Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SmallWill
üzenetére
Nincsen hatalmas gyűjteményem, de viszonylag hamar szedtem össze ezeket, viszont egy ideje nem is bővült sajnos.
Csak pár éve ugrottam be a 3DS témába, pár éve még itt a topiklakóknál érdeklődtem eladó gépről, mert akkoriban sem volt semmi a használtpiacon.
Aztán kitujda miért, hirtelen elkezdtek megjelenni aprón / egyéb helyeken a gépek, játékok, onnantól kezdtem rá lecsapni rájuk.Volt még pár játék, ami megfordult nálam, de eladtam azokat, viszont utólag bánom is, pl. RE Mercenaries vagy Fire Emblem Awakening, illetve volt még egy eredeti fekete 3DS, viszont nem volt hozzá meg a doboza, ezért túladtam rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.F.E.R.I.