- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajj
csendes tag
Nekem semmi bajom a vodával. KÜF-ből jöttünk át még az év eleji áremeléskor! Jobb a hangminőség mint az agyon hájpot yettelnél, az adatsebesség valóban kevesebb, de telefonra felesleges számomra pl. 5G! Stream, zene, videotelefon, net, minden megy gyönyörűen! Ár-érték arányban teljesen jó!
-
dajj
csendes tag
Ne is mondd az a sok süket vakítás, meg szöveg! Én múlt hónapban hagytam ott őket s lettem netfone-os! +ezer forintért az előző csomagomhoz képest kaptam korlátlan beszélgetést és 50 gigát! Ezt a küf-ben csak számhordozósok kapják!
Általában vidéken mozgok, ott is élek, de a munkám miatt is! Nem ájultam el egyik szolgáltatótól sem, mindegyikre érvényes pro és kontra!
Én a Netfone-al egyelőre meg vagyok elégedve, nekem teljesen jól működik! Csak ajánlani tudom! -
dajj
csendes tag
Nekem 1 nap volt a dolog! Tehát átvettem egyik nap és másnap este át is állt a szám!
Van egy kiskapu is és most netfone-os kollégák ne figyeljenek! Kéred GLS-sel kiszállításra a kártyát! Kötik az ebet a karóhoz, hogy csak te veheted át! Namármost csomagszám segítségével a gls oldalán meg tudod változtatni, hogy automatába vigye a futár! -
dajj
csendes tag
válasz
GhostHunter #315 üzenetére
Lehet!
Amúgy mit mondtak, később jóváírják? Gondolkodunk anyám kártyás száma bevitelén is! -
dajj
csendes tag
válasz
GhostHunter #313 üzenetére
Előfizetésből jöttem, kértek közüözemi számlát vagy bankszámlakivonatot! Volt kéznél egy eon-os! Elküldtem, nem volt kaució! Azóta is megelégedve használom! Nincs kisbetű, nincs félrebeszélés! Az asszony számát is hozzuk!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest