Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Nekem konkrétan telefonálás mellett internetezni kellett a munka miatt, tehát nem volt kérdés. Kicsit kellemetlen volt folyamatosan azzal letenni a telefont, hogy bocs, de amíg beszélek nem tudok dolgozni. Nem csupán hóbort, vagy úri passzió ezt számon kérni rajtuk. Kicsit kellemetlen lenne nekem ennyi ideig ígérgetni ezt, bár valóban hivatalosan sosem ígértek ilyet.
-
4Grider
félisten
A VoLTE hiánya ott nem gáz, ahol van 3G. Most még elég sok helyen van, talán májusra fogják az egészet lekapcsolni. Ahol viszont most sincs 3G, marad a 2G. Na azon egészen más "élmény" telefonálni, mint 3 vagy 4G-n. Szóval én megértem az ilyen helyen élőket, hogy kell nekik a VoLTE.
A FB-os csodaflottáról: Senkit nem érdekel, hogy milyen bagázs van mögötte, ha a szolgáltatóval közvetlenül szerződsz. A dolgozói csomag konstrukció esetén a flottaigazolás megkapását követően közöd nincs a flottához. A hűségidő alatt ki sem rakhatnak a csomagból akkor sem, ha beszántják a flottát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest