Új hozzászólás Aktív témák

• Chris0321
    veterán

Hello.
    Az én net szolgáltatóm egy helyi cég, pár környékbeli településen van jelen. Észrevettem, hogy minden nap kb. ugyan azokban az időpontokban elmegy a net fél/egy percre majd visszajön. Először azt hittem csak valamit csinálgatnak vele, majd mikor láttam, hogy ez minden nap előfordul jeleztem a szolgáltatómnak. Először a wifim cserélték le egy újra mert elég régi, gondolták biztos azzal van a gond. Nem talált, csak előjött a hiba nap mint nap. utána kiküldtek 2 srácot, hogy nézzék meg mi a gond. Egy rácsatlakozott a wifi-mre, egy a településünkön lévő központra és várták azt a bizonyos időpontot amikor elő szokott fordulni a hiba. Természetesen a hiba előjött, nem csak nálam, a településünkön is elszállt a net. Kiderült, hogy egy szünetmentes újraindulgatott az adott időpontokban egy másik településen, ami miatt lényegében a teljes rendszerük leállt ilyenkor és ennek ellenére csak egyedül én jeleztem a problémát pedig nem kevés embert érintett. Természetesen javították a hibát még aznap.
    Tehát nem jelent semmit, hogy más nem jelezte a problémát mert attól még gond lehet a rendszerükkel. Gondolom őket is sokszor hívják naponta különböző hibákkal amik vagy valósak nagy nem, mindegyiknek nem tudnak ők sem utánajárni főleg ha csak ritkán jön elő.

Új hozzászólás Aktív témák