Hirdetés
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
visszatérve a gyatra minőség témára..
tegnap éjjel -amikor biztosra veszem, hogy lényegesen kevesebben néznek filmet, mint kora este - nekem is azt csinálta, hogy amikor elindítottam valamit, valami rohadt ratyi minőségben kaptam a tartalmat. de egy pár perc után helyreállt. ez mindezt itt németországban, mainzban.
a netem viszont jó volt. 1000/50 és a fast.com is ennek a közelében mért. szerintem a netflix csavargat valamit. jah és pár napja a tesztszerver az Open Connect, Netflix. régebben azt irta, hogy duisburg vagy frankfurt
-
vicces
addikt
válasz
littlerock
üzenetére
esetleg fordulj ügyvédhez, mert egyre bonyolódik az ügy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem kell ezen szarozni. beirod a loginadatokat és menni fog a regisztráció szerinti helyadatok szerint. én még nagyon sok éve német accountot vígan használtam külföldön /magyarországon/ -
vicces
addikt
válasz
spiky03
üzenetére
a virágboltban ki garantálja, hogy az a származása a filmenek amit irnak??
egyébként én sem találom ezt a filmet német accounttal.
..
nekem már herótom van, hogy az egész estés filmekből alig akad, viszont a semmitmondó sorozatokat okádja az pofámba. asszonynak nagyon bejön, de én csak a keresőt szoktam használni... aztán egyszer csak kikapcsolom
-
vicces
addikt
látom megy a kínlódás itt a topicban. kíváncsiságból én is ránéztem a böngészőben. nekem a második csomag van, ahol max fullhd van. de bármit indítok csak 720p-ben jön a felbontás. illteve tegnap volt egy film amit a tvn néztünk és elég ramaty volt a felbontás. még az asszony is reklamált rögtön. ez egyébként német előfizu, franfurt túlfeléről. szóval itt is van valami árulás
-
vicces
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
nagy általánosságban:
sajna a vpn-ip-címeket a szolgáltatók is jegyzik. pl hbo go-t szintén nem lehet regisztrálni, mert ha túl is jutok a főoldalról utána egyből kapom az üzit, hogy a régiómból nem elérhető a szolgáltatás. anno pár vpn-nel próbáltam, de nem megy.
de ha menne is a következő a paypal régiója ami esetleg nem stimmel, vagy ha ez nem opció akkor ugyanabból a régióból kell bankszámlaszámot megadni
-
-
vicces
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
marhára nem. lesznek magyar filmek, de inkább német/angol/török a főnyelvek. gondolom ez azért lehet, mert egyes magyar szinkronstúdióknak is nem fizet a német részleg a netflixnél. felirat van bőven. illetve a menüben a filmleírások is többnyire magyarul maradnak ha beállitod a magyar nyelvet.
csináltass valakivel otthon egy magyar accountot és itt belépve a magyar netflixet kapod. -
vicces
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
úgy látszik akkor ez minden nyelven igy megy. a németben sokszor a filmben tegeződnek, a felirat meg magáz. ugy lenne a jó, ha azt a szöveget mondanák fel szinkronnak amit ki is tesznek.
-
vicces
addikt
egyébként a feliratok teljesen vacakok, mert nem passzolnak a hanggal. én inkább németül szoktam felet nézni német felirattal. az alap hiba, hogy a hang tegez, a felirat meg magáz. de az általános, hogy teljesn máskép van fogalmazva a mondat.
gondolom a 2 forditást több csapattól származik. -
vicces
addikt
Azt mi is úgy vittük haza a tékából, hogy biztos ne legyen szülő otthon és 3-an vagy 4-en néztük egyszerre. Ma már csak röhögök rajta, mert baromságnak tartom. A másik film amit szintén titokban néztünk asszem a halottak könyve vagy mi volt. A láncfűrésszel. Az meg volt a haveroméknak, kb 50x néztük végig
-
vicces
addikt
megnéztem
kemény lehetett a hippikorszak az írónak/készítőnek
Lehet a sorozatokat sem úgy kellene néznünk, hogy egy seggel 2-3 évadot, hanem csak hétről hétre 1-2-t.
Viszont a készítők is ludasak mert nem így jelenik meg szinte egyik sem. Kicsit ki is vagyok égve filmügyileg emiatt. Na meg a témakör is ahogy írod sokszor nevetségesen erőltetett. -
vicces
addikt
Nekünk is csak azért van, mert a gyerek nézi a meséket. Igaz szinte ugyan azokat. Ilyen erővel meg is vehetném pl amazonon és akkor megvannak fixen, bármikor. Van hogy én is csak 15-20 percig csak lapozgatok, de semmi sem fog meg. Most az unortodox van porondon. Utána megnézem az új Holmes filmet és le is lesz mondva a francba.
Mozifilm alig van. Vagy már láttam őket ezert évvel ezelőtt. A sorozatok meg azért vannak, hogy megpróbáljanak lekötni minél hosszabb időre az elöfizu miatt. sajnos téma ami érdekes vagy magával ragadó lenne már elfogyott. Sokszor úgy érzem, hogy már minden filmet láttam, azt is amit még el sem készítettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kemény lehetett a hippikorszak az írónak/készítőnek
l.skywalker
kmarci25