- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Lablovezel #31569 üzenetére
Értesz a kábelgyártáshoz, vagy esetleg röntgenszemed van, hogy ránézésre megmondod egy kábelről, hogy jó? Nem volt kéznél egy új, hogy kicseréld? Mert ha az a sz@r, hiába dugod másik slotba az alaplapon...
-
berzebub
aktív tag
válasz
Lablovezel #31569 üzenetére
Tápot már kizártad?
-
RedCactus
senior tag
válasz
Lablovezel #31562 üzenetére
Próbáld meg a sata kábelt megigazgatni vagy a legjobb lenne kicserélni. Ha nem segít, akkor egy másik HDD-vel kipróbálni. Eddig csak felesleges köröket futottál...
-
Balathruin
veterán
válasz
Lablovezel #31555 üzenetére
Ha nem kábel vagy táphiba akkor alaplap is lehet. A déli híd forrósodása is lehet goond.
-
berzebub
aktív tag
válasz
Milyen tápod van? Simán lehet, h a 12v-s ágon ingadozik a fesz és azért dilizik. Rossz sata kábel is csinálhat ilyet.
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
Annyi elorelepes tortent hogy win 8-al probalkoztam, kb. harmadjara meg is latta a hard drive-jaimat. le is formaztam gyorsan a c-met (ill nem eppen volt gyors kb. 2 ora formazas elotti allapotig, formazas ujabb 30 perc) es elkezdtem pakolni a windowst de minden ugyanolyan kegyetlen lassu. Egyre tobb az esely igy a HDD problemara. csak fura hogy eddig jele sem volt. viszont ha nem az, akkor vegkepp nem tudom mi okozza
-
RVR400
veterán
válasz
Lablovezel #31553 üzenetére
Milyen erős gép az, amihez még SATA-driver kell külön, hogy lássa a telepítő a HDD-t? Egyébként próbáld a win telepítőt HDD nélkül elindítani, hogy úgy gyorsabb-e. Ha igen, akkor winyó ki, másik gépben teszt és formázás.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Lablovezel #31551 üzenetére
Én a HDD-re gyanakodnék ebben a helyzetben akkor is. Ezt egy Live rendszer futtatásával ki is zárhatnád, miközben minden merevlemez le van húzva a gépről. Csak egy pendrive. Vannak direkt diagnosztikai eszközökkel felvértezett rendszerek, mint Parted Magic, ami többi hardver tesztelésére is alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest