Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Főleg egy oled-en, de ezt már írtam, azt is észrevenni, hogy a 2160p, nem jön max sávszéllel.
Ezen általában nagyon sokat segít a shield pro, ami egy jobb minőségű 720p-ből is szájtátós 4K-kat meghazudtoló felkonvertálást csinál, de ami nem jó minőség, abból a shield sem tud várat építeni.
------
Egyébként, nem tudom, hogy emélkeztek-e, de hasonló hülyeség nyáron magyarba a lányomnál is volt. És addig hiába volt reklamálás a upc/voda felé, amíg több tv műsornál nem volt kockás a kép. pont otthon voltam, engem nem ráztak le könnyen, azonnal bejelentettem kötbérre. 3 héten át szerelték és cseréltek ki mindent újra, de közben több hibába is belefutottak, ilyen-olyan szakadással.Szerencsémre legyen mondva, hogy a szerelőt ismertem ezért lelkiismeretesen dolgoztak rajta a legnagyobb kánikulákba.
Szóval, végül kijavították és persze a lányomnál a netflix is megjavult.
Na most, ilyen kisebb szakadások is rendesen betesznek az algoritmusnak ezek szerint, holott a hiba leginkább a lányom és mellette lévő 2 szomszédos háznál jelentkezett, akik tojtak az egészre.Mert mutatta a műszeren a srác, hogy (nem értek hozzá) végig a nulla a jó és már a 0.1 is hibának számít, nálunk meg gyakran volt 2 felett is az érték, sőt épp ott voltak a tévé előtt, amikor kockás volt és a műszerén is a jel teljesen elveszett. Azt mondta, ilyet még nem is látott.
Tehát azzal kezdték, hogy a lakásban lecserélték az összes dugót, szűrőt, majd az utcában minden oszlopon lévő erősítőt tkm tudja mindent és valahol 1 km-rel arrébb több szakadásba is belefutottak.Nem azt akarom írni, hogy esetleg nálad is ilyen lehet, mert többen írtátok, hogy gond van, de ilyen "szakadás" talán a már a szolgáltatótól indul és kihat(hat) a netflix minőségre. Ezt kideríteni, hát...
Mert most mit jelentesz be, ha a sebességed jó, tv adások jók, hálózati telefon is működik?
De a hiba mégis valahol bizony ott van...
Nehéz ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25