Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz modflow #8454 üzenetére

Főleg egy oled-en, de ezt már írtam, azt is észrevenni, hogy a 2160p, nem jön max sávszéllel.
    Ezen általában nagyon sokat segít a shield pro, ami egy jobb minőségű 720p-ből is szájtátós 4K-kat meghazudtoló felkonvertálást csinál, de ami nem jó minőség, abból a shield sem tud várat építeni.
    ------
    Egyébként, nem tudom, hogy emélkeztek-e, de hasonló hülyeség nyáron magyarba a lányomnál is volt. És addig hiába volt reklamálás a upc/voda felé, amíg több tv műsornál nem volt kockás a kép. pont otthon voltam, engem nem ráztak le könnyen, azonnal bejelentettem kötbérre. 3 héten át szerelték és cseréltek ki mindent újra, de közben több hibába is belefutottak, ilyen-olyan szakadással.

Szerencsémre legyen mondva, hogy a szerelőt ismertem ezért lelkiismeretesen dolgoztak rajta a legnagyobb kánikulákba.
    Szóval, végül kijavították és persze a lányomnál a netflix is megjavult.
    Na most, ilyen kisebb szakadások is rendesen betesznek az algoritmusnak ezek szerint, holott a hiba leginkább a lányom és mellette lévő 2 szomszédos háznál jelentkezett, akik tojtak az egészre.

Mert mutatta a műszeren a srác, hogy (nem értek hozzá) végig a nulla a jó és már a 0.1 is hibának számít, nálunk meg gyakran volt 2 felett is az érték, sőt épp ott voltak a tévé előtt, amikor kockás volt és a műszerén is a jel teljesen elveszett. Azt mondta, ilyet még nem is látott.
    Tehát azzal kezdték, hogy a lakásban lecserélték az összes dugót, szűrőt, majd az utcában minden oszlopon lévő erősítőt tkm tudja mindent és valahol 1 km-rel arrébb több szakadásba is belefutottak.

Nem azt akarom írni, hogy esetleg nálad is ilyen lehet, mert többen írtátok, hogy gond van, de ilyen "szakadás" talán a már a szolgáltatótól indul és kihat(hat) a netflix minőségre. Ezt kideríteni, hát...
    Mert most mit jelentesz be, ha a sebességed jó, tv adások jók, hálózati telefon is működik?
    De a hiba mégis valahol bizony ott van...
    Nehéz ügy.

Új hozzászólás Aktív témák