- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Pro Shop
üzenetére
Igen. Netfone honlapján kell megnézni, hogy hol van partner.
Nálam annyi hátránya volt, hogy kezdő volt a csaj és valamit elrontott, ezért hiába kaptam ott helyben SIM-et, kellett vennem újat, amit az ügyfélszolgálat küldött GLS-szel (1490 Ft). Két szerződést kötött véletlenül, és azt a SIM-et valamiért nem tudták hozzárendelni (szerintem itt a Netfoneos csaj is hibázott, mert azt kellett volna törölni, ahol nem volt a SIM beregisztálva). Mivel a PIN kód miatt lekapatrtam a kártyát, így vissza sem tudom vinni a "rossz" kártyát. Ezzel az erővel én is regisztrálhattam volna otthon, ugyanígy GLS-szel küldték volna ki a SIM-et.
Nekem sikerült közben a számhordozás, jövő hét kedden aktiválják a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs