Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert a GBA játékokat natívan futtatja, azaz van egy GBA a DSben, míg az emulátor egy köztes szoftverréteg, ami emulálja a gépet, amin elvileg futtatod a játékot, és annak nagyon rossz a hatékonysága.
-
Hát, a jelenlegi játékkínálatot nézve nem mondanám, hogy anyagi oldalról megéri a felárat az új gép, ahogy néztem a használt XL gépek 35 ezer Ft körül vannak aprón, az újból a kisebb kiadás ennek duplája lesz árban. A jövőre nézve persze jobb az új gép, de idén eddig egyetlen játékról tudom, ami megköveteli azt, minden más játék gond nélkül megy a mostani gépeken.
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Megéri még "sima" 3DS XL-t venni? Kaptam egy jó ajánlatot, és nem tudom érdemes-e várni az új kiadásra..

-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
wiire is van n64 emu és az se valami jó. viszont snes játékok olyan 75%-a szépen fut, link to the past is vagy donkey kong - mk2 csak hang nélkül stb. zelda nekem hibátlan volt ameddig játszottam vele, egy két glitch volt, de semmi vész
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pc-n érdemes ilyenekkel próbálkozni.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem tudom, de nekem régen ds-en nem ment 100%-osan.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, még az Snes is megerőltető neki. Nes az megy rajta szépen emulatorral.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos a gép adottságai miatt nincs normálisan működő.
-
Sirandrish
legenda
tud valaki működő N64 emulátort DS-re?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ennyi pénzért nem lesz értük nagy tülekedés.
-
ImpersonatoR
addikt
KV-be 65.
[link]
Ha 30 ért el lehet adni a régit akkor egész baráti.
Persze majd ha hirtelen rászabadul 50 db 3ds xl az apróra úgy más
-
anddrew
tag
Már 576-ban is kapható a new 3ds, 60k.... [link]
-
RangerFox
veterán
Nahh, a végére jutottam a Pokémon Omega Ruby-nak. 27 órába telt, Groudont kétszer is próbáltam elkapni, sikertelenül... Remélem lesz rá még alkalmam. Majd egyszer nekigyűrkőzöm, és elkapom az összes (na jó, lehet hogy csak a legtöbb) Pokémont, most viszont egy kicsit pihentetem a dolgot. Most a Zelda LBW-vel szöszmötölök, de újfent elakadtam....
Spoiler! Amikor átkerültem a másik világba (talán Loroulba, vagy nem tudom hová) akkor mit kéne pontosan csinálnom? Be van jelölve egy csomó hely a térképen, de egyiket sem tudom megközelíteni. Kerestem néhány átjárót a normál világba, de így nem tudok továbbjutni, nem tudom mi lenne a feladat... Spoiler vége
Most Dr. F.E.R.I. nagy dilemmába állított, raktáron van a Fire Emblem, de most le van akciózva a Resident Evil Revelations + Circle Pad Pro 10k-ért... Egyszerre mind a kettőt nem tudom beszerezni... Hajjaj, nehéz döntés lesz, már látom...
-
slick-adam
aktív tag
Majora's Mask 3D ismertetö video:
Kit-Kat -
slick-adam
aktív tag
közben felkerültek a New 3DS-ek az Amazon kinalataba is:
- sima New 3DS - 180 euro
- New 3DS XL - 200 euro
- New 3DS XL Gold Majora's Mask Edition - 230 euro -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Érdekelni érdekelne, de ezen a héten is vizsgáztam, aztán két hét múlva megint... Addig meg tanulni kell (kéne) meg amúgy is pénz szűkében vagyok, szóval szerintem ez kimarad... De sose lehet tudni.

-
zuzu000
őstag
A 2 mennyire különbözik a ds-es new super mario-tól?
-
boost
veterán
válasz
anddrew
üzenetére
Ausztria. Biztos dolgozik kinn ismeros, aki felár nélkül tud neked venni eshop feltoltokártyát benzinkúton.
De hitelkártyával is tudsz fizetni.Angol drága, magyar eshop meg nincs, azt azért nem szabad.
zuzu000:
"Amúgy igen, szerintem se a legjobb, meg azt sem tudom, hogy az eshopos játékok accounthoz kötődnek, vagy géphez? "
IS IS -
anddrew
tag
Melyik országba érdemes bejelentkezni? Eddig még nem volt fiókom.
-
zuzu000
őstag
Nem akar működni, egyáltalán nem akar beengedni az eshopba a régióváltás miatt. Hogy lehet törölni ehhez a 3ds-hez tartozó accountot, és újat csinálni?
Amúgy igen, szerintem se a legjobb, meg azt sem tudom, hogy az eshopos játékok accounthoz kötődnek, vagy géphez? Meg ez a club nintendo, nintendo id kavarás, először tökre eltévesztette, hogy mi-mi és, hogy miért nem enged club nintendo accot csinálni

-
-
-
zuzu000
őstag
Srácok, nagyon vacilálok. Sikeresen szereztem egy 3DS XL-t, de nem tudom, milyen játékot vegyek rá Majora's Mask megjelenéséig.
Bravely Default, valamelyik új pokemon, vagy zelda link between worlds? (a zelda már megvolt, de nem játszottam ki, mert el kellett adom, szóval előbb-utóbb az biztos vétel lesz
)
A kettő 3DS-es Mario közül melyik a jobb szerintetek? -
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
hát... érdekelni érdekelne, csak megfizetni nem tudom.

-
bagszi_lucas
tag
Esetleg érdekel valakit egy Ambassadoros New3DS? Jövőhéten/után jönne egy magyarhonba, aminek még nincs gazdája
-
vt500mike
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
vt500mike
üzenetére
Első körben azt érdemes tisztázni, hogy megvan-e mindenük (tok, papírok), vagy csak a kártyák maguk? A fenti játékok közül csak két nagyobb név van, a MK7 és a Mario Bros DS, a többi másod-, harmadvonalbeli játék. 3DS játékok többet érnek, de 6-7ezernél többért csak a ritkább, keresettebb példányok mennek el, ezek viszont nem azok, mindegyikből tízmilliószám adtak el. A DS játékok (általában) nem sokat érnek, a Mariót én 4ezerért vettem múltkor, a Sims meg nem tudom ér-e párezernél többet. Mindkettőt 5ezer alatt hirdetném meg, aztán ha nagyon nem viszik, csökkentgeted az árat.
Szerk.: ja és a fórumban ne hirdess (nem nézik jó szemmel), használd te is az apróhirdetéseket, úgyis azt bogarássza mindenki
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox
üzenetére
Nézegettem az üzleteket és a KV-GS duónál megint látok Fire Emblem: Awakening-et, ha még érdekel. Esélyes, hogy én is berendelek egyet, legyen meg dobozosan is az utókornak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Gondoltam, hogy nem kell rá sokáig várni.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Aha, angol leírás, hogy miként:
How to set up the room:
1. Choose Online Multiplayer -> Select the monster you want to hunt. Choose "Createa Gathering Hall".
2. You can set up a 4-digit passcode if you want (if you don't, then random people will be able to join).
3. You will then be put into a room with a 14-digit code above the top-left player space (Gathering Hall ID). Post that code here with the info on what monster you're going to hunt and difficulty level (include the passcode in your post if you set one).
4. Wait for people to join in the "Lobby" before going to the continuing.
5. Choose your weapon and then then wait for the other players to show up as "ready" before starting the quest (pictured below).How to join a room by Gathering Hall IDs:
1. Choose Online Multiplayer -> Choose "Find a Gathering Hall"
2, Select "Yes" to searching a gathering hall ID and then enter the 14-digit code (and then the passcode if there is one) posted here. -
Hétvégén próbálunk valamikor egy MH4 multit?
-
PandaMonium
őstag
Őszintén szólva fontolgattam, hogy végignyomom az itthoni 3DS-es játékkészletből azokat amiket még nem fejeztem be aztán eladás és valami másra elrakom a pénzt de ez a 2015-ös játékfelhozatal... Tényleg eladom a gépet, csak épp azért mert New 3DS XL -re váltás lesz ebből.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Figyelem, újabb önreklám következik: Zelda II: The Adventure of Link játékbemutató
-
-
-
Angol árak most jöttek: 150 és 180 font a két gép.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A szappantartó, másík 4 faceplate és társai felárasak voltak az ambassador programban is.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A mezei gép ugyanez lesz, csak a special faceplate helyett egy sima fehér vagy fekete lesz benne.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hááát, amikor rendeltem az Ambassador gépet ez állt az ajánlatban:
New Nintendo 3DS (White) with a special faceplate, New Nintendo 3DS stylus, microSDHC 4 Go, 6 AR cards, quick start guide. (169,99 €)
Ez alapján a kis n3DS várható 55 ezer Ft körül, az nXL szerimtem drágább lesz.
-
renji00
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
kicsit sok 40et adnék érte ha már ac adapter sincs hozzá. -
renji00
aktív tag
Az új gépekhez milyen árra kell számítani? Nagyon szerettem volna mindig egy DSt de csak most jutottam el odáig hogy vennék is egyet. A kisebb verzió érdekelne nem az XL.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
máshol olcsóbb
new 3ds árakat viszont még sehol se látok 
-
-
From Super Smash Bros.™ for Nintendo 3DS to Pokémon™, Animal Crossing™ to Metroid™, the Nintendo 3DS family of handheld systems are home to fan-favorites you can’t find anyplace else.
!!!
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Bravely Second ezek szerint vagy csak az év végén, vagy jövőre várható.
A FF Explorers-ről se volt szó, ha már Square, bár az annyira nem is érdekel a várható sok lehúzós DLC miatt. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Megint meg fognak kopasztani ezek a gazemberek...

Ezek ráadásul pont olyan játékok nagyrészt, amibe több száz órát bele tudok pakolni zokszó nélkül. Idén nem tudom, lesz-e így Wii U, ezeknek sem fogok tuti a végére érni. És olyan, mint a Bravely Second, még nincs is köztük (sóhaj).
-
ayo
veterán
közben van egy ilyen infó a francia majoras mask ultimate bundle-ről
bárcsak itthon is lenn

-
Fire Emblem: örülök neki, hogy készül ez a játék és úgy vélem hogy jelenleg ez a stílus tényleg jobb helyen van a 3DS-en, mint a Wii U-n, gondolom emiatt szorult háttérbe a rég bejelentett SMT-s crossover.
Monster Hunter 4: kaptam demó kódot én is, mindenképp teszek vele egy próbát, főleg hogy ezzel meg tudom nézni miként működik a C-stick.
Xenoblade Chronicles 3D: Wii-n beletettem vagy 50-60 órát, de nem értem a végére sajna. Egyszer újrakezdtem, akkor talán 10-15 óráig jutottam. Szóval megveszem 3DS-re is

Code Name: S.T.E.A.M.: egyre jobban tetszik ez a játék, bár talán nem lesz olyan mély, mint a Fire Emblem, valamivel könnyedebb szórakozásnak tűnik számomra.
Majora’s Mask 3D: sokak nagyon különcnek tartják ezt a Zelda részt, nekem pedig teljesen kimaradt eddig, szóval végre be tudom pótolni ezt a világvége kalandot.
Többi dolog annyira nem pörget, az eShop-os cuccok közül a Gunman Clive második részét biztos beszerezem, az első nagyon tetszett. Pedig nem kedvelem a 3DS D-padjét.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tehát már az is kívánni fogja a New Nintendo 3DS gépet?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ezek szerint hardverigényesebb, mint az elődje volt. A MH3U egy iszonyatosan jól sikerült port, de mivel ugyanazok csinálták, így a negyedik rész sem lehet rosszabb - technikai értelemben.
-
ViharVadász
őstag
Már a Monster Hunter 4 Ultimate demónál is előjön az újraindulásos dolog, ha kilépünk a játékból.

-
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyelőre nem. Nem is tudtam, hogy ott már nincs sima 3DS csak XL és 2DS.
-
Feverke
tag
Esetleg ha valaki meg mindig lemaradt volna

A076MNFB1V1YR0UA
A076NYEH0L5L9U0M
A076YPDN1MQ34JL6MH4 Demo Codes
-
Na, egy jóslatom félig-meddig bejött, amcsik úgy látszik csak nXL-et kaptnak, az alap n3DS nem kerül ott forgalomba.
-
anddrew
tag
Ez a Puzzle And Dragons nagyon bejövős! Am ennyi volt a nintendo direct vagy még folytatódik?
-
ayo
veterán
aha, kapom is, de a promókat soha :S
amúgy egy nagyon jó komment: How in the world did they fuck this up? Why is that 3DS NOT purple? Purple is Majora’s Mask’s signature color. Why must North America get hammered with this "Zelda is always gold" nonsense?
lilának én is jobban örültem volna

Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest