Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Teljesen új Nintendo játékoknak én is tudnék örülni a régiek mellett.
Illetve pl. egy F-Zero is igazán jöhetne, meg egy igazi Metroid.
Technikai oldalról a legnagyobb probléma az ökoszisztéma maximális töredezettsége.
Ilyen téren az Xbox Live-tól vagy a PSN-től vehetnének példát.A Fő probléma amúgy nem is az, hogy a Mario ilyen fajsúlyos a cégen belül, hanem hogy az üzleti modell / szemlélet nem változott semmit az elmúlt 15-20 évben.
A Steam/Xbox/PSN ellen nincs semmijük.
A mobil áruházakkal szemben az eShop inkább elrettentő példa. - Ez amúgy külön érdekes, mert a Nintendo az Apple-t tekinti fő riválisnak, de kb. semmi érdemi fejlesztést nem tesznek annak érdekében, hogy tényleges versengés alakulhasson ki.Szóval csinálnak 1, konzolt, rá 1-2 játékot, 1-2 remake-et, aztán annyi, részükről letudva a dolog.

A PC fejlesztéssel amúgy nem állok rosszul, mivel 2 éve raktam össze a gépet, és igazából csak a VGA az, ami már nagyon csereérett lett. (mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a VGA kb. a kezdetektől fogva kevésnek bizonyult, de jobbra egyszerűen nem volt keret akkor, meg azóta sem változott nagyon a helyzet.
)
Az viszont utólag nagyon jó ötletnek bizonyult, hogy 8 GB RAM-ot vettem, hogy később se legyen kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest