Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
-
Dißnäëß
nagyúr
Azt látom, hogy a Nintendo Switch egy képernyőt is tartalmazó modell, persze lehet otthon a nagy tv-n is használni. Van olyan egyéb gépe, ami klasszik konzol, szobába ? Az extra kis képernyőért nem fizetnék, nem kell a mobilitás, viszont ha kapok egy dobozt 2 kontrollerrel, ami klasszik konzol módra kikötődik HDMI-n a Sony tv-nkre és gyerünk, mókázzunk, na az kellene inkább. Akár combosabb modell is.
De a legfontosabb az említett coop játékmód, mi mindketten hiszünk abban, hogy ellentétben n+1 klasszissal, ne egymással küzdjünk, hanem egymással karöltve valami egyéb külső dolog ellen.
-
.LnB
titán
Pont ezen röhögtem itt magamba, hogy körbe bunny-znám, és azt se tudná mivan.
A Hell let loose még kiélezettebb játék mint a CS. Ott se lenne előny. Ahogy írtam, ilyen Virtua Cop szerű játékokban tök jópofa, de ennyi. Nagyon casual szint ez. És nem a precízióra van, hanem szórakoztatásra.Bad Pritt
Én úgy gondolom, jópofa lenne, de nem előny. Azért a Hell Let Loose játékmenete elég HC. -
opr
nagyúr
VR-on belul (plane a tudasahoz kepest) kifejezetten olcsonak szamit.
Persze cserebe eleg korlatozott is igy, hogy csak PS5-el megy, szoval mondhatjuk, hogy arban van. Szerintem amugy meg lesz oldva a PC tamogatas idovel. Akar hivatalos supportot se zarok ki, de csak akkor, amikor mar annyival olcsobban tudjak gyartani, hogy nem veszitenek, hanem nyernek rajta.ui.: Plane azert nem zarom ki kozep-hosszutavon a PC tamogatast, mert az szepen tudna menni azzal, hogy kiadjak PC-re is a PSVR jatekokat kis kesessel. Szvsz ugy tudnak leginkabb megoldani, hogy anyagilag megerje a dolog.
-
Moby
veterán
Nem erre gondoltam a kötöttségek alatt. A konzolon hamarabb kiderül ha valami szar, mert mindenkinél ugyanaz a rendszer ugyanazzal a szoftverrel működik, de ez pl. pont most a Dead Space kapcsán ingott meg, ahol az a "mondás", hogy a store változat lett kaka, az újságírói verzában nem volt benne a probléma. Ennek némileg ellentmond, hogy akkor mi tartott hetekig a kijavításában, de ezt megfejteni nem fogjuk
A lemez nem lemezzel meg láthatóan az a probléma, hogy az új vásárlók sajnos nem értik, hogy ha nincs lemezmeghajtó a gépben, akkor hiába veszi meg a lemezes játékot. Amit ki lehet röhögni persze, meg elbagateliázlni, de a probléma ettől még valós marad, és akkor nem beszéltünk arról, hogy ha érti is a különbséget műszaki9lag, vajon tud-e megalapozott döntést hozni csak ezt ismerve. Mert ettől még nem fogja ismerni a járulékos kötöttségeket, hogy pl. a digit játékot nem tudja eladni,s em odaadni a szomszédnak, mennyibe kerül, hol tudja megvenni, stb. Az, ami mindenkinek való, annak olyannak kellene lennie, hogy tényleg mindenkinek legyen való, és ne kelljen hozzá kreszvizsga. -
ρσгτσ
addikt
A Nintendo nem fog visszatáncolni. Egyébként már 1 éve volt a bejelentés. Szóval akit érintett már ki tudta magát tombolni a neten.
Szerk.:
Itt a link a részletekről.Holnap lesz 1 éve, hogy megosztottam a Switch topikban.
-
Wesder
titán
Az a baj, hogy a 18-asnál is csak addig volt jó míg a storyküldetéseket csinálta az ember. Amint az openworld feladatokkal kezdtem foglalkozni, az egész szétesett.
A Moralesben már a "nagy meglepetésnél" elment a kedvem az egésztől, de nem akartam elkezdeni addig a GoW-t amíg nem végzek a Moralessel.
Muszáj vagyok kukázni, mert gyülnek a játékok, az időből meg sajnos nem lesz több, csak kevesebb. -
Moby
veterán
Átvett dolgokat belőle, de abszolút nem klón (BotW-t vagy 3x nyomtam végig, Fenyx Rising meg platinán van, össsze tudom őket hasonlítani
)
/egyébként valóban nem ér fel hozzá, de ez majdnem minden játékra elmondható, és ettől még nem lesz rossz játék a FR
, meg ha ez lenne a mérce, akkor kb senki nem játszana semmivel
-
Wesder
titán
Simán.
Semmi értelmét nem látom a hangszórónak, a LED is csak feleslegesen eszi az akku-t.
Az AT jópofa, de megjelenés utáni hónapokban volt akinek eltört a rugó, én neg nem akarom hamar szervizelni, ha nem szükséges.
Haptic az olyan mint vártam, de megint csak úgy érzem hogy a folyamatos rezgés csak megeszi az akku-t.Nem tudom mennyit fog bírni, de mivel AA elemhez vagyok szokva, ami elmegy kb 40 órát, ahoz képest biztos csalódás lesz.
Szerk.
Vagy marad a 3m-es USBC kàbel.Astroban rohangáltam 10 percet munka elött, jó lesz.
-
Wesder
titán
Mindkettö kisebb Obsidian jàték.
A Grounded az egy openworld RPG amit lehet játszani egydül, vagy akár 4-en is.
A Pentiment meg a régi szöveges kalandjátékokat idézi.
Mindkettő remek jàték a maga nemében szerintem.Azért is fontosak ezek a játèkok, mert itt látszik hogy a Microsoft által igért szabadkéz nem volt kamu.
-
ρσгτσ
addikt
Ez egyébként kommunikáció kérdése, és ez a gyártó feladata. Azt meg kell érte(t)ni, hogy egy gyengébb gépen nem úgy fognak kinézni a dolgok, ahogy ezt mindenki elvárja...
Ráadásul tegyük hozzá, hogy nem mindenki gamer. Már One generáció végén is voltak olyan játékok, amik dadogtak, rondák voltak például egy One S -en is. Ehhez pedig azt tegyük hozzá, hogy az All-digital verzió 2019 -ben jött ki.
Párom marha jól el volt vele, és egyáltalán nem akarta, hogy lecseréljem a gépét egy újabbra. Persze engem zavart, így nem volt más lehetősége.
Szerk.:
Sok olyan ember van, akinek alacsonyabbak az igényei. Vagy annyira azért nem érdekli a konzolozás, hogy ezen pörögjön és annyi pénzt adjon érte, amibe egy PS5/Series X kerül.Pont ezt a réteget szolgálja ki a Series S.
-
.LnB
titán
Ha az AC bemutatóknál maradunk, az nem a közönség igényeit szolgálta ki. Hanem a befektetőkét. Egyetlen játékosnak sem volt szerintem erre szüksége, hogy 10 évre előre bemutassanak játék neveket. Egyetlen pillanat gameplay és megjelenési dátum nélkül. Elég lett volna a következőt szerintem. Egy lépéssel tervez előre az AC rajongó is. Az kelleni fog neki. De mit kezd ezekkel még az AC rajongó is? Hogy lesz majd valami, egyszer talán? Semmit. Teljesen elérhetetlen, megfoghatatlan dolgok, amivel nem tud a rajongó se kezdeni semmit. Ráadásul annyi minden változhat még (főleg Ubiék háza táján), hogy felesleges ennyire előre beleélniük magukat.
Ez az egész az Ubi részéről, azt próbálta kozmetikázni, hogy mennyi mindent töröltek, csúsztattak az elmúlt időben. És meg kellett nyugtatni a befektetőket, hogy nyugi van itt még ebben a zsebben egy rakás AC terv. Terv, nem termék.
-
ρσгτσ
addikt
Digitális géppel annyira nem jártak jól az emberek. Nem csak azért, mert a használt piac jobb alternatívákat nyújthat. Hanem azért is, mert pár kereskedő (gyártóval karöltve) elég nagy áresést generált azon a piacon.
PS -re voltak jó akciók fizikai példányokra. Például a Alza -ban is szerintem jó sokan vásároltak, főleg GT7 és HFW lemezeket bónuszokkal, amikor termékcsoportos akciók voltak.
Meg ugye ott voltak (/vannak) a lemezes konzolboltos bundle eladások is. Abból is jó sok került ki hardverapróra is. Csomó bontatlanul.
-
Bad Pritt
félisten
Minden csak tapasztalat kérdése szerintem. Egy dolog nagyon megmaradt, mikor gyerekként a Lion Kinggel meg Aladdinnal játszottunk és élveztük, pedig azok vért izzadósan nehéz játékok voltak és emlékszem, hogy mikor kijött a Rayman, akkor azon nevetve végig tudtam futni. Aztán egyik kis barátomhoz átmentem és az anyukája mondta, hogy segítsek neki, mert elakadt a Rayman-ben, én meg becsicskítottam, hogy lehet ilyen béna (bizony, már a kicsi Bad Pritt sem volt jófej).
Pedig amúgy az is alapvetően egy gyerekeknek reklámozott játék volt. Az tuti, hogy a 80-as évek, 90-es évek játékos generációja másképp áll hozzá egy kihíváshoz a Metroid, Castlevania, Prince of Persia, Donkey Kong meg a többiek után.
Ami szerintem a mai egyszerűbb játékokban is probléma az a rengeteg interakció. Ha a 2016-os Ratchetet nézzük, akkor egy sima encounter is úgy néz ki, hogy futkározol, fordulsz, ugrálsz, célzol, lősz, öt inputot kell koordinálnod egyszerre, ami egy gyereknek nem biztos, hogy megy.
Nekem legutóbb a Wo Long demo volt olyan, hogy mit szívott a Team Ninja, hogy ennyi gombot és gombkominációt kell használni ahhoz, hogy eredményes legyél, teljesen agyrém... -
.LnB
titán
Szerintem ez csak jót tett nekünk. Bár van amikor a valóság pofán vág, mint engem legutóbb a Zelda Link's Awakening játék esetében [link] (olvasd el). Mert azt gondolnám, hogy tapasztalt vagyok, fluidul végig tudok játszani játékokat. És ez nagy százalékban igaz is. Aztán van amikor mégse.
Érdekes, hogy souls játék alatt se éreztem ezt, mint amit a ZLA alatt.
-
.LnB
titán
Kb semmire nem emlékszem abból a játékból. Az utolsó boss-nál mintha repkedni kellett volna súlytalanságban, az rémlik. Szerintem leültem egy délelőtt, és végigjátszottam.
Mondtam a kolléganőmnek, hogy ezzel nehéz mit kezdeni. A fia kicsi, kezdő. Nincs még tapasztalata a játékokkal. Mondtam, hogy biztos írja, mondja a játék, hogy mit kell csinálni. Vagy a dizájnerek direkt úgy alakítják a környezetet, hogy a figyelmedet a feladatra próbálják terelni. De ha nincs tapasztalatuk még, akkor ezeket a jeleket sem ismerik fel. Küldtem neki full walktrough videót, más ötletem nincs. -
ρσгτσ
addikt
Én OLED -et használok, és nagyon jó döntésnek érzem. A kézi mód nálam is elsődleges. Szerintem 95% -ban tuti úgy használom.
Egyébként hozzáteszem, hogy a Switch nagyon gyerek-/családbarát konzol. Nálunk még pici a gyerek, de párom azt mondta a Switch -et el ne merjem adni, mert olyan a kínálata.
Hozzáteszem én is úgy vagyok vele ahogy te.
Nekem töménytelen mennyiségű régebbi cím maradt ki. Így nagyjából bármilyen régebbi konzol vásárlása több 100 óra elfoglaltságot jelenthet.
Utóbbi időben friss PS -em sem volt, de aztán néhány játék miatt úgy döntöttem veszek egy PS5 -öt. Aztán végül pont nem azokba ölök sok-sok órát, hanem egy korábbiba (bár nem régi). Nálam például a Ghost of Tsushima annyira betalált, hogy szerintem még egy játékot sem élveztem ennyire konzolon.
Szóval ezért is nehéz ügy, mert lehet egy csomó ígéretes játékot látsz, de végül egyik sem köt le igazán.
-
KKaresz45
senior tag
Az rendben hogy minden platformra van 20-20 játék ami érdekel, de ezek közül mind pont ugyanannyira érdekel? Nekem is van wishlistem meg backlogom is, de van a játékok között egy prioritási lista és annak megfelelően vásárolok meg játszom őket.
Én a helyedben összeszedném az összes játékot ami érdekel mind a két platformról, sorba állítanám őket aszerint hogy mennyire érdekelnek és megnézném hogy az első 5 vagy 7 közül melyik platformon van több.
Az biztos, hogy nálam a tartalom lenne a döntő, nem az ergonómia vagy hogy melyikre olcsóbbak a játékok.
-
NyMRooD
őstag
Nekem Oled van és portable módban is kényelmes. Vita játékok miatt én a helyedben ránéznék előbb a ps plus tier 3-ra, hátha ott van ami érdekel és azokat cél hardver nélkül is játszhatod.
u.i. szerintem egy mm-playit-konzolvilág hármasból valahol biztos megtudod fogdosni, hogy neked mennyire kényelmes a "nagy" switch.
-
ρσгτσ
addikt
Én a helyedben megnézném mit ad a két eszköz (Vita - Switch) játékok terén és úgy döntenék.
A Switch több újdonságot nyújt az exkluzív címek miatt. A Vita pedig közelebb állhat a régebbi kedvenceid miatt. Viszont az is tény, hogy nem mindenkinek jön be a Switch kínálata (bár ez a ritkább). De ha találsz már 4-5 jó ex címet, akkor sok időre le tud kötni.
Én eleve nem vagyok barátja a Nintendo gyári kontroller, joycon megoldásoknak. Így tehát a Lite -nak, és a Switch -hez felraktható joycon -nak sem.
Inkább alternatív megoldást használok, amire a Switch alkalmasabb. Így viszont a mérete is nagyobb lesz. Szerintem ezt is érdemes mérlegelni. Illetve a legjobb az lenne, ha ki tudnád próbálni.
Szerk.:
Hozzáteszem, hogy a gyári joycon sokat hozzáad egyes játékokhoz. Lásd. Switch Sports. Vagy baromi jó dolog dokkolt módban a Ring Fit is.Tehát vannak olyan játékok, amihez nagyon jól fog jönni, hogy dokkolod az eszközt. Még akkor is, ha elsősorban kézi konzolnak szeretnéd használni.
-
Szabi®
addikt
Nem tudom ... Sztem én a Vitát választanám, eleve egy sokkal jobban összerakott kis cucc, minőségibb, nem recseg, ropog, az analogjai tartósabbak, elől tapi, hátul tapi (senki ne gondoljon rosszra) és amik elérhetőek rá játékok, azokból nagyon sok jó, és élvezetes cím van. Akár egy Killzone-t, Unit 13-at, Uncharted-et, Most Wanted-et említek, teljes értékű élményeket adnak egy nagykonzol mellé is.
A Switch is jó, de én abból csak a protable-t nem venném, csak is kizárólag a tv-re köthető fajtát, azt jobb többen, családiasan tolni. És annál még mindig opció a portable mód.
Rendelkezem mindkét géppel, és nekem a Vita még kényelmesebb is fogásra. -
KKaresz45
senior tag
Nekem az a furcsa ebben a kérdésben, hogy a két gépre tök más tartalom érhető el. Inkább azt a kérdést kellene félteni hogy mivel akarsz játszani, és egyből meglenne a válasz.
... folytatva ezt a gondolatmenetet, el tudom képzelni hogy valaki valami nagyon speciális PS Vita exkluzív cuccot keres, de szerintem tartalomban a Switch magasan fölényben van. Most például a Persona 4 Golden és a Crisis Core Remaster is jönni fognak Switchre, ezek eredetileg PS exkluzívok voltak.
-
opr
nagyúr
Ez igaz, de azokat is le kell patch-elni, hogy jok legyenek, nem? A kerdes az, mi tortenik akkor, ha kilovik alola a supportot teljesen.
Mondjuk ha alapvetoen nem tervezel a cuccal sokaig, csak par evig, es nem zavar, hogy uj jatek mar nem jon ra semmi, akkor igen, teljesen jo es olcsobb otlet lehet a vita. -
opr
nagyúr
Szamomra ez nem is lenne kerdes, leven hogy a switch egy aktualis, a vita meg egy mar nem is tamogatott konzol.
Plane, hogy eleg nyilvanvalo, hogy a vita ugy van kezelve a PS-nel, hogy kell nekik az egesz hobelevanc, mint a hatukra egy pup. Nem egeszen egy eve meg a store-t is be akartak zarni, ami ugyan vegul nem tortent meg, de elvileg tovabbra is szivas hasznalni, nem lehet tudni, mikor dontenek ugy, hogy szarnak a hangos kisebbsegre es akkoris bezarjak, aztan egy hulye patch-et nem tudsz letolteni, stb. Vita-t En mar csak akkor vennek, ha nosztalgiazni akarok, raraknam/letoltenem a fontosabb jatekokat fullra patch-elve, aztan orom boldogsag.Masik oldalon a switch azert teljesen mas teszta, meg bo 10 evig biztos lesz ra legalabb alap tamogatas, plusz ugye nintendo. Ott nincs olyan, hogy van store, csak nehez hasznalni, nem ilyen hulyek. Akkor is elveszik a penzed, ha nem is akarod, nemhogy dolgoznod is kelljen erte.
-
Szabi®
addikt
Így van, a konzolt meg mégis megveszed(vesszük). Az ember alkalmazkodik az új helyzethez, megszokja, elfelejti ... max nosztalgiázik kicsit hogy milyen jó volt az és az a cím.
Ha az elmúlt közel 30 évet áttekintem, akkor egy Cod elhagyása egy platformról semmilyen hatással nem lesz. Ha lesz is, csak ideig, óráig. (minden csoda 3 napig tart) -
l.skywalker
titán
Én emlékszem amikor még Spencer azt nyilatkozta, hogy azért csinálnak exkluzívokat, mert a rajongók ezt akarták, egyébként ők már más irányba vitték volna az üzleti modellt (Game Pass?)
Én még mindig úgy gondolom, hogy mind az MS mind a Sony megpróbálnak azokon a területeken is érvényesülni, amiken épp a másik két cég a Nintendo-t is beleértve sikeres. Ezért próbálkozik az MS exkluzívokkal (és vásárolja fel a fél világot) és ezért is lesz a PS Now szerintem hamarosan újragondolva vagy csak globalizálva. De ha a Nintendo is ugyanabban a ritmusban adná ki az új konzolját, mint a másik kettő, lehet, hogy az eladásokon erősen meglátszódna.
-
l.skywalker
titán
Ez a héten tisztázódott, hogy nem fog jönni más konzolokra, csak Xbox-ra és PC-re.
Phil Spencer confirms that The Elder Scrolls VI will be exclusive to Xbox platforms in new interview - XboxEra -
l.skywalker
titán
Nem hiszem. Még sehol sincs, szerintem 4-5 évig még nem is lesz sehol sem (legalábbis a Bethesda szerint a Starfield után kezdenek el vele komolyabban foglalkozni), addigra pedig már a One széria semmire sem lesz használható (kivéve xCloud-ra, de már ott is lecserélték a szerverekben a kliens gépeket Series X-ekre)
-
Catman
aktív tag
A gyerekek nagyon hamar megtanulnak kezelni bármit. 7 éves lányom Horizon Zero Dawn-nal játszik éppen (dínó rajongó
), meg a bátyjával Rocket League-ezni szoktak. Ráadásul nagyon kis növésű, és simán tudja kezelni a kontrollert...
Lehet, hogy nintendo-n több a kifejezetten gyerekeknek való játék, de szerintem PS-en is elég sok van. Box-szal nincs tapasztalatom.
-
Galahed
senior tag
Szia!
Ikrek, lassan 6 évesek - fiú-lány.
Eddig egy Zidoo media playeren futó ős-androiddal próbálkoztunk, de ez nem a legstabilabb , sokszor lefagy játék alatt. (nem erre való)Ezért gondoltam, egy komolyabb konzolra, ami időt állóbb megoldás lehet.
A Nintendót nem ismerem, utánanézek.Köszönöm mindenkinek aki válaszolt
-
consono
nagyúr
Ezzel egyetértek. Ráadásul vannak abszolút értékben is jó játékok Switchen, amik máshol nem elérhetőek. Plusz még, hogy helyből ott a két kontroller is
Ja, meg most csökkentették az árát is. Ellenben nagy akciók a 1st party címekre nem nagyon vannak, de pörög a használt piac.
-
Szabi®
addikt
"és nem csak Magyarországban kell gondolkodni""
Pont néztem egy amcsi youtuber-t nála egy falnyi rész van tele játékokkal, a fejlettebb nyugaton ez még presztízs is. Még mindig nagyon sokan szeretik a polcon látni ezeket a cuccokat, és átnézni, kiválasztani hogy mi legyen elővéve.
-
Szabi®
addikt
Erős vásárlói visszaesés lenne. Megéreznék ők is azt. Egyébként jó példát hoztál, a ps3 első kiadásai tartalmaztak egy olyan cpu-t ami kompatibilis volt a Ps2 játékokkal és vitte is azokat, aztán amit utána adtak ki, abból már elhagyták ezt, ott meg is torpant a Ps3 eladása, ekkor már vezetett az Xbox 360.
Elviekben a mostani architektúra alkalmas a visszafelé kompatibilitásra. Tehát amik jönnek ezután konzolok azok Ps4-ig jók lesznek. -
Szabi®
addikt
Igen a Wolfenstein 2-őt így vettem meg Switchre.
#3353 consono Örülnek azok, hozzá edződtek, a Nintendonál az adathordozó fogalma mindig is más volt mint a konkurenseké. Kazetták, minidiscek, spéci memória kártyák, vagy csak egy kód. És mindezeket elég drágán is mérik éveken át, szinte akciók nélkül.
A Gameboy-hoz való kazetták a 90-es évek közepén/végén 5 - 6000 forintokba (a nagyobb címek még drágábbak voltak) kerültek. Az akkoriban többet ért, mint ma 20000 ezer forint.#3354 ProEvoFan Pontosan, ha az user nézi az árakat, akkor egyértelműen a lemezes konzolozás a jobb jelenleg, aztán hogy a jövőben mi lesz az még elválik.
-
1dude
senior tag
Mert már most kérdéses a jövője. Ha 2-3 év múlva kijön egy erősebb XSX, mekkora lesz a szakadék a 2 konzol között? 7-8x -os erőkülönbség? Hogyan fognak viszonyulni a 3 géphez a fejlesztők? Ha MS mondjuk kivonja a forgalomból, és helyére kerül a mostani XSX? Sok a kérdőjel körülötte.
-
consono
nagyúr
Így így
Nekem is ezért van
Megmaradt mondjuk mellé a PS4 is, mert még a Tsushimát majd be kell pótolni, meg ott az örök szerelem Bloodborne, meg az Uncharted-ek, Last of Us-ok, és még az új Horizon is jön majd rá... Aztán majd biztos lesz egy digital only PS5 is 1-2 év múlva, ha már lesz mit játszani rajta...
-
kecsu10
aktív tag
Gyönyörű a gép az biztos.
Az 5 arra hajaz, de a 3 szebb volt. El sem tudom képzelni milyen erős lehetett a maga korában. Mint fentebb írtam, a pc CPU-mat semmi sem pörgette még meg ennyire mint mikor emulátlta. (Jó tudom, az más, de akkor is.) Félelmetes, hogy nem nyerte agyon magát anno.
-
ρσгτσ
addikt
A dokkolót viszont külön értékesítik.
Illetve:
"The Steam Deck also functions as a normal computer, allowing players to “install and use PC software,” according to Valve. For instance, users will able to browse the web and watch streams as well as play games. On the software side, the Steam Deck supports Steam features such as chat, notifications, cloud saves for games, remote play (allowing users to stream games from their home PC to the handheld), and the Steam Store.It’s worth noting that the Steam Deck doesn’t run Windows, which is by far the most common operating system for Steam users. Instead, it runs the Linux-based SteamOS, version 3.0, which Valve says is “built with Steam Deck in mind and optimized for a handheld gaming experience.” SteamOS 3.0 includes Proton, a “compatibility layer” that allows Windows games to run on Linux “without any porting work needed from developers.”
Akkor van esély például Game Pass -ra is. EA Origin, Ubisoft Connect is elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest