy egyáltalán van és most tényleg - kvázi - ingyen adják.
Érdemes amúgy behúzni PS4-re is a tavaly újrakiadott Doom 3-at, mert annál brutálisabb grafikával és futási minőséggel egyik egyéb kiadása sem bír!Érdekesség, hogy a tavaly december 5-én a Switch-re kiadott Alien Isolation meg kis túlzással a Switch-en fut a legjobban (nyilván nem, hiszen egy power PC-n, pláne megtűzdelve mondjuk egy cinematic mod-dal iszonyat brutálisan fest) - legalábbis kapott egy erős grafikai update-et (pl. AA terén) a 2014-ben a több platformra kiadott eredeti verziójához képest.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Lesz róla videó? 😊
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27729 üzenetére
Nagyon szeretem a PS minőségi, történetmesélős, behúzós élményeit, de régóta szemezgettem már a könnyedebb, kikapcsolósabb Nintendoval és játékaival, aztán nemrég lett is alkalmam beszerezni egyet, bőven jól megférnek egymás mellett. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27729 üzenetére
Nálam először ps utána switch megjelenéskor, aztán agyalok hogy megy a ps eladásra death stranding óta be sincs kapcsolva csak a switch pörög
-
válasz
Zolibacsi88 #27718 üzenetére
3joyom van, 2 ps4hez és egy pro. Ez így még pont belefér nem?
A ps4hez muszály kettő mert egy jókis hétvégi játékhoz nem elég az az aksi amit egy tud. Viszont a pro joy az ebben tényleg jó hogy mikor jelez hogy merül sosem emlékszem pontosan mikor volt a korábbi töltés.
De ha már aksi. Nemrég jártam úgy hogy lemerült a pro és elővettem a gripet a joyconokhoz. (még a gyári csomagolásából se vokt kivébe mióta megvan a switc).
Szóval grippelt joyconokkal nekimentem zeldába egy divine beastnek és kiváncsi voltam milyen lesz. Nos a jó az nem ilyen avagy köszönöm grip,így mégtöbbre tartom a pro joyt!Edge
Nem vagyunk egyformák, van akinek ez is lehet fontos szempont. -
Edge
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27718 üzenetére
a csipkés terítő nem látszik tőle vagy mi a gond?
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27714 üzenetére
Megnéztem de nálam még mindig kék/piros, pedig lefóliáztam fehérre őket
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27708 üzenetére
Volt ilyen?
Na az már eléggé az alja kategória
-
Rony949
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27658 üzenetére
Én erre az adapterre már hónapokkal ezelőtt felfigyeltem. Már szerettem is volna megrendelni, de azért előtte még lecsekkoltam, hogy a Dualshock 4-nek az ANALÓG ravasz gombjait érzékeli-e mondjuk a GRID Autosport vagy esetleg más autós játékok.
És arra a válaszra bukkantam hogy nem, egyáltalán nem. Szóval én innentől kezdve lemondtam az egészről. Fogalmam sincs, hogy a Nintendo miért nem rakott analóg ravasz gombokat a kontrollerekre. Még a Joy-Conokat megértem bizonyos szinten, de hogy még a Pro kontrolleren is csak digitális ravasz gomb van, az már egy kicsit fájdalmas.
Ez az én hülyeségem, de analóg ravasz gombok nélkül én nem tudok autós játékokkal játszani. Kár, pedig a GRID érdekelt volna Switchre, meg a MotoGP is.
-
consono
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #27688 üzenetére
No problem :D Ismerős a helyzet.
-
consono
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #27681 üzenetére
Köszi, gyanús, hogy így lesz... Ja, hogy ez egy egy éves cikk
-
válasz
Zolibacsi88 #27681 üzenetére
Akkor ebay. Az ilyenek egy bizonyos százalékát mindig azért veszil meg hogy viszonteladják.
Amiboval nagyon tolják az ilyet. -
consono
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #27672 üzenetére
Linked van esetleg hozzá? Meglepném a kölköt születésnapjára
-
Quinine911
aktív tag
válasz
ejj, bitang!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Ez nagyon menő.
Btw valamelyik nap megnéztem az Animal Crossing-os Direct-et, jó kis kikapcsolós játéknak tűnik (nem játszottam előző részekkel, és a Stardew Valley is kimaradt, pedig az megvan), szerintem meg fogom venni.
-
Madoc
veterán
válasz
Ez az amit évek óta lehet kapni? Vagy új cucc?
-
válasz
Nekem is nemrég jött meg...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27652 üzenetére
Én lehet csak azt veszem meg, anno PC-n lowon nyomtam 😁 az első két rész nekem nagyon retro 😁
-
válasz
Zolibacsi88 #27652 üzenetére
Ha nem most játszottam volna végig ps4-en...
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27608 üzenetére
Danke
-
válasz
Zolibacsi88 #27542 üzenetére
Nem volt nagy tolongás pedig minden melót el kell végezmi valakinek. Leszek én a troll, nem kell megköszönni.
Megnéztem a videód és amelett hogy jó vólt
(22perc az életemből)
Megvilágosodtam! Nekem valszeg valami olyan kéne amit talán nem is gyártanak.
Egy olyan kütyü amibe benne van ez a nyák,viszont nem kell beleállítani semmit sehovaganem kijönne még egy usbc amit bedugok a szivcsbe és simán fektetve lerakom.
Mert az hogy a konzol dokkolóbsn áljon engem nem érdekel. -
tboldi
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #27529 üzenetére
Hamarosan frissül a Witcher 3!
szerk.: Bocsi, nem válasz akart lenni.
-
Sordoran
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27527 üzenetére
Biztos volt, meg kellett volna néznem/jegyeznem, de csak annyit olvastam el, hogy power gomb-al indítsam újra, ha nem indul újra, 12 sec-ig lenyomva tartva kapcsoljam ki. Mondjuk nem tudom mi baja lehet, szombat este befejeztem a Tokyo Mirage-t, aztán sleep módban visszaraktam a dokkba mint fél éve mindig. (hibák mindig előfordulnak, így ha nem visszatérő/állandó, nem szokásom firtatni
)
-
Aki21
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #27520 üzenetére
Hát ha már egyszer vetted a fáradságot elkészíteni a videót ami szerintem jó lett akkor már gondoltam nem haragszol ha ajánlom a kérdés témájába való videód.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27513 üzenetére
Én sem mostanában próbáltam....akkor még egyből ment minden.
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #27513 üzenetére
Bétában próbáltam ki én is, még kb 2 éve. Nem volt varólista, és egész szépen ment. Rise of the Tomb Raiderrel és Arkham Knight- tal próbáltam ki, a késleltetés se volt zavaró ennél a két játéknál.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27510 üzenetére
Én már több ilyen stream szolgáltatást próbáltam. A legjobb az Nvidia GeForce Now cucca volt. Még béta állapotban próbáltam. A napokban indult el a végleges verzió 7 év béta teszt után. Szerintem teljesen játszható volt, de egy nativ élménytől azért még így is távol van. Casual játékokhoz elegendő, de már egy dirt rally2-ben ahol fontos a reakció idő vagy akar milyen shooterben ott már érződik az a több milisecundum input lag.
De ilyen tomb Raider és hasonló játékokhoz elegendő volt. Én maradok a direkt verziónál. Kell azért még szerintem egy kis idő míg ez a stream dolog kiforrja magát bár tény, hogy az utóbbi időben szépen fejlődik. Kivéve a stadiaAz egy vicc
-
mike1334
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27510 üzenetére
Xcloudot rebesgetik. Én örülnék neki a game pass ultimate előfizetésemmel, nem is igen vennék next gen konzolt egy ideig, ha igaz lenne
-
Felgolos
csendes tag
válasz
Zolibacsi88 #27488 üzenetére
Persze van, én is néztem már mindenütt. Azért érdeklődtem, hogy járt-e már valaki így. (már EA support tal is próbálkoztam, de zsákutca)
-
Rony949
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27491 üzenetére
Eddig az összes Direct fantasztikus volt. Kicsit tartok attól, hogy a Nintendo talán kifogyott a nagy játékokból. De ne nekem legyen igazam!
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #27428 üzenetére
Ok, mostanra megerősítést nyert! 02.14
Mindenki nyugodjon le a p*csába! -
bb.bocs
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27345 üzenetére
Igen és nem is drága nagyon,igenyesen néz ki.
-
válasz
Zolibacsi88 #27355 üzenetére
Ugyanaz a véleményem, mint Szőrnek. Ha személy szerint hivatkozol valakire, attól személyesen kell hozzájárulást kérni, tőlem nem, ameddig dicsérsz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #27366 üzenetére
A főnökkel meg ugye nem szabad újat húzni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #27364 üzenetére
Mi köszönjük hogy foglalkozol a témával, és ígérem...nem szemetelem tele a komment szekciót többször
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #27359 üzenetére
Annak semmiféle akadályát nem látom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #27355 üzenetére
A topikot simán megemlítheted, és engem is(ha akarsz).
Ha a többieket szeretnéd, azt a többiektől kérdezd meg, de mivel nickneceket használ mindenki, így kétlem hogy bárkinek is lenne gondja ezzel -
bb.bocs
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27325 üzenetére
Én ilyenre cseréltem. Jól néz ki, annyi hogy az elülső két usbt buktam de nem oszt nem szoroz csak a lanra használom az usbt hapedig kellene még usb van hub. [link]
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27332 üzenetére
Nem próbáltam még ki. PC-re is megvan (Epic ingyen adta valamikor tavaly év vége felé) de platformert inkább Switchen játszanék
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27330 üzenetére
Coopban nagyon nagy fun faktora lehet a játéknak.
Bayonetta nekem is hamarosan következik. Szerintem a K&B után.
Láttama a dokkoló cserés videódban a yooka laylee-t a főképernyődön. Az is rajta van a gépemenkemény mennyi egyező cím.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27328 üzenetére
Pedig erősen ajánlom így az első óra után
pc-n erősen agyaltam rajta de itt szerintem jobb
úgy néztem hasonló címek tetszenek neked, szóval ez is bejönne. Párbeszédek is nagyon jók, meg az egész téma megvalósítása. Betalált.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27324 üzenetére
Köszi szépen. Akkor mindegy....szerettem volna egy kis ízelítőt nyomatni a Knights and Bikes-ből. Iszonyat hangulata van. Tényleg vissza repít egy kicsit a gyerekkorba az egész.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27294 üzenetére
Ja alig várom a 2. Részt....mert ugye az outro video nagyon arra enged következtetni
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27285 üzenetére
Most sikerült befejezni a The Touryst-et. Ejjj de betyárjó volt. Ilyenkor úgy örülök, hogy van egy switchem
-
Norb79
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27285 üzenetére
Gyerek még bele se nézett. Az előzőt pokemont közel végignyomta, de mióta itt a link ébredése meg a luigi háza, azóta csak az pörög meg a minecraft, a pokemon kard bontatlanul vár a sarokban.
Ehhez persze hozzájárul, hogy minden második hétvégén ~2 óra nintendozás jut neki. Viszont akkor legalább jó lesz ez is, amikor odajut.
-
válasz
Zolibacsi88 #27269 üzenetére
halgass vagy indulok dislájkolni videóid.
Amúgy ránézek majd de ha valami megtetszik miattad akkor bajlesz! -
válasz
Zolibacsi88 #27267 üzenetére
A pokémon szvörd jobb mint a sild mert a pajzs az buzis, és amúgy is prevgen konzol meg nemisnégyká és hülyeisvagy, csakatöbbi konzol azok a tutuk!
Jó lesz így? -
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27258 üzenetére
PC-n 8 órás átlag játékidőt írnak. Kevesebbre számítottam, de ez így pont optimális. Nem szívesen játszom 20+ órás címekkel, mivel nem igazán van időm.
-
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27257 üzenetére
Néztem a videód, fel is iratkoztam a csenelre.
Ma kezdtem el a Tourystet de lassan a végére is érek. (Beteget jelentettem meloban, gyerek meg oviban volt) ritka amikor ennyit tudok játszani, de jól esett.
Tenyleg meglepően jó játék élményt nyújt. Jók a logikai feladványok nagyon. Amikor megjelent, akkor még nem volt switchem, de tudtam, hogy ez majd kelleni fog rá ha lesz. -
Norb79
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27251 üzenetére
Mutant: Year Zero-t úgysem tudják alulmúlni.
-
daniiel09
tag
válasz
Zolibacsi88 #27205 üzenetére
Konzolstúdióról van, mert? Ez gond?
-
daniiel09
tag
válasz
Zolibacsi88 #27201 üzenetére
Igen olvastam az összefoglalóban, de az enyém XKJ-s, tehát első generációs lenne?
bocs ha tudatlan vagyok
-
válasz
Zolibacsi88 #27166 üzenetére
Voltam lappy jelmezbe.. Woodbear
Nem is lesz ez az én játékom. Úhy értem.tetszik meg minden de ez már nekem túlbonyolított. A jó pillanatban elnyomott támadások tetszenek de hogy félog kössem rájuk a láncot meg stb, na az nem az én világom.
A másik hogyaki azt mondja hogy mindug mindent tisztán lát hogy mitörténik az hazudik.
3 repülő ellenfél volt de ilyen emberszabásu, nem szok a kis mütyürök. Szóval ezek lőttek pörögtek 3an 3irányból én meg semmit nem láttam hogyegyáltalán hol a karakterem.
Ez a része nekem már nagyon japán.
Egyébként 5.file következik és eddig a swordot húztam és hacsak nem kényszerít rá a játék hogy használjam akkor az arrow-t hagyom is.
Ja egyébként lehet az is baj hogy ütök amikor csak lehet. Csak akkor lövök ha repül az ellenfél de azt leszamítva eddig mindent közelharcban győztem le. -
válasz
Zolibacsi88 #27153 üzenetére
Berakom ÖF-ba is a linket, yo? thx
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27153 üzenetére
Feliratkoztam múltkor a csatornádra👌😊
-
válasz
Zolibacsi88 #27068 üzenetére
várjuk! Időt én sem tudok adni, de ha van valakinek felesleges, szívesen átveszem felárral
-
bb.bocs
őstag
válasz
Zolibacsi88 #27032 üzenetére
lehet ilyet venni is, ragasztgatni meg minek
-
Faterkam
addikt
válasz
Zolibacsi88 #27032 üzenetére
Huhh, anyagot ragasztani, ezt lássa meg egy varrónő!
-
hszilard666
veterán
válasz
Zolibacsi88 #27022 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a switches port. Elég komplexnek tűnik az engine az eddigi gameplay alapján. Én PC re rendeltem elő, de switchre is megveszem ha kijött!
-
Quinine911
aktív tag
válasz
nagyon adja!
-
30z.Samu
titán
válasz
Menőn néz ki!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26959 üzenetére
"..és ha megtelik, OH ha megtelik"
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #26950 üzenetére
Menő játék a Bayonetta
Írta a Platinum, hogy 2020 jó év lesz. Remélem ez azt jelenti, hogy megkapjuk a 3. részt.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26950 üzenetére
Pont ezért örülök, mert valóban nem sokan foglalkoznak ezzel a masinával.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26948 üzenetére
Nah hát akkor irány tartalmat gyártani
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26945 üzenetére
A lényeg hogy megszoktad...
Most látom..YT csati? A tied? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26943 üzenetére
Hát a karaktert kell nézni, nem a képen lévő helyzetét. A karektert fordítod balra és nem a "kamerát" ugye
Sok sok TPS és FPS után tényleg fura, de nem olyan vészes szerencsére. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26940 üzenetére
Nah majd ránézek én arra.
Az irányítás annyira nem tünt vészesnek az alatt a negyed óra alatt amit eddig beletettem -
petymek
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #26776 üzenetére
A videóval kapcsolatban egy megjegyzés, az SD slotba egy kártyát bele kell helyezni, és ténylegesen ellenőrízni működőképességét. Az, hogy a menüben rendben levőnek tűnik, kevés. Gyakorlatilag csak réz huzalból áll ez a pici áramköri lap, a vezérlő chip nem azon helyezkedik el. Ha már úgy is megbontottad, ellenőrzéshez ajánlom ezt használni. A csatlakozó visszarakása könnyen szopatóssá tud válni, különösen gyakorlat nélkül, a videón nagyon könnyűnek tűnik. A szivacs eltávolítása után, azt ugyanúgy visszarakni gyakorlitag nem lehet (leszedésnél pl. könnyen szakad). Egyébként a Tegráig bontanám, és onnan pasztáznám.
Szemtelenül fiatal vagyA te írásodra, de elsősorban nem neked szánt válaszban térek ki, a paszta típusa is itt válik lényegessé, mert ha valaki elektromosan vezető típust választ, és az vagy a bő mennyisége, vagy felmelegedés következtében felhígulva a Nyákra kerül, rövidzárlatot csinálhat.
Míg egy elektromosan szigetelő paszta esetén max. szennyezett lesz, ami semmilyen hibát nem okoz. Amellett, hogy konkrétan a switch esetén, a bolhafinggal elérhető mértékű "javulást" eredményez az első paszta használata. De normál felhasználás mellett,Bárminemű switch szereléshez általában, amennyiben a gyári állapot megtartása, visszaállítása fontos, vagy akár transzparens burkolat kerül rá, esztétikai okok miatt, akkor ne csupasz kézzel csináljuk.
A hőterelő lemez olyan anyagból készült, amiről kéz érintése után, az újlenyomatot többet tökéletesen eltávolítani nem lehet. amennyiben lenyomatos lesz, és azt eltüntetni próbáljuk, úgy annak a nyoma fog meglátszani. Homogén soha többet nem lesz.A végére, de a legfontosabb az elektrosztatikus feltöltődés elkerülésére nagyon odafigyelni. Műszálas pulcsi és társai messze kerülendőek.
Ilyenkor a NYÁK (PCB) egyetlen rossz érintésével, könnyen továbbítható olyan "áramütés" a készülék felé, ami az addig életet jelentő füst távozását segíti elő
A leírtakat sokadik switch megbontása alapján írtam. -
adalbert1
veterán
válasz
Zolibacsi88 #26801 üzenetére
Szerintem itt az lehet az érdekes, hogy hány olyan switch tulaj van, aki nem játszott ezekkel más platformon, illetve ha játszott, akkor hány hajlandó kifizetni újra a teljes árat egy játékért, csak hogy portable is játszhasson vele.
Ha belegondolok, akkor én is szívesen végigjátszanám újra a Bioshock 1-2-t Switch-en (az Infinite még végigjátszásra vár, de akkor már azt is), de ha 16k-t ki kellene adni érte, akkor lehet, hogy még átgondolnám ezt a témát (ennek ellenére az Aladdin és a Lion King-ért kiadtam 11k körül, vagy a Contra Collection-ért is 16 fontot, vagy a Mega Drive Collection-ért is valami 9k Ft körül, szóval azért vannak olyan vásárlásaim, amit nehezen tudok megindokolni észérvekkel).
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Zolibacsi88 #26794 üzenetére
Annak a játéknak pont nem áll jól a zsebméret.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #26794 üzenetére
Rosszmájú megjegyzés: Majd itt kétszer annyiért, amennyiért a nagykonzolokra elérhető
-
Moby
veterán
válasz
Zolibacsi88 #26783 üzenetére
Fogalmam sincs. Nem szedtem még szét switchet, a sajátom lesz az első. Viszont a ps4-em is erősen hűtésmodolt, az is, meg a notebookom is conductonauttal kezelt, szal nem szarok be az ilyenektől. A switch nem fog kapni, csak valami szolidabb pasztát, ide semmi nem indokolja.
/De ránézésre snitzerrel lekapom pikk-pakk.
-
Moby
veterán
válasz
Namost ha én cserélnék pasztát (fogok hamarosan), akkor azt az IHS-ként funkcionáló réz alátétlemezt is leszedném, mert a mag és aközött ugyanaz a kiszáradt trutymó lehet, szal az, hogy az IHS felett van csak kicserélve a paszta, az olyan tessék-lássék megoldásnak tűnik így.
-
Aki21
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #26778 üzenetére
Ment a sub yutube-on. Kiváncsian várom a videót. Csak azért érdekelne mert gondoltam rá, hogy az egész switchet joyconostúl full fehérbe öltöztessem az xyab gombok pedig a jókis sárga kék piros zöld színűek legyenek .
-
Aki21
aktív tag
válasz
Szerintem korrekt videó lett. Szájbarágosan és érthetően elmondtál, megmutattál mindent. Szerintem én is rálesek majd a switchemre mert az enyém már 2éves elmúlt tutira nem árt egy ujrapasztázás neki. Tetszett a videó. Esetleg ha csináltál már olyat szívesen megnézném azt is ahogy a joyconok és maga a switch házázt is kicseréled. Köszi ezt a precíz videót. 😉
-
petymek
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #26741 üzenetére
Ez valószínűleg tervezett avulás része. Nem kell mindennek az örökkévalóságig tartani
-
maximilian4
addikt
válasz
Zolibacsi88 #26728 üzenetére
Már az első nap ilyen volt. A gépek 99%-ban gyárilag rossz minőségű pasztát raknak bele. Teljesen mindegy, hogy egy switchről vagy egy laptopról van szó. Ha mondjuk átmész a gaming notebook topikba és rákeresel a gyári paszta kifejezésre, akkor láthatod, hogy ugyanúgy a 800 ezres laptopban beszáradt szar paszta van, mint a belépő 300 ezresben. Sajnos ezen is spórolnak a gyártók. Ha mondjuk egy alienware vagy razer ezt csinálja, miért pont ne a nintendo. Egyébként bizonyos időközönként illik újrapasztázni, mert egy idő után a jó minőségű drága paszta is be fog ám száradni.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #26723 üzenetére
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #26723 üzenetére
Na azt megsasolom majd
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #26535 üzenetére
jaja, azt én is hallottam hogy nagyon feelinges, egy csomó filmből vannak összevágva a pályák, meg a szokásos zenék
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #26533 üzenetére
thx. A Bud Spenceresről tudsz bármit? Csak annyit hallottam róla hogy elég rövid sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest