Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Üdv. Micro sd 32 gigásig mehet new 3ds xl-be ugye? Meg csavarozni kell a hátlapját és ennyi? Ha előretelepített játék volt rajta (Zelda bundle) akkor azt hogy tudom az uj kártyára leszedni? MErt az nem a profilomhoz tartozik hanem a géphez. Vagy csak cserélgessem a kártyát benne ha pl azzal akarok majd játszani? 1 másik témában is érdeklődnék viszont az itt tiltott
Nekem minden játékom eredeti főleg a multi miatt is. Viszont nem sok játék van multiba 3ds re igy érdeklene más megoldás rá. Ha valaki aki járatos ebben és 1 pü ben tudna infót adni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem minden játékom eredeti főleg a multi miatt is. Viszont nem sok játék van multiba 3ds re igy érdeklene más megoldás rá. Ha valaki aki járatos ebben és 1 pü ben tudna infót adni megköszönném.
Dr.F.E.R.I.