Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Nekem konkrétan telefonálás mellett internetezni kellett a munka miatt, tehát nem volt kérdés. Kicsit kellemetlen volt folyamatosan azzal letenni a telefont, hogy bocs, de amíg beszélek nem tudok dolgozni. Nem csupán hóbort, vagy úri passzió ezt számon kérni rajtuk. Kicsit kellemetlen lenne nekem ennyi ideig ígérgetni ezt, bár valóban hivatalosan sosem ígértek ilyet.
-
4Grider
félisten
A VoLTE hiánya ott nem gáz, ahol van 3G. Most még elég sok helyen van, talán májusra fogják az egészet lekapcsolni. Ahol viszont most sincs 3G, marad a 2G. Na azon egészen más "élmény" telefonálni, mint 3 vagy 4G-n. Szóval én megértem az ilyen helyen élőket, hogy kell nekik a VoLTE.
A FB-os csodaflottáról: Senkit nem érdekel, hogy milyen bagázs van mögötte, ha a szolgáltatóval közvetlenül szerződsz. A dolgozói csomag konstrukció esetén a flottaigazolás megkapását követően közöd nincs a flottához. A hűségidő alatt ki sem rakhatnak a csomagból akkor sem, ha beszántják a flottát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elden Ring
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest