Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Van 4 Xenoblade játék, ebből 3 elérhető Switchre. Talán az X-et majd Switch 2-re kiadják remaster módon. Nem lehet azt mondani, hogy elhanyagolt sorozat lenne, és bár én nem játszottam még, de ha jól tudom a 3. rész dlc-je nagyjából le is kerekíti az egészet.
Én annak is örülnék, ha a Monolith valami újba kezdeni majd az új Nintendo gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish