- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
penge111 #61586 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett, igaz nem Switchen toltam végig. 39 óra alatt lett meg a 100%, nem unatkoztam egy percet se. A kihívások teljesíthetők, érzed, hogy minden próbával egyre tovább jutsz. (Mondjuk a külön szobában elérhető challengeket ne próbáld ki, hacsak nincsenek kötélből az idegeid, azok nagyon durvák
.)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #61586 üzenetére
És bukta lett, szét is kergette az Ubi a fejlesztőket.
Lehet szidni a stúdiókat, de az van, hogy a tisztelt játékos közösség nagy része leginkább codra, fifára és fortnite skinekre költ. Nagyon ritka az olyan kivétel, mint a BG3 vagy most az Expedition 33, amikor a minőség találkozik a játékosok pénztárcájával.
-
válasz
penge111 #61416 üzenetére
Fire Emblem, Yoshi, Kirby, Xeno3 meg nekem is hatra van, csak ido kene meg penz
Most a haz tema miatt egy darabig hatterbe vannak szoritva a vasarlasok es backlogbol elek.
A SteamWorld Quest-et nyomta itt valaki? Az elejen nehezen fogadtam be, a Dig es a Heist jobban tetszett, de most egy olyan 5 ora utan mar egeszen tetszik ez is.
-
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #61346 üzenetére
Megkérdezhetem hogy számodra mi volt jobb a Pikmin 3-ban?! Tényleg kíváncsi vagyok mert be fogom most szerezni még mellé a harmadik részt. Már találtam is egy eladó példányt aprón viszont ezt biztos nem fogom megvenni mert 16k-t kér érte az eladó!
Hozzáteszem 14-ért vettem a Pikmin 4-et szintén innen az apróról!
-
ldave
félisten
válasz
penge111 #61267 üzenetére
Napokban elkezdtem a Diofiledet, (mondjuk lehet hiba volt, nem gondoltam hogy a Clair Obscur ilyen jó pontokat kap, de most már várnia kell), Chapter 1-et befejeztem, szóval már van kis rálátásom.
A sztori a szokásos japán taktikai rpg-féle középkori dolog, királyságok, nemesi házak, stb, sok eredetiség nincs benne. Van egy fejleszthető bázisunk, ahonnan egy nagy térképen kiválasztjuk a küldetést, aztán hajrá.
A harc real-time, de megállítható a térkép megnyitásával, egység kijelölésével. A pályák viszonylag rövidek, általában van is bónusz objective, hogy 4-6 perc alatt fejezd be az adott küldetést. Négy egységből állhat a csapatunk, egy egység az két fő, bármilyen párosításban, erősíteni vagy kiegészíteni tudják egymást így a karakterek. A képességeken cooldown van, mint minden srpg-ben, a helyezkedés a lényeg, ha valakit hátba tudsz támadni, az extra sebzés, stb.
Így ennyi alapján azt mondanám, hogy a 7 pontos tesztek reálisak. Tetszik, hogy a pályák rövidek, pörgősek, lehet haladni. Switchen tech oldalról elmegy, kb mint a Romancing Saga 2 volt, a Nintendo azért többet kihozott az Unreal motorból ezen a konzolon (pl. Pikmin 4). Itt is van demó (remélem a Sqaure megtartja ezt a jó szokását), ki lehet próbálni, nem zsákbamacska. -
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #61299 üzenetére
Ez a démon nekem egy f@szfejnek tűnik!
Kár hogy nem szeretem a jrpg-ket mert nagyot bővűlhetne a játékrepertoárom switchen. A beszámolóid meg amilyen átéléssel írod őket simán meghozzák az ember kedvét csak hát én az ilyen stílusú jatékokhoz láma vagyok! (Próbáltam már!
)
-
a2d2
addikt
válasz
penge111 #61105 üzenetére
Azt gondoltam az avatárodból
Sajnálom, pedig ez is nagyon jó értékeléseket kapott.
Steamen pl első rész 4,5 csillag 3500 értékelésből, második rész ugyanúgy 4,5 csillag 7700-ból.
Ahogy nézem itt a videót a csata kicsit akció orientáltabb lett sajnos: [link]
Na, majd megálmodom még, az a baj hogy tegnap beraktam az új 256-os kártyát a gépbe és be is húztam a kívánságlistára vagy 5-6 játékot. Baj lesz ebből -
a2d2
addikt
válasz
penge111 #55243 üzenetére
Jól hangzik. Nekem az nagyon tetszett a Roguebook-ban hogy elég jó kis kombókat lehetett összehozni. Volt hogy 10+ lapot kipörgettem egy körben. Ez a 3-4 lap tényleg elég erős korlátnak tűnik.
Megyek majd még egy kört a Roguebook-al mert most megnyílt egy New Run + mód, gondolom most kapom meg az utolsó karaktert (teknős), de így hogy tudom hogy csak 3 szintes már nem elvesz majd kicsit a varázsából sajnos. (hacsak nem lesz valami bónusz pálya ebben a módban). -
ldave
félisten
válasz
penge111 #60804 üzenetére
A demót próbáltam, az alapján érdekesnek gondoltam, eladta nekem a teljes játékot (a Fantasiannal együtt).
Alap látvány és pályadizájn terén abszolút PS2 korszakot idéz, annyi hogy a textúrák részletesebbek, kicsit több a tereptárgy, de semmi olyan nincs benne, ami megvalósíthatatlan lett volna mondjuk 2005-ben.
Játékmenetben viszont meglepően modernnek hat még most is, egy birodalmat kell benne generációkon keresztül építeni, megvédeni, területeket hozzácsatolni, mindezt elég szabadon, szinte mindig van 2-3 lehetséges küldetés, amerre mehetünk, nem egy klasszikus lilearás jrpg ilyen szempontból.
3-4 küldetésenként van egy time skip, amikor is kiírja a játék, hogy eltelt 100+ év, ilyenkor választanunk kell egy új uralkodót és egy teljesen új csapatot mellé, befejeződnek a hosszabb fejlesztések, stb, de ez nem teljes nullázást jelent, mert a korábban megnyitott képességek, varázslatok megmaradnak, azonnal tanulhatóak lesznek.
A nehézség szokásos jrpg, minden boss egy elég nagy ugrás a korábbi ellenfelekhez képest, a csapattagok Fire Emblem módon végleg meg is hallhatnak, az uralkodó is, viszont game over nincs, ilyenkor ismét újat kell választani, viszont mivel ilyenkor telik az idő, simán lehet küldetést elbukni, egy ilyenbe bele is futottam, fel kellett volna szabadítani egy várat, de rosszul jött ki a lépés és lehalt a csapatom, mire az újakkal visszamentem, már késő volt, teljesen máshogy folytatódott a küldetés, mint eredetileg lett volna.
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #60629 üzenetére
Ha csak a számokat nézzük, akkor még azok is Mario Kartoznak, akik meg sem születtek! Sajnos a Xenoblade nem egy tömegjáték, pedig igencsak megérdemelné! Szerencsére pénzügyileg nem áll rosszul egyik rész sem, így számíthatunk hogy lesz még a jövőben is. Az X pedig ismét egy WiiU port, ami nem biztos hogy a Switch 2 "erejét" jól be tudta volna mutatni.
-
TrishtanAG
senior tag
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #60569 üzenetére
Nekem is hasonlóan nagy kedvencem a 3 rész, ehhez még nem volt szerencsém, de annyit tudok róla, hogy teljesen más világban játszódik és nem kapcsolódik a "trilógiához". Van akinek ez a kedvence, van aki úgy nyilatkozott hogy ez a leggyengébb. Nem gondolnám, hogy rossz lesz tekintettel a többi részre, de talán az egyetlen dolog, ami biztos zavarni fog, hogy kuka a főhős, mivel saját karaktert kell csinálni, nem készen kapjuk. Én már bejelentéskor előrendeltem!
-
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #60512 üzenetére
Pedig a Bayonetta 3 helyenként nagyon csúnya. Elképesztően low poly. Ezeknek a pályáknak az egész összetétele kezdve a felbontástól a bevilágításig nincs ps3-as szint sem. Vagy annak bizonyos átlaga, de semmiképp nem 2020-as szint.
Ennyit tesz, hogy beáldozták a minőséget a 60fps-re. Az Astral Chain szebb/összetettebb.
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #60512 üzenetére
Kicsit fényezem az Arceust: ránézésre sosem értettem miért jók a Pokemon játékok, semmi értelmét nem láttam. Aztán csak bele kezdtem az Arceus-ba és úgy beszippantott, hogy sokszor alig bírtam letenni. A megjelenés kritikán aluli, de ha ezen túl tudja magát tenni valaki, akkor nagyon szórakoztató játék! Nem lett a kedvencem, de egyébként mindenképp megér egy próbát. Közben meglett a Scarlet is, hát az még inkább pocsék technikailag, de hátha a Switch 2-n jobb lesz, azt már megvárom vele.
-
Okologicky
kezdő
válasz
penge111 #60503 üzenetére
Én elkövettem azt a hibát,hogy a 3 után rögtön nekiálltam a 2 HDnek. Ha valaki egyikkel sem játszott szerintem a 2HDval kezdje. Ezen nekem elcseszett az életkijelzése a szellemeknek,egyszerűbbek a megoldások,könnyebbek a bossok. Kivéve nekem a három ribanc nővért. A 3 nehezebb,szebb,kreatívabb. SZERINTEM
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
penge111 #60314 üzenetére
Én annó 2017-ben a Horizon 1 intrójától tettem le a hajam. Konkrétan semmi különösen látványos nem történik benne, mégis tanítani kéne, ahogy pár percben milyen világépítés van benne, és ahogy előrevetíti, mekkora kalandban lesz részünk egy ismeretlen világban.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #60277 üzenetére
Az a Totk-ban nem Kiltonnál van, hanem egy kimondottan betyáros helyen. Egy aréna a sok közül a föld alatt, és nem könnyű megszerezni , talán a legnehezebb része a játéknak. Az Elden Ring dlc egy-egy küzdelme jutott róla eszembe . . .
Kilton utolsó kívánsága az, hogy szedd össze az összes bubbul gemet a játékban (105db) és akkor fog adni valamit, de nem lövöm le a poént. -
Rage47
veterán
válasz
penge111 #60147 üzenetére
sztem is nehezebb az elso resz a shrine-okat tekintve.
a totk-ban en sem yt-oztam, sőt volt olyan shrine, amihez tök mas megoldást találtam. rengeteget szenvedtem, de megoldottam valahogyutana neztem videot, hogyan kellett volna, merr gyanús volt, hogy nem ilyen nehez ez 😆
-
Norb79
őstag
válasz
penge111 #59815 üzenetére
A day1 V1nek volt hangja az első karantén alatt, 2020 tavaszán, ha kicsit nekifeküdtem egy 3-4 órás etapnak, amikor már a gyerekek bealudtak. Semmi extra, de handheld lehetett hallani már.
A közel felezett csíkszélességű OLED verzió esetén a mai napig nem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán van e benne venti, mert se hangja nincs sose, a levegőt nem érzem, hogy tolná kifele belőle. Pedig kínozva van rendesen handheldben. -
Norb79
őstag
válasz
penge111 #59458 üzenetére
A képjavító eljárás ugyanúgy benne van az újabb led tv-kben is, és az kvázi egy sima plusz élsimítást tud, minél újabb a tv annál profibbat.
A led-oled különbség a tv esetén is ugyanaz, mint a switchnél, de az nem a képjavító eljárás miatt van, hanem az oled-led technológiai különbség miatt.Szóval antik tv-hez képest már egy újabb alsó polcos qleden is simább a kép.
-
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #59329 üzenetére
Nálam is a hosszabb komplexebb játékok vannak terítéken ilyenkor. Mondjuk én a Totknak is úgy álltam neki, hogy egyszerre kezdtem az Elden Ring Shadow of the Erdtree-vel, de közben még jött Astral Chain is, mellettük pedig "szórakozásként" még a Contra Operation Galuga is lefutott, csak hogy ne unatkozzak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #59329 üzenetére
Ennyire jó? Az első részbe pár órát beletettem Switch-en (máson nem is lehet
), de valahogy nem kapott el és nem is tudtam, mit kéne tennem. Állítólag a szereplőket váltogatva lehet előrébb jutni....valahogy nem jött be ez a narratíva. De azért megvettem ps5re fóliásan a második részt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #59200 üzenetére
Nem okoz meglepetést, azt szállítja a játék, amit várni lehet tőle, igaz ezt csak pár óra után mondom 🙂 Olyan, mint anno a DS-re kiadott részek, azokat is imádtam, nem is értem, miért nem tolták ki azokat is Switchre!
Üdítő egy ennyire szép, ám játékmenetében klasszikus (értsd: egyszerű és nehéz) jrpg-vel játszani! Engem kb minden percében elvarázsol, de azt tudni kell, hogy a későbbi részekkel ellentétben, itt a sztori szögegyszerű, karakterek személyiséggel pedig nincsenek.
A lelke mélyén ez egy 88-as játék, és persze bőven vannak benne modern megoldások, aki csak a XI-el játszott, az tájékozódjon vásárlás előtt, mert más kávéház
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #58819 üzenetére
Pár éve játszottam végig mobilon, hasonlóan vélekedek róla, mint te. Teljesen okés cím, a Manás bájjal, élvezetes harcrendszerrel.
Bírom, hogy a Square mobilra is kihoz pár címet, viszont nagyon érdekesen válogatnak (ott az összes SaGa játék pl, amikkel szerintem 2 ember játszhat a világon, azok annyira nagyon...nagyon...nehezen emészthetőek). Meg amikor a Last Remnant kijött, azt sem értettem. Mármint teljesen korrekt mobilos port lett, csak éppen finoman szólva ps3on sem volt népszerű, okkal. Ehhez képest a FFX vagy XII meg sehol...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
penge111 #58606 üzenetére
Én csak a második részét játszottam, azt szerettem. Kellemes körökre osztott harcrendszere van, amit a kártyák jelképeznek. Sztori szempontjából meg szokásos minőségi Monolith játék, szép pre-renderelt hátterekkel.
Ellenben a remasterből kiszedték az angol szinkront, ami sokaknak mondjuk mindegy, mert úgy is csak japán hangot hallgatva nyomkodnak JRPG-ket, de a stúdió játékai mindig minőségi angol beszéddel rendelkeznek, emiatt fájlaltam itt a hiányát.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #58600 üzenetére
A 3H legjobb része a DLC, az egy feszes 10 órás kampány volt, a karakterek is érdekesek.
A Triangle Strategyben nagyon kevés a harc
Nem értem, miért kellett egy új világot kitalálni, ez engem nagyon fáraszt, pedig full FFT vibe lengi körül.
A Jeanne Darcot adom, szerencsére meg lehet venni ps-re, nincs agyonbonyolítva, semmi sallang csak egy remek kaland! Mondjuk egy remaster elférne rajta.
Az FFT univerzum legnagyobb erénye a világ és a történetek. Ügyesen elkezdték építeni (Ivalice Alliance, FF12), és nagy reményeim voltak, de sajnos ez is bedőlt. A mai napig ránézek youtubeon a tactics war of the lions áfvezetőire. Pspn 100 + órám volt benne, az a sztori, karakterek annyira de annyira szuperek és meghatóak! Meg azok az átvezetők! Komolyan, ha egy remaket kérhetnék, ez lenne az! De úgysem lesz, mert a kutya nem vesz már ilyen játékokat
A DS-es második rész is hozzám nőtt, pedig mennyire érdekesen kezdődött
Van egy csomó ds játék, amit szívesen látnék újra
-
válasz
penge111 #58450 üzenetére
Nem kell sokat építeni ha nem akarsz, meg lehet oldani máshogy is sok mindent. Videok alapjan amugy en sem voltam oda erte, aztan jatek kozben azon kaptam magam hogy ott alltam egy problema előtt es adta magat hogy"ha tudnek epiteni egy ilyesmi cuccot milyen egyszerű lenne", aztan mar buildeltem is a cuccot
Jopofa dolog hidd el, nem tolja túl a játék.
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #58381 üzenetére
Valahogy az Origami King nekem is egy hajszálnyival a TTYD előtt van, talán leginkább a zenéje miatt, mert az nagyon betalált nálam (főleg a Sniff City). De a harcrendszerrel nekem sem volt semmi bajom bár a végére fárasztó, hogy mindig végig kell nézni ahogy a színpad feláll, bejön a közönség és bejönnek a Marióék és az ellenség. A győzelem után meg a pénzeső és a többi, persze ez mindkét részre igaz. A TTYD-ban viszont a karakterek sokkal jobban kidolgozottak és szerethetőek, és a történet is érdekesebb. Viszont van benne 3 olyan rész, ami fölöslegesen időhúzó és nem tudod kikerülni, max. a 3-ból 2-őt végigjátszásból fel tudod pörgetni és akkor nem kell agyalni rajta.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #58381 üzenetére
Kíváncsi leszek én is. Elég sok review-et elolvastam és alapvetően a TYD-t tartják jobbnak, szebbnek, ami első hallásra fura, hiszen ez csak egy gc-s remaster, szemben az Origami Kinggel, ami alapból Switch-re készült.
Mondjuk semmin nem lepődök meg az után, hogy a Pikmin 4 kb szögre úgy néz ki, mint a WiiU P3 Switchen.
-
Norb79
őstag
válasz
penge111 #58359 üzenetére
Én iOS-en játszottam végig 2017ben.
Egy bugba se futottam bele.
A többivel egyetértek, talán annyival egészíteném ki, hogy bár a játék nevében szerepel a Might&magic, de ennek ellenére semmi kapcsolódást ne várjon senki. Egy-egy wall of textben, ahol kell egy név, ott olyan név van, aki részese a might&magic univerzumnak, de ennyi.
Mintha a candy crash sagában vhova beírnák az egyik pálya elejére, hogy Endor, a kiszabadítandó gumimacikra meg azt mondanánk, hogy ewokok és akkor máris nem candy crash lenne, hanem star wars crash.De ez mit se von le a dologból, a játék jó a maga stílusában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest